26

Анонимен

преди 1 месец

Забранете колите в центъра и няма да има задръстване. Има коли има проблем, няма коли няма проблем.

25

Анонимен

преди 1 месец

ех...Витарката от снимката...

24

Шаши

преди 1 месец

Всичко това, започна още преди години при ГЕРБ. Спаси София и други такива се опитват да ни дресират. ГЕРБ има ветерани, има и младежи. Защо да няма и ГЕРБ- гейпляспедали. Само питам.

23

До Анонимен 23

преди 1 месец

Ами след като половин България дойде в София и наистина ни пренасели, тогава е ясно защо софийските новини влизат в националните медии. Почти всеки има близки роднини в София и се интересува какво става тук. Добави и факта, че придошлите през последните 20-30 години са все в активна възраст. Значи родителите им са останали в провинцията и е логично да се интересуват от проблемите на София, след като децата им са тук.

22

Анонимен

преди 1 месец

Това е национална медия. Какво ме интересуват мене и по-голямата част от България някакви улици в София. Пускайте си ги в локалните новини какво ни занимавате с тоя мръсен и пренаселен град не ми е ясно.

21

Анонимен

преди 1 месец

До 234Как реши, че живеещите в центъра смятат улиците за бащиния,М? Знаеш ли, че има общо 10 коли на живущи от бул Витоша + още толкова от Нансен + още толкова от другата страна. Всичко останало е офиси и гости. Като си заминете по селата и лъсва всичко. Неделя сутрин има 20ина коли общо. Искаш ли сега останалите 99% да си накупим по 2 коли та да видиш какво ще стане. Бащиния ми било...Ще се научите да питате като не знаете, а не да се изхождате неподготвени.

20

Шоп

преди 1 месец

Всъщност паркирането под ъгъл е идеално за нашата клoaкa. Дори да е с две ленти булеварда - дясната рядко може да се ползва заради спрели на аварийки зареждачи на магазини, таксиджии, гости на столицата или обикновени софийски тарикати.

19

Край

преди 1 месец

Обсъди се зелена зона в кв. Стрелбище. Оказа се че в квартала има 3000 места за законно паркиране, а колите са малко под 9000. Паркирани са по градинки, площадки и тротоари. Това дето ви обещават, че инфраструктурата на града ще позволи всяко софянче да има кола - ви лъжат грозно. Инфраструктурата няма да се подобри значително защото няма терени. 2/3 от колите трябва да изчезнат от града за да се отпуши, да има чист въздух и децата да имат къде да играят.

18

Анонимен

преди 1 месец

Голям рев за това косо паркиране, не можело да карат хората да паркират назад... все едно за да паркираш успоредно или перпендикулярно само напред влизаш и излизаш.Най-големия проблем е, че искат да се паркира косо и от двете страни на улицата. На повече улици, но само от едната страна, щеше да е правилната стратегия. На Патриарха при 6 метра тротоар покрай парк, те ми свалят велоалеята на платното...

17

Анонимен

преди 1 месец

Е шопи нали тва искахте и гласувахте, тротинетки и прайд паради. такова е

16

иван

преди 1 месец

Синчето на ДС бе избран с гласовете на ГЕРБ. Демократичните хора не гласуваха за тези двамата. Синчето и Бонев (друга ***) изгубиха 28% от гласовете на ППДБ и добре, че тиквата им даде 5000 гласа да станат кметове. Сега се питате защо и какво правят тези двамата некадърници там? Ами какво.... правят си каквото си искат и никой не питат. Типично мутренско държание.

15

Анонимен

преди 1 месец

Най голямата нередност и несправедливост в София в, че не е организиран граждански арест на софиянски, барисаф и Фандъкова

14

Анонимен

преди 1 месец

Супер е, единствения ми проблем е че генерализират и няма лична отговорност, забраниха тротинетките, то по същата логика да забранят и колите защо има блъснати. Крайно време е който блъска, не спира на пешеходна и гази закона като един *** Киро да си понесе наказанието, а системните без книжки и директно в зандана!

13

Анонимен

преди 1 месец

*** там на място и питай хората. Не ми разправяй за младежко герб платен пп активист, божковист и т.н. ..ст

12

Черноризец Хлабав

преди 1 месец

Младежкото ГЕРБ заедно с измилената организация за движение от рано са почнали да цапат. МОЛЯ ВИ - крайно необходимо е да почнете да четете книги и да попътувате малко. Така ще помогнете на себе и на околните. Сляпото следване на простовати лидери, които ви обешават краткосрочни угоди няма да ви помогне в живота.

11

Анонимен

преди 1 месец

С какво право се стеснява булевард и се преначертава както му е хрумнало на Бонев и Терзиев Това не е техният булевард как и защо тези двамата със сила ще задължават налагат с диктат тези неразбории ЗАКОНИ ИМА ЛИ КОЙ ДА ГИ СПАЗВА ШЕПА МАРГИНАЛИ СЕ ПОДИГРАВАТ НА БЪЛГАРИТЕ КАК СЕ СТИГНА ДО ТУК

10

Анонимен

преди 1 месец

И аз съм против центъра на столицата да се превърне в сборище на тротинеткаджии. Който иска да кара колело да си ходи на село!

9

234

преди 1 месец

Нямам отношение към въпросния проект. Нито живея там, нито съм колоездач, но съм много против центъра на столицата да се превърне в паркинг за коли. Живеещите в центъра трябва да знаят, че улиците и тротоарите са за всички и не са им бащиния. В центровете на големите градове хората не си купуват коли, ако нямат гараж или паркомясто в собствен двор. В Япония не можеш да си купиш кола, ако нямаш собствен гараж или паркомясто. Просто не може и толкова.

8

Анонимен

преди 1 месец

Разсипаха го и тоя булевард ((

7

Анонимен

преди 1 месец

Част от демократизация на страната,проблема не е локален. Силово наложено , взето на тъмно решение на ектремистки настроени управленци , в полза на едно малцинство и в ущърб на мнозинството следва да падне. Скандалът набра скорост,трябва да смачка причинилите го.