46

до 63

преди 3 месеца

Много вярно. Сивият сектор е най-големият враг на икономиката у нас и на 99% той е сред неквалифицираните хора. С въвеждането на еврото, обаче, ще му се удари звучен шамар.

45

Анонимен

преди 3 месеца

В българският език, аз не знам да има думи, завършващи на съгласната ъ.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Тук някои хора от рано са започнали с дрогата...

43

Анонимен

преди 3 месеца

Аз пиша на български, тоя хем ми вика, че не съм българин, хем не може да пише на български. А сега?! Драги читатели! Подкрепете ме! Кога видя в родния си език, думи завършващи на Ъ?!

42

До 53

преди 3 месеца

Значи, викаш когато си обикновен работник: "Шефа що иска да ме осигурява на половин, заплата? Що не иска да плаща извънредни? Що се опитва да укрива ДДС?". Но когато НАП започне да бърка в твоя джоб, и те кара да си плащаш когато продаваш дрънкулки по нета (развиваш бизнес), започваш да кълнеш и да обвиняваш, че били *** управляващите. Имаш бизнес-плащаш.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Иам пари и ми е добре. Данъци не ще, да се плати от мене, моето момче. Който не се чувства, че му е добре, имам новина, така ще е, от сега, та до края на света! Като няма чара, да яде свга, ами ще се мре, мре ... Да топно така. Нокой не е длъжен, да те храна, комунистипеска ага! Муууухаххахахаха хаааа ахаха хаа ахаббаа

40

Анонимен

преди 3 месеца

До Бранител - Пич, поне недей писа на руски или квото е това. Смешно е и жалко.

39

Анонимен

преди 3 месеца

До56 Няма в Дубай, ами в Русия да се ходело. В България ми е добре. Имам земи, бизнес, не сме род, ами направо клас, връзки. Аз няма проблем. Хубава си е България! Сегааа, *** някой не е роден в хубаво семейство и не много кадърен, не е мой проблем! Като искате комунизъм - Кеф ти Северна Корея, кеф ти Китай!

38

Анонимен

преди 3 месеца

Най-сериозен проблем на държавата е сивият сектор. иначе казано- НАГЛИТЕ бачкатори, които взимат в плик всичко, а уж са на минималка. У нас сума ти народ на минималка уж, а реално- в пъти повече под масата. И малко дете знае, че минималка не взима дори пенсионерка чистачка в детска градина на село. Вече касиерка минава 2500 в големите градове. Там потъват не 20м, а 1500м до 3000м на година.

37

Ivza

преди 3 месеца

Ako iskat i 220 chte otkriat,no...

36

Евразин Алахакбаров

преди 3 месеца

До БРАННИКЬ ***, ***...пра дедо ти черкезин, деда ти активен борец, баща ти уше, ти - бранникъ. нема увиране таа татарска глава осми номер

35

Анонимен

преди 3 месеца

До 55 - Рова на български ли е?

34

IQ 3.14

преди 3 месеца

държава, в която нема бизнес, а всичко е на тефтер, се издържа от данъци и такси. не знам що прекупвачите в олх си мислеха че ше им се размине :)))

33

Анонимен

преди 3 месеца

До долнуяя - Ем бацее кат нинти отърва маай са от тука и толкос!

32

Цирк

преди 3 месеца

Само 20 ли?!

31

Сифилиско

преди 3 месеца

Като си сметнах, ефективния данък в България за 2023та на мен ми възлиза на 60% от доходите. Платил съм над 60к лева данъци под различни форми.

30

истината

преди 3 месеца

Истината е, че хората в България не искат да плащат, защото знаят, че парите ще им бъдат откраднати от политиците. И от там по партийните касички ще отидат за "нашите бизнесмени" и за онези от махалите "нашите избиратели". В някои западноевропейски държави данъка достига до над 50%. Но хората там нямат против да ги дават, защото виждат резултата от подобренията в качеството на живот. За това тук е така.

29

Анонимен

преди 3 месеца

До 43 - Преди 100 години не е имало и 1/4 от всичките плащания, които правим. Сега, ако аз реша, ченискам ти дам 20 бона ... Над тя плащаш данък ей так... Кво е това е!

28

Анонимен

преди 3 месеца

Понеже стана дума, "Плоския данък" се нарича "Равен данък" защото всички плащат еднакъв равен и справедлив процент от приходите си. Аз не съм виновен че червените човечета не са икономически успешни...

27

Анонимен

преди 3 месеца

До "човек на пеевски" (брех, брех, страаашееен ... Та набарат неговите , ще ревеш ....) - 90 бона данъци за миналата фискална година. Ей това платих! ОБИР! ОБИИИИР! И не е, да оравят хубави неша с тях ЗА МЕН, ами ... Моля ти се - помоши, майките с децатааа, пенсиио, менсиии ... Алоууу!