213

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 214 Няма как да си едновременно гей и анти-Путин.Напротив аз съм гей пасивен, защитник на ЛГБТ и яростен противник на ***

212

ХАХАХАХАХАХАХАХА

преди 1 месец

А караха Мерцедеси!Тези *** китайците ги направиха крепостни селяни!

211

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 214 Няма как да си едновременно гей и анти-Путин.

210

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм фен на котките, гей и анти Путин!

209

Анонимен

преди 1 месец

До Не забравяй Не знам, аз не се интересувам от тях, но като съдя по коментарите ти, явно ти много се интересуваш. Никога не ми се е случвало да видя такъв, но явно ти много пъти си ходил и знаеш от личен опит колко интерес предизвикват. Иначе няма как да знаеш.

208

Не забравяй

преди 1 месец

Фестивалите на Нюрбургринг, Гластънбури и много други имат къде къде по-голям престижГей парадите и те имат голям престиж.

207

Анонимен

преди 1 месец

До Хахаха Ами аз вече съвсем точно ти обясних какво е Евровизия. Впрочем, Евровизия е най-обикновен музикален фестивал и то нито е от най-големите, нито е от най-престижните на европейския континент. Фестивалите на Нюрбургринг, Гластънбури и много други имат къде къде по-голям престиж както в музикално така и в културно отношение. Само руската опорка, че той бил някаквъ ултимативен "символ" на европейските традиции е причината да го обсъждаме. Естествено, поредната руска манипулация.

206

Хахаха

преди 1 месец

Евровизия не показва Европа? Показва на Путин и Русия?.да та *** в устата проста! Само Русия и Путин знаете!

205

Тодор Живков

преди 1 месец

Лапатe ги, лапатe ги бананите, а .. хаааа хаа ха хаааа! Влиза ли ви, влиза ли ви банана, хааа хааааа хааааа хаааааа!

204

Хахаха

преди 1 месец

До Хахаха "Какви руски опорки?" Ами, такива, че Евровизия била представителна за европейските традиции. Нали това се опита да кажеш, или просто изсипваш и каквото стане?Ами какво е Евровизия умнико? Много ясно, че представя европейските традиции и ***.

203

Анонимен

преди 1 месец

До Запознат Аз го питам дали си е купил китайски автомобил, той ми говори за влакове (сменяйки за ПОРЕДЕН ПЪТ опорката). Май руските петоколонници само с това се занимават, щото не вярват в нито една от тях и гледат да се оттърват от предната за да продължат "присъствието" си.

202

Запознат

преди 1 месец

До Анонимен 198 Има ли ПОНЕ един русофил, който да си е купил КИТАЙСКИ автомобил. Ама не да ми обявява Волво или Полстар за китайски - те се правят с европейски дизайн, европейски инженери и в европейски заводи. Кажете бе, другаре, какъв КИТАЙСКИ автомобил си купихте? Дайте ЛИЧЕН пример!Ами те и Сименс правиха влаковете на Китай ама сега гледат като мокри котета новите китайски влакове!

201

Анонимен

преди 1 месец

До Хахаха "Какви руски опорки?" Ами, такива, че Евровизия била представителна за европейските традиции. Нали това се опита да кажеш, или просто изсипваш и каквото стане?

200

Анонимен

преди 1 месец

До Петле ли си? "Айде ве? Затова ли населението на Русия в последните години нараства а нашето се топи?" Защо смени опорката? Или не ти изнасят предните факти?

199

Анонимен

преди 1 месец

Волга винаги си в било копие на някоя друга марка и модел. Тоя път са отишли по-далеч, само емблема лепят. Руска работа, нищо не става от тея дбили.

198

Хахаха

преди 1 месец

До Хахаха ".Бягай ве! Традиции и култура?" Загиват малкото останала сива материя в главите на руските зомбита. Ти си нямаш представа какво е европейска култура. Знаеш ли от кого е строен един от най-известните дворци в Европа - този в Алхамбра? Евровизия е фестивал на многообразието, няма претенции да е върха на естетиката, нито на музикалното изкуство. За това си има музикална и модна индустрии. Аман от руските зомби опорки.Много си ***! Какви руски опорки? Ти Чефо петлето от Ютуб ли си?

197

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 198 Има ли ПОНЕ един русофил, който да си е купил КИТАЙСКИ автомобил. Ама не да ми обявява Волво или Полстар за китайски - те се правят с европейски дизайн, европейски инженери и в европейски заводи. Кажете бе, другаре, какъв КИТАЙСКИ автомобил си купихте? Дайте ЛИЧЕН пример!

196

Анонимен

преди 1 месец

До Тодор Живков Много по-вкусни са от това редовно да ти лижeм глутеусите! Как е в Ада, бъбрите ли с Николае и Кадафито?

195

Петле ли си?

преди 1 месец

БУКВАЛНО в 60те години що се отнася до градска среда, не живееш в общество, където изнас чи, убийци, канибали биват обявявани за "елита" на обществото, не те бомбардират собствените ти ВВС, не те карат да работиш за жълти копейки, те бият за подкрепа на опозиционни лидери, и т.н."Айде ве? Затова ли населението на Русия в последните години нараства а нашето се топи? Като е много хубаво у нас защо държавата загива? Руснаците 150млн. а ние 5 с 2 млн.***!" Личи си, че и ти си "петле".

194

Анонимен

преди 1 месец

Volga C40 е на базата на китайската Volvo C40, която е много по добра от немските коли от съшия клас. Някога и китайците така са започнали със западни коли, а сега правят най-добрите коли.