262

Анонимен

преди 1 месец

Аз и моето семейство НЕ гласуваме за ГЕРБ.

261

Анонимен

преди 1 месец

Аз и моето семейство гласуваме за ГЕРБ

260

Пешо

преди 1 месец

Евала, Боци се възмущава от кеша. Той никога не е чувал за кеш:)

259

Мда

преди 1 месец

Никога вече глас за герб или пп от менГолеми бандити излязоха

258

Анонимен

преди 1 месец

Ето друг факт за странната война, руснаците влизат в Харков, за ден завземат 200 километра и няма никакви окопи, траншеи. Внезапно спират. Що спират, щото се уговарят от двете страни как да върви цирка. Друго доказателство, умира Навални, яка истерия по Русия, бил убит, а ... излиза Киро Буданов и казва не бе естествена смърт си е. Извод Буданов и Путин са в общи игри. Европа, ние лапаме мухи.

257

ДВОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 1 месец

ОТ ППДБ ПО-ГОЛЯМО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ТЕРЕН. СЛУГИНАЖ, ОЛИГАРСИ, ЗАДКУЛИСИЕ, НАГЛОСТ, БЕЗСРАМИЕ, БЕЗОЧИЕ, КОРУПЦИЯ, ЛЪЖИ, ПРОПАГАНДИ ОТ НАЙ-ДОЛЕН ТИП, ОВЛАДЕНИ МЕДИИ, ДА ИЗРИНЕМ ТОВА НЕТЕРПИМО ВОНЯЩО ПОЛИТИЧЕСКО ЧУДОВИЩЕ В КАНАДА ИЛИ ПО ОСТРОВИТЕ, СЪГЛАСНО СОБСТВЕНИЯ ИМ ЗАПИС И ПЛАНОВЕ СЛЕД ПАДАНЕ ОТ ВЛАСТ.

256

Анонимен

преди 1 месец

Ако войната в Украйна се води истински, досега от двете армии при тези прецизни военни технологии нищо да не е останало. Като юговойната е, когато се оказа че пилотите нарочно са думнали в пъти повече бомби в адриатическо море отколкото в Сърбия. оТ ПРОТАКАНЕТО ОГРОМНИТЕ ВОЕННИ СРЕДИ НА ИЗТОК И ЗАПАД ПЕЧЕЛЯТ ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ. Прогнозата ми е, че войната няма да свърши още пет години. Просто е финансова схема за печалби. ЕВРОСЪЮЗА сме жертвите в икономически план.

255

Анонимен

преди 1 месец

На Русия и е изгодно да е в партньорски отношения с Европа. На САЩ обаче не им е изгодно. Войната в Украйна е инспирирана, кой каза ,Нюланд във връзка с Майдана мматна му на Европейския съюз. европейските избиратели гласуваме наивно и в европарламента е пълно с лобисти на американските национални интереси. И така честита ни зелена сделка а САЩ и Китай и Русия си произвеждат без зелена сделка и трупат печалби. И въобще е така. В наш минус на европейските граждани.

254

Анонимен

преди 1 месец

ППДБ е претъпкано точно с дс милиционери. да изброявам ли? доказателството е че и сега при техно правителство пак не направиха лустрация, ама как да лустрира бойкикев бойкикев терзиев терзиев и тн

253

ами те

преди 1 месец

До Анонимен Във въпросът ти се съдържа и отговора .

252

Анонимен

преди 1 месец

Собствено България има отлични връзки с Русия и не сме Полша или Прибалтика, че да очакваме проблеми от Русия. Нашите проблеми са с Турция. Ако Турция ни нападне Прибалтика и Полша няма да си мръднат пръста за нас. Е ние що да си мърдаме пръста за тях. Те си отнемат права и свободи на руското малцинство, да си теглят последствията. Ние да не сме лудии за да се набъаркваме в руско-прибалтийски спорове.

251

Анонимен

преди 1 месец

Цялото ДС милиционер е скочило на ППДБ. Защо ли?

250

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен--250 И кой назначи Урсула , за да налива парите на ЕС в САЩ ?

249

Анонимен

преди 1 месец

Да се грижат за народа означава не да го разделят като събарят паметници, а като построят неща,. Че дядо им на някои от ППДБ е бил осъден от Народния съд фашистки ракей, си е позар за фамилията и с това рушене няма да се заличи, тая ФАМИЛИЯ Е ПРОКЪЛНАТА ОТ БОГА ЗАВИНАГИ. ОТ ТИЯ ФАМИЛИИ ВСЕКИ ВТОРИ Е С ШИЗОФРЕНИЯ И СЕНКИТЕ НА МЪРТВИТЕ ГО ПРЕСЛЕДВАТ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО. ДА НЕ ДАВАТ РЕАКТОРИ НА УКРАЙНА, А ДА СИ ГИ СТРОИМ НИЕ. ДА НЕ КУПУВАТ СКЪПИ И ПРЕСКЪПИ НЕЩА. ДА НЕ КРАДАТ.

248

Анонимен

преди 1 месец

Ако ЕС и Русия са в съюз, икономически никой не може да е конкурент на ЕС. САЩ ползват страните от Източна Европа за буфер между стара Европа и Русия. Тях ги е страх ЕС и Русия да са в нормални отношения. От войната гледайте икономическите резултати - печелят Русия и САЩ, кой обеднява, Европейския съюз. Е защо Европейския съюз да играе по свирката на Русия и САЩ, като търпи милиардни загуби от това а Русия и САЩ печелят.

247

Боко и ШИШИ

преди 1 месец

Боко тиквата и Пеевски свинята си искат магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. И детската болница посегнаха и на пенсиите и заплатите. Бог да пази България от мафията на прехода 33 години лъжи и мачкане. Амин

246

Анонимен

преди 1 месец

Европейския съюз няма никакъв интерес от лоши отношения с Русия. Интерес има САЩ да си продава шистовия газ и ядрените реактори на скъпи и прескъпи неконкурентни цени. В еВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ МНОГО ОТ ПОЛИТИЦИТЕ СЕ ДЪРЖАТ ОТ САЩ С КОМПРОМАТИ И ТОВА СТАНА ЯВНО КАТО ЛЪСНА УИКИЛИЙКС. КАКВО ПИШЕШЕ ЗА ЧЕСТНИЯ БОКО ТАМ, ПРОЧЕТЕТЕ. Е СЪЩОТО Е И ЗА ППДБ. СИГУРНО И ПО-ЗЛЕ. ТЕ ЗАПИСИТЕ ИМ ГИ ИЗДАВАТ. КОЛКО СА ЧЕСТНВИ И ПОЧТЕНИ.

245

Боко и ШИШИ

преди 1 месец

Бог да пази България от Боко и ШиШи. Амин

244

Анонимен

преди 1 месец

До двоен мутростандарт Какво разбираш в това да се " грижат " за народа , той сам се грижи за себе си , те би следвало да се занимават с обществото , дае задават параметрите му , законово , финансово , икономика , социално , байгън от грижите им .Те не се занимават с тези си функции , занимават се с уреждане на личните си интереси по всякакъв начин , чрез угодничество , предателство , кражба и каквото още си представиш в тази насока , но само личен интерес .

243

Анонимен

преди 1 месец

Възраждането ако клекнете на ГЕРБ народа ще ви забрави като сега ще забрави за ППДБ. Поучете се от тях.