47

Йонко

преди 1 месец

И с тази политическа картинка,отиваме,пак и отново на политически и другите избори за Европа!Какви избори ,братя българи не Европа,България ни е нужна! Олигооффрени,като Кирчо,Кокорчо Шиши ,свинята и Буда,чекмеджето ще се пръкнат отново!Друго е необходимо,до стената , и на .....!

46

Анонимен

преди 1 месец

Това, че има вкл. светлинен сигнал не е достатъчно трябва и задължително вкл. звуков сигнал.

45

Анонимен

преди 1 месец

Кирил е скромен, честно казано. Погледнете в каква бракма се вози. Тоя коптор е колкото седмичния ми доход. А наглеците от НСО са пределно ясни. Радев, наглецът, да му мисли- НЕГОВИ подчинени са и МОМЕНТАЛНО трябва да подаде оставка като президент и да разпусне на мутренската структура НСО ръководството! Изобщо, цялото НСО с всички комплексари, работещи там без 2лв. в джоба, е за разпускане!

44

Анонимен

преди 1 месец

Както често си сменяме премиерите автомобилите на НСО ще се наложи да се увеличат над 1000., или да ги возят по четирима бивши премиери в един автомобил.

43

До 44

преди 1 месец

Де да ни плащаше глпако !

42

Пурко

преди 1 месец

Жалка българска действителност, кола, отново и пак е убиец по пътищата на Родината! Кого пази НСО,убийците в България? Колкото да Кирето...олигофрено!

41

Абе

преди 1 месец

По принцип 10-20 превишена не е много , но ако е била над 100, това е била вероятно основната причина !

40

Анонимен

преди 1 месец

Киро Бързото ще доставя пиците за секунди.

39

Анонимен

преди 1 месец

Киро Бързото иде, бегайте.

38

Анонимен

преди 1 месец

Колко ви плаща Бойко нещастни плювалници?Стигат ли за две кофички кисело мляко?

37

Анонимен

преди 1 месец

Към троляците по-долу:В цял свят тези коли карат с по-висока скорост,поради опасност от атентати.Образовайте се малко.А като се има пред вид неистовата ви омраза,в случая това дори е задължително.Жалко за починалия човек,но ако беше спрял на стопа,това нямаше да му се случи.

36

Знаещ

преди 1 месец

Софтуерът за камерите за скорост има набор от номера на коли, за които не се издават фишове за превишена скорост. Това са всичките коли на НСО, на МВР и някои други. Питайте министъра на МВР-ето.

35

Бай Иван 2

преди 1 месец

До ВесоРазликата с Местан е че Местан е шофирал ,и сам е отговорен за инцидента.!Тук вината е изцяло на шофъора на НСО. Той сам си преценя риска на опасност и как да кара,според ситуацята!

34

Село без кучета

преди 1 месец

Киро е обикновен криминал и престъпник домогнал се до висши държавни постове чрез измами и фалшификации. И вместо държавните институции да го детронират, те безочливо го протектират. Някой казваше че не сме дорасли за Европейскя съюз. Нерде Европа, нерде Африка!

33

Весо

преди 1 месец

Какво получи Местан,за убийството? Н И Щ О! Виновно е бебето в колата,а!Стига с тези политически убийци! Законите да са еднакви за всички! Не се нуждаем от убийци,дори от Канада и НСО!!!

32

Късметът на Киро

преди 1 месец

Че не е в Корейската Народно-демократична република. Там щяха да го гръмнат с гаубица и да го покажат на народа по телевизията, цензурираната от комунистите.

31

Огито

преди 1 месец

При скорост 120 км.,в час,спира за 39 сек.,при 60 км.,в час за 20 сек.! Какво следва,автомобил на НСО, убива,хора пак и отново!Киро,ама Киро,Простото ,пак е убиеца от Канада!Виновен е . .. НСО! Какво следва,виновен...мъртвия! Политически убийци!

30

Офф ,да се омитат

преди 1 месец

НСО са банда от безмозъчни бандити ,които вардят други бандити!Всеки ден трошат коли ,убиват българи и застрашават живота на стотици други!Закривай тази ненужна структура ,която струва милиони от джоба ни!Който иска да го вардят по трибуните ,да си плаща , а най-добре е да се омита от страната ни!Вън мерзавците от ПП.ДП-ДПС-ГРОБ-СДС!

29

Анонимен

преди 1 месец

И закъде е бързал толкова много че е дал заповед да се кара със 150 на такъв път? За Канада ли? Май натам си и отива.

28

АЛГОРИТМИТЕ НА ВЛАСТ

преди 1 месец

"ВЧЕРА" - КАМЕРИ НЯМАЛО; "ДНЕС" - КАМЕРА ИМАЛО. АЛГОРИТЪМЪТ НА ВЛАСТТА: "ВЧЕРА" - ЗНАЕЛИ СА,ЧЕ КАМЕРА ИМА,НО НЕ СА ЗНАЕЛИ КАКВО ИМА НА НЕЯ И ЗНАЕ ЛИ ДРУГ КАКВО ИМА НА НЕЯ; "ДНЕС" - ДРУГ НЕ ЗНАЕ И НА КАМЕРАТА НЯМА КОМПРОМАТ СРЕЩУ НСО,А ДРУГОТО МОЖЕ ДА СЕ ЗАМАЖЕ,ЧЕ "Тя нее хванала колата на НСО..." GOOD VOYAGE!!...