49

кой е за съд?

преди 3 месеца

путин прибра децата в русия, унищожаваше военни съоръжения, и укрофашистите в тях.....а нетаняху избиваше наред жени и деца! СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ!

48

Преписвач

преди 3 месеца

Антъни Блинкън е преписал изказването на Захарова, като е сменил "Путин" с "Нетаняху"

47

Никос

преди 3 месеца

И Байдън трябва да бъде при Натаняху в една килия.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Златният 1/2 милиард реагира гневно. Какво право имат г0им да съдят изключителните?

45

Анонимен

преди 3 месеца

Леле фашиста Байдън и фашиста Натаняхо ,той се възмотил,ми сащ у ЕС си затваряха очите и даваха милиарди и оръжие на Израел )

44

Ром"с

преди 3 месеца

Е ,сега вече май ще стане ясно кой управлява МУС И ДРУГИТЕ международни организации ..нима някой врява ,че щои от Вашингтон са казали !фас! ,то някой ще посмее да прави нещо...и ше се разбере колко са независими тези оргаизации .

43

Железният Феликс

преди 3 месеца

Значи, за Путин може да има такава заповед, но за карикатурата на Тримата *** Нетаняху - не може?!? Нетаняху е убиец. Кабинетът му, правителството му, министрите му, както и онези Божествените с големите шапки и масурите - всички са убийци! Браво на прокурора, поискал арестите! А Нетаняху, чак с отвращение научил и обвинил, че човекът бил антисемит. Нещо ми подсказва, че ще започне да се повтаря една история от преди 70 години...

42

Анонимен

преди 3 месеца

В крайна сметка Европа пак доказа, че исляма вече е отровил политиката, икономиката и културата й.Ислямизацията е тотална.След проблемите с Русия САЩ отново ще си даде сметка за войната между хритиянския свят на демокрацията и свободата и светът на терора и подчинението, което представлява исляма.

41

до долния педал

преди 3 месеца

Имаш грешка в изчисленията. Германия беше победена благодарение на Русия и СССР. А не въпреки. СССР и Русия понесоха главната тежест на победата и това никой и никога няма и не може да промени. Историята е свършен факт и цял свят го знае. Но, не това е темата тук.

40

И над царя

преди 3 месеца

има ЦАР. Природата не търпи неравновесие. Равновесие пак ще има. Със- или без америка.

39

Фю

преди 3 месеца

Байдън може и да е изкукал, но не забравяйте, че Америка управлява целия свят! А зад него има доста умни и кадърни съветници, които взимат правилните решения. Така че дали ще е някой изкуфял дядка като Тръмп или Байдън или пък някой друг, не е от голямо значение. Важно е кои мозъци дойдоха в САЩ след ВСВ2 и продължават да идват и до днес! Америка вече 80 г. е N1 и ще продължава да е N1, винаги пред другите империи( Раша и Чина) с едни гърди напред

38

Коко

преди 3 месеца

Краварите управляват още от WW1 га спасиха Раша от провал! И от тогава се така. Ко каже президента все става!

37

Ястреб Османлията

преди 3 месеца

И този е съучастник в холокоста срещу палестинците. Но не можем да му се сърдим по 2 причини. Едната е, че този бунак не знае на коя планета е в момента и главата му го не слушка. И второ - той е само губернатор на най-голямата еврейска колония - the Jewnited States of America. Трябва да защищава господарите си. А иначе МНС може да вземе каквото си иска решение, но няма начин как да го наложи. И последно - засадете дръвче и погребете евреин. За бъдещето на децата си.

36

Не се залъгвайте,

преди 3 месеца

това не е нашата война. Нашата битка е срещу омразната неоосманистка империя и америка не е с нас. Войната в Югославия доказа пред цял свят, че америка не се интересуват от справедлив мир, а от интересите си. Така е било след всяка война. Така ще бъде докато ние им позволяваме да е така.

35

Коко

преди 3 месеца

Хамас е Палестина и Палестина в Хамас! Това е което не се разбира от електората. А на война покрай сухо гори и сурово. Пример е WW2 например дето към 20 милиона кoпейки заминаха напразно. Тез 35к можеше и да са живи, ако не подкрепяха атаката. И още ще има бая. Поне материал дал Господ..

34

Анонимен

преди 3 месеца

Защото е фашист като него!

33

Анонимен

преди 3 месеца

Какво значи, няма юрисдикция над Израел? Израел не е ли на планета земя? Или да възвишени в ляво до райската градина и в дясно до ада?

32

Евреите се бият

преди 3 месеца

с палестинците откак съществува Израел като държава, че даже и от Мойсеево време и справедлив мир устройващ и двете страни според техните изисквания няма как да има. Но проблемът е, че не могат да продължават и във вечна война.Не виждам скорошно решение на проблема, освен ако едната страна не унищожи напълно другата. Нека по-умният победи.

31

Юдео-нацисти над МНС

преди 3 месеца

- Хора, излиза че никакъв съд не може да съди юдеи и Израел за техните нечовешки престъпления! Край с розовата дума "демокрация"! Заменете я с черната дума ционизъм! Институциите обслужват само юдео-ционистичните интереси!

30

америка

преди 3 месеца

НЕ Е светата инквизиция и никой не й е дал това право. Тя доказа на целия свят с действията си зад граница, че важат правилата на джунглата. Но когато засегнат интересите й става много чувствителна и подкрепяща демокрацията.