11

Анонимен

преди 1 месец

Теглете бе, като не можете да сметнете 60% годишна лихва при толкова ниски лихви в банките теглете, те като ги гледам батките до нас какви коли спират вече явно добре си ги плащате!

10

Анонимен

преди 1 месец

А какъв е интересът на дружествата "да не спират да отпускат бързи кредити", когато не ги обезпечават с поръчители и реални обезпечения и длъжникът на практика не може да върне сумите, а и няма достатъчно имущество, върху което да се проведе принудително изпълнение? Защо експертът не разяснява този основен въпрос? Той е най-интересен.

9

Анонимен

преди 1 месец

Никакво внимаване. Теглете на воля колко ви душа сака. Щом държавата ги е одобрила, значи те са от голяма полза за държавата. Помагайте на държавата. Много поздрави от Пеевски. В Москва времето е много добро по това време на годината.

8

40% от дохода???

преди 1 месец

не НЕТНИЯ (след данъци), а РАЗПОЛАГАЕМИЯ (след кредити и режийни) е максимума. неслучайно има кредитни регистри, в които институцията следва да провери ти можеш ли да си покриваш задълженията или не.

7

Анонимен

преди 1 месец

Вземеш ли заем, после трябва да го връщаш. Не го ли върнеш, следват санкции. Кой какво не разбра?

6

До Ахаа

преди 1 месец

200K ипотечен дори е малко за текущите цени, а банката - по желание - ти отпуска и кредит за ремонт, който е с макс. фиксирана сума или % от оценката. Не виждам какъв е зора с това. Проблемът е, че условията на бързите кредити са много по-различни, вземанията се продават на фирми, които изпращат силови техници при длъжниците.

5

анонимен

преди 1 месец

От край време хората казват, че човек трябва да се разпростира според чергата си. Да вземеш голям кредит без възможност в бъдеще да го върнеш означава много нерви и премеждия, които обезателно ще се случат.

4

Ахаа

преди 1 месец

Викате друго си е да дръпне човек 200К ипотечен и още едни 50К потребителски. Да си има за харчлък. Айляк работа.

3

Анонимен

преди 1 месец

Тая с устенцето по какво точно е експерт ?

2

Анонимен

преди 1 месец

Вземи парите и бягай като Тиквата 60 милиона у чували :)))

1

Анонимен

преди 1 месец

Ами като виждате обезспокоителни сигнали - взимайте мерки, бре! То с мърморене по телевизията няма да стане