24

Анонимен

преди 1 месец

до 21, колега купих от тези суперкъщи, в комплекса е ок но е далеч, задръствания, разбити пътища. Продадох я година по късно и се върнах в Центъра, но пентхаус в съвсем нова и модерна сграда на топ локация с асансьор и 2 гаража. На терасата правим коктейли за приятелите, които да на 10тина минути пеш.

23

Хахаха,

преди 1 месец

Васка Ухото не харесва импровизираните улични арт инсталации :) :) :) Ти да видиш...

22

до 20

преди 1 месец

Вие ще се научите да НЕ карате коли, ако няма къде да паркирате! Аз защо имам 3 гаража? 2 за мен и 1 за гости? Колата е лукс, разберете го! Еле пък в големия град. Омръзна ми всякакви *** да ходят навсякъде с бракмите си.

21

до 17

преди 1 месец

Право в десетката! В София дойдоха всякакви навлеци. Не се трае. Затова хитрите програмисти отдавна дадохме вичките си имоти под наем и дим да ни няма в луксозните ни къщи с по декар двор (не редови кутийки с двор като терасата ми в центъра на града...) в полите на Витоша.

20

Анонимен

преди 1 месец

Ние нямаме къде да паркираме този надрасканите фасади са му проблема!

19

до 16

преди 1 месец

Умея всичко. Абсолютно всичко. Да си изпържа яйца? Един от 4те ми бизнеса е ресторантски. Не уцели човека просто. Изборите минаха. Терзиев има твърд електорат от богати хора. Точка.

18

баба мара

преди 1 месец

спрете всякакво строителство в люлин общината да изкупи частните терени и дазасади дървета нямаме кислород и светлина новите блокове са на много мръснии шумни места предишният кмет от герб 2 мандата освини всичко сега новиятне го знам от кои е няма паркинги около метростанции люлин и сливница

17

Анонимен

преди 1 месец

Изгонете пропадналите функционално неграмотни провинциалисти и София ще стане рай. Защо в скъпите картали е красиво? Защото живеем кореняци. Защо в гета, построени за слугинажа от Кремиковци, е грозотия? Заради населението там- неграмотно и бедно.

16

Пловдив

преди 1 месец

До 9:Палячооо,какво ядеш,какво пиеш,на какво превозно средство се возиш,ти си,арогантен,нагъл,гледаш отгоре другите хора,като печелиш много на година,и,се мислиш за голямата работа,ти си комплексар.Сигурно,и едни яйца не можеш да си изпържиш.

15

Анонимен

преди 1 месец

София е кочччина с панелки по 300 000 Евро!

14

Анонимен

преди 1 месец

Яко.Това ще е най-сигурната работа, денем чистиш, нощем драскаш.

13

Хаха

преди 1 месец

Навсякъде в София по сгради, магазини, витрини е нашарено и надраскано от разни малоумнници. Трябват сериозни глоби и общественополезен труд за тия драскачи.

12

ПроСоТо

преди 1 месец

и като стана дума за "драскачи" :..-Не знам за вас,но мен ме ВТРИСА като видя грубо-некадърно нашарените вагони на пътническите влакове !...Направо ме втриса !...Пошло,ГРОЗНО,БЕЗСМИСЛЕНО "разкрасяване"...И изглежда се толерира от жп-величията..

11

Анонимен

преди 1 месец

София не прилича, а Е гето. Еднократното почистване няма да реши проблема. Иска се постоянна поддръжка, за която софиянци плащат. Това е огромната разлика между Светът и България. Как ще намерят начин да поддържат ред и чистота не е важен. Постоянният контрол и поддръжка е важен. Не искаме еднократен ПР, а нормална поддръжка, ежедневна. Как *** се изнася всеки ден. Същото трябва и с поддръжката. София пари Има.

10

.

преди 1 месец

на тоя гените му крещят и иска софия и държавта по съдържание да приличат на Белене или затвор от соца но , маскирано под формата на ляволиберална , шаренка гей кочинка...

9

Анонимен

преди 1 месец

Бачкотещи бачкери, изборите минаха. ИТ спецовете, дето печелим на седмица, колкото вие, бачкери на година, две, избрахме Терзиев. Няма какво да плюете. НИЕ издържаме града, а не вие, бачкотещи бачкери. Мерси.

8

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

Бой по драскачите трябва

7

Анонимен

преди 1 месец

Тоя най-накрая идентифицира най-големия проблем на София -фасадите!

6

Анонимен

преди 1 месец

Мис Бони да възложи на неговите рисувачи да нарисуват една "Визия за драсканиците на гетото "София".

5

Анонимен

преди 1 месец

София заприлича на гето след 18 годишно управление на Терзиев. Трябва най сетне ГЕРБ да дойде на власт...