52

До Българка

преди 3 месеца

Не е руснак , а е украино-българин ! Ти пък си една продажнадушица !

51

Даа бе

преди 3 месеца

Сиганскиномера, сега вече когото и да бие Усик, все с това ще се оправдава , хаха ! А забрави, че в деветия рунд буквално беше разбит, но съдията "политкоректно" отсъди само нокдаун, вместо да прекрати мача , както обикновено се прави в такива случаи !

50

До 47..

преди 3 месеца

Дребна душице..тук няма жълти павета, а сиви:)) и за разлика от София, не само центърът е така, а и повечето квартали, понеже градът е малката Виена на Украйна. Не знам какви пропаганди те гонят теб самия, аз лично не съм част от тази война, нито имам руски или украински паспорт, не ми и трябват. Споделях лични наблюдения за нормалните хора, а не за троловете.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Мустакъ беше по-добрия и заслужено победи, но бокса, който предложиха на публиката и зрителие беше много грозен!

48

Анонимен

преди 3 месеца

Да очакваш наглосакс да си признае загубата, е като да очакваш евреин да не те прекара с пари.

47

Българка

преди 3 месеца

Руснакът беше по-добър и заслужено победи.

46

Ха-ха-ха

преди 3 месеца

"Искам да ви кажа, че в момента съм в Западна Украйна..." --- --- ---- Откога на "жълтите пaвета" започнахте да им викате "Западна Украина"? Ти си един най-обикновен жълтoпaвeтен платен пропагандатор.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Искам да ви кажа, че в момента съм в Западна Украйна, ще бъда още няколко дни. Говоря си с хората, освен че не видях нацисти, всъщност никой не се кефи на войната и досега не чух някой да мрази генерално руснаците, правят разлика между Путин и обикновения руснак. Както и правят разлика между собственото си правителство и обикновения украинец. Общо взето казват, че политиците са забъркали каши заради които умира обикновения народ. толкова народ на неделна църква, млади, не бях виждал у нас никога

44

Някой

преди 3 месеца

Фюри ако наистина му беше подарил победата, с някаква благородна цел заради войната, никога не ми казал подобно нещо, това е изключително помиарска постъпка !

43

Анонимен

преди 3 месеца

До 42Това за живота и смъртта се отнася за из.рода ***.ин. Той праща хора да убиват, изнасилват, мародерстват, горят, рушат, измъчват. И само из.роди като азиатския дребосък се радват на това. Отивай при ор.ките и не ни занимавай.

42

Анонимен

преди 3 месеца

На Фюри му напомпаха главата, съдията го спаси да не го изнесат на носилка и накрая приказва глупости като Кобрата. Можеше просто да каже, че продължава напред.

41

Аман и бактъм

преди 3 месеца

Изобщо не си правете сметките без кръчмаря! Изобщо не си мислете, че ако вкарате България във война с Русия и направите питeкaнтропа Кубрат Пулев световен шампион, ще мотивирате хората да ходят на фронта. Боксът си е бокс, а човешкия живот, моето семейство и работа е съвсем друго. Хайде заминавайте на фронта в Украйна и не ме занимавайте с глупости!

40

Нане

преди 3 месеца

Усик е източноправославен християнин и човека се првкръсти поне 20 пъти на ринга, докато управляващата нашмъркана шайка в укрия са безбожници, еврей и католици от западна укрия... Точно те извършиха майдана спонсориран от кравите и започнаха гражданската война през 2014 година, срвщу своите рускоезични съграждани... ===)))

39

да

преди 3 месеца

сега ще станат европейски шампиони, на финала ще бият германците с осем на нула!

38

Анонимен

преди 3 месеца

Пребит но нагъл си,га.нин

37

Анонимен

преди 3 месеца

И колко му е платено на Фюри за тази благородна загуба? И кой му е платил? Сигурно обичайният заподозрян - Зеленски.

36

Мухаха

преди 3 месеца

И в боокса ли вече има квоти за "победи" от третополови, инвалиди, и украинци ? Така им подриха и Европвизия. Сега остава и някоя окраинска "актриса" звиздъ в Онлифанс да стане и "любимка" на Холивуд..... Само комика им Зелененейски вече никъде не го канят. Мнодо крадде и проси , завалийката. Не могат да му насмогнат хем да му дават ... хем да си пазят кристалните чаши и сребърните прибори да не изчезнат.

35

Тодор Тагарев

преди 3 месеца

Защо залата в Рияд, Саудитска Арабия бе пълна с млади, здрави и яки украинци в наборна възраст? Това повтаря ли истината според бандеро-нацисткото учение, че има хора първо и хора второ качество? Защо едни украинци ги ловят като животни по улици и магазини, и ги товарят на джипки, а други си гледат кефа, обикалят света и се отдават на удоволствия? Готвят ли същото в България - някакви платени жълтoпaветни дърдорковци да пишат коментари по сайтовете, докато ние сме на фронта?

34

Анонимен

преди 3 месеца

за няколко милиона долара, фюри не само ще подари победата на тюфлека окра след съответното театро, ами и ще изиграе "лебедово езеро" на ринга...

33

Нане Вуте

преди 3 месеца

А кличко и шевченко кво търсят там??? Що не са на фронта??? Нали са големи патриоти!!