21

Анонимен

преди 1 месец

До 15. Ха, ха, ха. Е рашките и те се оводняват. Там зелени също има, климатични промени също има, засяване на облаци също има. В чина също има. Това е модел на чините за нов световен ред.:)) чина и раша сега са съюзници, така че.....:))

20

Анонимен

преди 1 месец

Ами дали ги има или не тези наводнения.:)),българи има навсякъде, те знаят, така както пише коментар 4. :)) Да спрат с това засяване на облаци по примера на Дубай. А като са се потопили те и Бг ли трябва да ги последва.

19

Анонимен

преди 1 месец

Карма. Същите експлоатират целия свят.

18

Баба Ванга

преди 1 месец

Великата пророчица на Северна Македония каза: всички ке умрете, но първо Фицо. Тя бабката верно изпука. Хахахаха

17

анонимен

преди 1 месец

френския макарон я окъса като марко на косово поле.....и сенегал гонят франсетата! путин ще ви разкаже играта, западни плазмодии!

16

Тенгри кан

преди 1 месец

И както писах в Годината Верени, на Дракона, наводненията могат да бъдат често явление. Хората си мислят, че са богове;))) защото притежават технологии. Мравки;))), митологичните времена имаха, къде, къде по-могъщи технологии от вашите дрисливи теникии и отидоха в небитието! Замениха ги авраамическите вери, където всичко е нормирано, прономеровано и прошнуровано и си е бало ебалката!;))) Сега, ще унищожим и тяхната цивилизация, защото сичку е преходно и се сменя на тоа свет!

15

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 месец

Преди един месец имаше подобни статии за наводнения в Сибир. Имаше по 200-300 коментара с хейтове и подигравки.

14

ТТ

преди 1 месец

Рогатия вече е на земята!

13

Анонимен

преди 1 месец

И патакламите и природните бедствия са предречени и запомнете прибирайте се на време в България. Идват времена в които парите няма да имат никаква стойност!

12

ТОВА Е НАКАЗАНИЕ

преди 1 месец

ЗА ПОДКРЕПАТА НА УКРО-НАЦИСТИТЕ

11

Украйна! Това е!

преди 1 месец

Свързано е с войната в Украйна. От уроците по география в осми клас знаем, че за да има валежи, освен водна пара (облаци) в атмосферата, трябват и КОНДЕНЗАЦИОННИ ЯДРА. Тази роля изпълняват прашинките във въздуха. А по време на тази война в атмосферата се изхвърлят стотици хиляди тона земна пръст и прахоляк! Съответно имаме излишък на кондензационнои ядра и всичката пара в атмосферата се свързва с тях и пада на земята във вид на порои.

10

Анонимен

преди 1 месец

Потопа от Библията трябва да дойде. Севрюкова нали казвам че това което е земя вече няма да е суша... Но най-важното е да има санкции за Русия!

9

Урсула фон Дер Лайен

преди 1 месец

Спрете на пpъцкaте защото така повишавате температурите в Европа.

8

Очуден

преди 1 месец

Хаарп?

7

Грети Тулумберг

преди 1 месец

Глобално затопляне! Климатичен преход! Зелена сделка! Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа...

6

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Виновен естествено е Путин защото с рускта пропаганда е въпрепятствал почистването на канавките и канализацията. Предлагам да изпратим форумните алкохолици като Сата НАТО на фронта в Украйна за да победят най-накрая Русия.

5

АнонимеН

преди 1 месец

ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ Е ДОСТА ГОЛЯМО МЯСТО ВСЕ НЯКЪДЕ ЩЕ ВАЛИ ДЪЖД ПО ОБИЛНО! И В ПЕРНИК Е ВАЛЯЛО ТАКА ОБИЛНО В ОПРЕДЕЛЕНИ МОМЕНТИ , ЧЕ УЛИЦИТЕ СТАВАТ РЕКИ И ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ! ТЪЙ, ЧЕ НИЩО НОВО И НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ ИЗОБЩО ТАКА СА СИ НАПРАВИЛИ РЕКИТЕ НА НИЩО , ЧЕ МОГАТ ДА СЕ УДАВЯТ АКО ВАЛНЕ ПОВЕЧЕ.

4

Афтурката

преди 1 месец

Защо лъжеш! В Нидерландия няма наводнения. Даже и в написаното от теб не се посочва, къде са тия проливни дъждове в NL.

3

Анонимен

преди 1 месец

И тея *** сигурно са секли гори за перки и волтаици. Много зелени иначе. Без гора и поддържани дерета това е резултата.

2

Анонимен

преди 1 месец

Това е само предупреждение. Ако не се вслушат иде по-лошо...