29

Анонимен

преди 3 месеца

Няма голяма разлика между Северна Македония и Северна Корея, две малки държави с промити мозъци и мразещи мизерници

28

До 23

преди 3 месеца

Ако артистите четат какви ги пишете тук, май по добре е да не се прибират!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Мравката Силяновска от прикаската маке маке чудно маке.

26

Shark

преди 3 месеца

Изобщо не трябваше да ходят там. Тези хора не ни уважават, а ние ходим опери да им изнасяме. Ако някой мисли, че ще им промени отношението, много се лъже. Да ,така ще каже Гордана, от чистакуртоазия, какво очаквате да каже. Утре ще се изпери на някоя трибуна и пак ще бълва против нас! Не знам защо се унижаваме така!

25

ПроСоТо

преди 3 месеца

сега па "какво ти разбират северните македонци от култура?" ...?!?..-Ей,*** има ВЪВ ВСЯКА държава ! Виждам,че и у нас е пълно с такива..

24

Бау

преди 3 месеца

Тази българка носи нещо от Железният светилник и не знам защо я нападате!? Или, защото не сте българи, или точно защото сте типични масови, средностатистически и все по малко останаващи българи! Колкото и да е малка Македония /Северна/, все се е събрала публика, която да оцени нашата изява в Скопие! Гордана е като Багряна, Яна Язова, Петя Дубарова, но това е друг, непонятен за повечето от нас свят....

23

Анонимен

преди 3 месеца

В РСМ други изпитват удоволствие да пзлят българското знаме.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Скъпи български артисти, молим се за Вас да се приберете живи и здрави! Ако оцелеете и успеете да докоснете с култура местното население, то със сигурност ще имате успехи и на места като амазонската джунгла или Афганистан!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Какво ти разбират от култура, северномакедонскитедиваци?! Колко българи пребиха там? Запалиха българския културен клуб, недопускат български книги, драскат по средновековни стенописи и заличават всичко българско в тях, крадат българска история и език...

20

Анонимен

преди 3 месеца

B kakвo ce e npoвuнилa Coфийckaтa onepa, тa ca я нaтupuлu guвaнчanpaз npu тuтo-зoмбuтo?

19

Анонимен

преди 3 месеца

18 По-скоро се е подмокрила, на нейната възраст...Не знае, какво говори...

18

Есаул

преди 3 месеца

Пламен Карталов е ако не гаранция за успех, то сериозна предпоставка за велико преживяване! Който знае постановките му на открито на Царевец, няма нужда от убеждаване! Не може нормален българин, който е присъствал там, да пише неприлични коментари по отразеното тук. По въпроса за татарите, в операта ,,Ивайло" имаше такъв момент - ,,Ивайло, татари нападат, я вижте" и каскадьора зрелищно се свлече от коня върху камъните на Царавец...

17

Анонимен

преди 3 месеца

Каква културна дипломация бълнува сенилната баба Силяновски? Та северномакедонците спират и не допускат в кочинатаси български книги, палят български културни клубове, стрелят и пребиват българи, само защото са такива?

16

Анонимен

преди 3 месеца

Надяваме се, нашите певци и балетисти да се върнат живи и здрави от сръбскорускатакочина РСМ.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Дърта бабушкера и пенция влачи и заплата влачи :)))

14

Анонимен

преди 3 месеца

Била е сама в залата заради мерките за сигурност и е получила изживяване, член на компартията на Югославия е тая диария.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Голям риск, за българската опера и балет, в РСМ. Сърбоманскитенеандерталци можеха да ги застрелят, пребият, подпалят колите им, само защото са българи. Както се случва това в РСМ много пъти.

12

До МАЛКО S-ИГАНКА

преди 3 месеца

Те в повардарието така са научени, да се гепи всичко, което може от съседите - няма нужда да се мориш да създаваш, като можеш да си го вземеш и да викаш, че си е твое!

11

Болеро

преди 3 месеца

До Фифи - Пък ние в българия отраснахме с опери и балети. Спомням си баба като копаеше лозето пееше ювертюрата на Фигаро. А бе все пак българите сме си умнокрасиви по-западно еврогейтси и от най-западните еврогейттсси.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Горките, български певци и балетисти! Как не са ги изяви живи, нечовеецитесеверномакедонски сърбомани, които с мръсните си ръце драскат по средновековни исторически паметници и заличават думите "българи". Които се одрекоха от собствения си род.