47

Хи хи

преди 1 месец

Наближава времето Окрайна да плаща на Запада. Ще плати с територии в западна Окрайна. Източна си остава за Русия. зеленото жуже да не е искало да се бие и да е спазвало минските споразумения.

46

Хи хи

преди 1 месец

Зеленото жуже да не му знае много устата, че нищо няма да получи, и ще дойдат западните кредитори

45

Анонимен

преди 1 месец

Запада се страхува от Рузия. И на тях им е трудно да вземат твърди решения.

44

Анонимен

преди 1 месец

Ами те по принцип не са ти длъжни бе нацистко джудже такова.

43

Анонимен

преди 1 месец

Украинско куче,скоро твоите офицерите ти теглят куршума )

42

Анонимен

преди 1 месец

Тая гад фашиска не дъгаче ЕС и сащ му подаряват милиарди но и не доволен

41

Анонимен

преди 1 месец

Украйна НЕ може да победи, затова Зеленски се надява на Чудо, нещо да се промени на фронта със западните оръжия. И е готов да жертва всички украинци за това. А обеща при избирането си, че никой украинец повече няма да плаче. Украинците изплакаха второ Черно море досега.

40

Анонимен

преди 1 месец

На нелигитимния все някой му е длъжен.

39

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 месец

да де, ама от днес тва на снимката не е ясно какво е, каква му е длъжността. Ама едно е сигурно - че е нарко-нациститски клоун-марионетка

38

Shshshshsh

преди 1 месец

Едни същи тъпотии пишете и двата отбора. Някой да разкаже какво става на фронта.

37

Анонимен

преди 1 месец

От днес украинците несъгласни с нарко, могат демократично да отстранят от власт един самозабравил се индивид окупирал президентския пост на Украйна.

36

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски е назначен от САЩ за президент и никакви избори и конституция не важат в случая. Той ще е такъв до назначаването на негов заместник след като осъществи капитулацията на украинската армия и държава и бъде награден за успехите си с остров някъде около Хаваите. А в Русия изборите са нагласени -на бюлетините пише само един кандидат, а ако не се явиш да гласуваш-кулак. Комисиите не броят бюлетини-те са броени предварително. Като в демократична България.

35

Мишо

преди 1 месец

Този вече няма легитимност, той е никой! Просто наркоман.

34

Анонимен

преди 1 месец

Въпрос. Защо украинските бежанци са недрожелюбни към българите а както се видя и към словаците поляците и унгарците.

33

Кукумяу

преди 1 месец

Защо Русия може да провежда избори в състояние на война, а Украйна да не може? От днес официално Зеленски е диктатор, и то доста по-тоталитарен диктатор от Владимир Владимирович. Запада вряка как изборите в Русия са манипулирани, ама изглежда няма проблем в Украйна те изобщо да не се провеждат.

32

Нож в гърба

преди 1 месец

Поддържайки своето *** зелено на власт без избори и чрез безплатно ежедневно шмъркане, англоговорящите забиват нов в гърба на тая демокрация, за която УЖКИМ и те се борят..... За какво тогава за Изборите? --> Няма никакъв демократичен смисъл в тях и трябва да се избягват всячески

31

Мандо

преди 1 месец

Тоя голям критик излезе . Май е забравил че вече ме е президент

30

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов И къде е това правило на ЕС, че на заплашените от мобилизация се давало закрила? Що пишеш глупости под формата на свободни съчинения? Питай родителите си, дали не са първи братовчеди?

29

Анонимен

преди 1 месец

Попитали К. Пудков вие гей ли сте? Той отговорил ,а не аз съм си чист п.е.д.е.р.а.ссссссссс

28

Христо Христов

преди 1 месец

До 25 "Защо МВР не подбере украинците у нас." - и ЗАЩО да ги подбере? Най-нормално за нормалните хора е да избягат от войната. Отделно в ЕС има правила, че се дава закрила на заплашените от мобилизация за война в държавите им. Та обясни, про'с'тако неграмотен, ЗАЩО да бъдат подбирани?!