61

Анонимен

преди 1 месец

Eвропа значи ФАЛИТ и РАЗБОЙНИЧЕСТВО!

60

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 59 Държавата ще покрие обезщетението. Няма да уволнят никого преди пенсиониране даже да убие човек, там са само връзкари, потомствени комунисти. Държавният хрaнтyтниk е винаги покровителстван отгоре. Имаше и закон, че държавният служител не може да бъде уволнен. Не зная дали важи още. Тези закони са измислени след 1989 год, с цел никой да не закача комунистите.

59

Анонимен

преди 1 месец

Хубаво вижте какво става! Кой oпocквa хазната. После пак се нахвърляйте срещу пенсионерите, когато някой се смили над тях и им даде по 70 лв. за някой празник.

58

Анонимен

преди 1 месец

Забравихте че Карадимов е последния председател Комунистическия младежки съюз - Комсомол. Сложен за министър от големите евроатлантиците антикомунисти Борисов / Пеевски.

57

Анонимен

преди 1 месец

Е как така?Ами ако ги уволнят преди пенсиониране и няма обезщетение,кой ще покрие обезпечението!Пак ли ние от частния сектор!

56

Анонимен

преди 1 месец

Това са номерата на Радев. Всичкото държавен чиновник е комунист, потомствен. Радев е от тяхното котило. Миналия път Радев разду щата на държавните хр а н т *** ници, сега ще има дава пари предварително.

55

Пеликан

преди 1 месец

Целта е ясна,пак таксички и лихвички за преближен наш човек.

54

Бай Иван

преди 1 месец

Обезщетенията трябва да са съвместими с тези в частния сектор. Частните болници са на печалба ,само държавните са на загуба и чакат пари пак от данъкоплатеца.

53

Болен здрав носи

преди 1 месец

Некой пак е решил да прави гуша с тази измислица.

52

Карлуково

преди 1 месец

Държавните служители не произвеждат нищо,никакъв продукт за нашия или външният пазар.Но след като смятате че те са водещ фактор за икономиката на страната,Лансирайте ги.

51

Анонимен

преди 1 месец

В тая смотана държава приходите в хазната от държавните служители ли идват?!?! Осигуровки ли си плащат или какво?!? Всичко им е осигурено от работниците и собствениците в частния сектор! А благата ги ползват само държавните служители!! Съгласен съм, ама да почнат да си плащат сами осигуровките-не държавата с парите на работниците от частния сектор!! И за какво трябва да получават обезщетения-някой може ли да обясни?!? Да не се са преработили нещо?!? Клоуни ....ще направите да няма частен бизнес.

50

Иван

преди 1 месец

Тате получи 60 заплати при пенсиониране. Беше държавен служител и целият си живот отдаде в служба на обществото, вие да сте добре.

49

Този комсомолец

преди 1 месец

Прави ли разлика между обезщетение и кредит?

48

пияница мистик

преди 1 месец

А това обезщетение, което се дава при пенсиониране, а сега искат да дадат право да си го теглиш по-рано има ли някакви условия към него. Примерно теглиш си го, защото знаеш, че си болен от рак и го даваш на детето си и то си допълва сумата, за да си купи апартамент с него. После умираш и ще го връща ли някой? Надали. Или взимаш парите и духваш на Запад :)))

47

Анонимен

преди 1 месец

бийтълс имаха 1 песен-представете си....lmagine...

46

КуКлус

преди 1 месец

Държава мечта за депутатите ! Б.Б. изтегли 18 милиарда заем ...познайте кой го плаща :) Заплатите не мърдат ама ток , вода , данъци , прегледи , застраховки ...всичко нагорееее робеееее !

45

Политик

преди 1 месец

Така трябва ! Държавните служители нямат нищо общо с простолюдието ! На върха седят политиците ! Политиците трябва да имат право да теглят заеми когато си поискат и ако не могат поради някаква причина да се издължат ....то заемите им трябва да се поемат от народа ...от данъкоплатеца ! Простия народ е за това ...да служи на богопомазаните !

44

Помня

преди 1 месец

До Анонимен 40 Че то и при соца беше така. Назначаваха се наши хора , членове на БКП.

43

Значи аз съм

преди 1 месец

Полицай.При пенсиониране получавам 20 заплати и точка.Сега тези заплати ще ги изтегля като.кредит ще ги връщам?Е,ще си останете и без полицаи.

42

Анонимен

преди 1 месец

Добра идея, а още по добре ако може направо да теглят и заплатите си, а евентуално и пенсиите и след това направо да се пенсионират :)