155

Последни новини !!!

преди 1 месец

При разпита бодигарда на Кирил Петков е признал за превишена скорост,но е поел пълната вина за случилото се. С други думи той сам е решил да не спазва ограничението на скоростта. В такъв случай бившия ни премиер няма абсолютно никаква вина и разните вметки на ГЕРБ за съпричастност към катастрофата на г-н Петков са абсолютно неуместни и целящи дискриминация на предстоящите избори!

154

Реалист

преди 1 месец

Наглия банкяр засега не успя,дано не успее никога и да дойде възмездието един ден...

153

читалище заря

преди 1 месец

До Киро е безсмъртен!ши3и, нали се сещаш, че днеска ше накярите от кликове, а утре тоя ше звънне в нсс и ще ви изкарат сичките логове, щот баща му е бил действащ служител на ДС. и тогава може да се окаже че киро и тия дето ти плащат им звъни един и същи чичак... на борсата е тегаво, ще те пратят да метеш улиците, ако ушето разреши.

152

Киро е безсмъртен!

преди 1 месец

Един колега по долу написа,че за Киро трябва един контролен в главата и пръснат мозък! Няма как да бъде елиминиран така,щото Киро няма мозък хахахахааа

151

ПП НАПРЕД!

преди 1 месец

Кирил Петков е истински герой! Защо бил бързал - ами за да спасява България! Ходил е на работа, а не на почивка.Отвсякъде го атакуват и му изпращат пенсионери камикадзета за да го дискредитират. Всичко това го правят ГЕРБ и Възраждане в заговор.

150

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен152 ае, я въри до канада и сечи пъта на трюдо. после ше напишеш 200 коментара тука хем ще хванеш надника хем ще разкажеш как е минало

149

читалище заря

преди 1 месец

До Анонименхюмнозавър, до тука стана ясно, че нито ти нито тия дето ти дават тон за песен има книжка. или ако имате е щот сте от добронадеждни семейства и дедевете като диви партийци са ви уредили с тескерето

148

Анонимен

преди 1 месец

В шок е Киро защото при сблъсъка Найо Тицин на задната седалка с него му е захапал онази работа докато я е продухвал с уста.

147

Анонимен

преди 1 месец

Е как уе, нали спасявал наред, че и предисзборно обещал оборудване на пожарникарите?

146

Супер Селтак

преди 1 месец

То всички сме в шок, уж учЕн от Харвард а накрая - съвсем обикновен убиец.

145

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков беше в шок, много притеснен,..в съда ще се притесни доста повече..в Канада вече ще ше да е в затвора..екстрадирайте го

144

Хаха

преди 1 месец

Тоз помияррр не бил на себе си! КучиСин. *** псевдоканадски, комунистически. В България такиваБокруци те убиват и те изкарват виновен. Киро, ***.. май.., ти трябва да получиш това което сториха на Фицо, но в главата. Да е сигурно, че няма да оживееш. Чакам само да започнат гражданските войни в еврогейската *** и..... Никакви острови няма да видиш.

143

:)

преди 1 месец

С "неговите корали", няма да се изненадам, ако е бил на Киро Какао. :)

142

Анонимен

преди 1 месец

до 146 Как му сече пътя като убитият шофьор не е видял никаква кола и излиза на главния път. Ти имаш ли 5 грама мозък в главата си? Кой нормален ще сече пътя на някого при излизане на главен път и то като вижда че оня хвърчи с бясна скорост? Алоооууу, Карлуково за теб!

141

IQ 3.14

преди 1 месец

...пак добре, че е туарег. можеше за десет процента комисионна да подпишат да разкарват дупетатите с хонда сивик

140

Анонимен

преди 1 месец

Киро в затвора веднага! Киро е наредил на шофьора да кара бързо.

139

читалище заря

преди 1 месец

много е интересна една от последните опорки - "В сащ щеше.." в сащ незнайно защо никой нема желание да сече пътя на автомобил със специален режим, щот познава пътя, или щот му е писнало да се съобразява.

138

Въпрос?

преди 1 месец

Камикадзето от НСО е карало, Киро и Найо са се таковали, а четвъртия в колата какво е правил?

137

IQ 3.14

преди 1 месец

мен лично ме интресува, кой е подписал нсо да купят тия джезвета, при положение, че и самите фолксваген казват че не са им най сполучливите коли. w126ците от бай тошово време щеха да минат през тва ауди като през цинкова кофа. освен, ако колата по чиста случайност не е била подсилена.

136

Анонимен

преди 1 месец

до 137 Редовно пътувам по магистрала Тракия. Виждал съм десетки пъти как коли със сини буркани да прелитат покрай мен. Обикновено са 3 коли където в средната кола е охраняваното лице. Карал съм със 150км/ч и гледам как ме отминават като все едно съм спрял. Поне с 200.