26

Къде няма септични

преди 4 месеца

До урунгел 22. др0гаре плоскоземи. дано тези пари ви помогнат да сделате чудото на инженерната мисъл...централна канализация в кУмсОмолск на аМур, че се вмирисахте от септичните ями. . . . . ями в България?

25

БайГаньо

преди 4 месеца

Браво на Русия! Законите са за всички, включително и за западните банки.

24

иБриците за хуй

преди 4 месеца

на ставате сергееФф......тор.

23

Хи хи

преди 4 месеца

Русия е в БРИКС, който е половината свят, отделно има още толкова държави, които си имат бизнеса с Русия. ЕС се прецака много, като загуби такъв важен партньор.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Е и ? като не са се изнесли до сега от блатостана и търгуват с него хак да им е .То и аз обмислях да взема 3 хиляди декара за зенеделски бизнес около Ростов още през 2013 ана за два дена ми мина сетих се какво представлява бляднг ленд и нямам намерение да ги оставян да ми крадна бизнеса

21

анонимен

преди 4 месеца

СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Каквото повикало.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Гладни руснаци, а продавайте сега ресурси на Африка да ви дойде акълът хаха

18

Хи хи

преди 4 месеца

Браво на Русия! Западът си го наби много яко, като замрази активи на Русия, щото десетки хиляди фирми избягаха от Русия, и оставиха пари, земи , сгради, офиси, технологии, оборудване, машини и други активи в ръцете на Русия за трилиони долари !

17

Анонимен

преди 4 месеца

Запада им взе до колкото знам 340 милиярда представяте ли си за какви пари Става на въпрос. А в Русия работят за мизерни 400 500 долъра. Мизерия. От класа. Нищо им няма да страдат щом не се вдигат срещу режима да стоят гладни

16

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 4 месеца

А Харков Превзеха ли го ....???...ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА......Тези Живеят в Света на Фантазиите и Мечтите ....Мечтите Поне са Безплатни.....

15

Жуцакот

преди 4 месеца

краде на едро. И това няма да помогне на руските фашисти. Блатната империя бързо и сигурно потъва

14

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 4 месеца

Да, 238 милиона Евро, а Европейците и Американците Вече Изпращат Стотиците Милиарди Евро на Русия - Пращат Ги На Украйна.............ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

13

Анонимен

преди 4 месеца

Германия е най-съсипана от американско - английската операция в Украйна!Останаха си без Северен поток, без атомни централи,без читав човешки ресурс и германците намаляха, имат си само бежанци, заеми и либерален ентусиазъм!

12

Z

преди 4 месеца

Слава на Русия -страж на славянска Европа.

11

Щирлиц

преди 4 месеца

Разбрахме,че пак сме на губещата страна.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Ако няко не е разбрал.Край с Русия!Game over!

9

Алекс

преди 4 месеца

Нека запорират.Руските активи в западни банки са многократно повече.Ще се конфискуват и "Дойче Банк" и "Уникредит" ще получат компенсации за загубите.

8

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Между другото,хей така,за да се погаврите с К.К. влезте в групата на турската националистическа партия "Възраждане" и вижте една публикация от преди около четири часа,която обаче "Възраждане " не позволяват да се сподели във Вашето фейсбук-пространство. Турският престъпник Костадинов е подкрепил протест с личното си присъствие на поклонници и подръжници на ТЕРОРИСТИЧНАТА АНТИБЪЛГАРСКА И АНТИСЕМИТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ "ХАМАС". СМЕРТНА ПРИСЪДА ЗА ТУРСКИТЕ ФАШИСТИ ОТ "ВЪЗРАЖДАНЕ",МОИТО СА ДПС 2!

7

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Между другото,хей така,за да се погаврите с К.К. влезте в групата на турската националистическа партия "Възраждане" и вижте една публикация от преди около четири часа,която обаче "Възраждане " не позволяват да се сподели във Вашето фейсбук-пространство. Турският престъпник Костадинов е подкрепил протест с личното си присъствие на поклонници и подръжници на ТЕРОРИСТИЧНАТА АНТИБЪЛГАРСКА И АНТИСЕМИТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ "ХАМАС". СМЕРТМА ОРИСЪДА ЗА ТУРСКИТЕ ФАШИСТИ ОТ "ВЪЗРАЖДАНЕ",МОИТО СА ДПС 2!