86

БУРГАЗЛИИТЕ

преди 1 месец

Хайде Деяне. Не съм бургазлия. За разлика от теб. Музиката и песните му на МАРКОВ ДА ЗВУЧАТ от ресторанта ти до ПАРК ХОТЕЛА ТИ. 15 денонощия ще почивам там през юли на 2024. А и риба цаца ще има в КАПАНА ТИ. Защото си БУРГАЗЛИЯ. Половината България ме познава. Специалинет ми за са Цеца и Ива. Те ми познавагт характера. Този готиния. Ако нещо не ми харесва, просто си показвам и лошотията. Всяко нещо си има две страни. Важното е да ги претеглиш правилно. С ХАЙДЕ СИБИЛЕТО.

85

Анонимен

преди 1 месец

Човек и без да е експерт може да познае, че ударът на снимката не е със 60км/ч. Обаче не е и със 140км/ч, тогава щяха да се търкалят части от коли навсякъде.

84

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

От НСО са задължени да съдействат когато ги повикат в прокуратурата. Преди това "съдействие" няма какво да дават.

83

Всичко знаете

преди 1 месец

Знаете скоростта на колата на НСО,знаете,че Аудито е спряло на знак Стоп.Дамо не знаете,че шеф на тази сбирщина в НСО е Радев.И той носи отговорност за всичко,което се случва там.Включително и липсващите застраховки и технически прегледи.Зсщото бюджетът на НСО е голям,но той го "усвоява".

82

Анонимен

преди 1 месец

До Емигрант 84 - Баш шофьора на Аудито е починал, бе мискин! Жена му е в болница, в тежко състояние! Като не си се запознал с изложеното по случая защо въобще приказваш нещо?!?!?

81

Анонимен

преди 1 месец

До Емигрант - "Кой е с предимство на пътя на този инцидент бе чалга-плювалници ?" Това ,че си на път с предимство ,не те освобождава от отговорността да спазваш правилата за движение .Добре ,че си емигрирал ,един "шофер" по-малко по нашите пътища :)))

80

Сега

преди 1 месец

Много противници на Кирето но който е учил география и е чел между редовете нали знаете коя е 16та република.

79

Анонимен

преди 1 месец

До Емигрант Честно, ега ти простака си. Дано наистина си емигрирал от България!

78

Радиовъзел, Ефреътор

преди 1 месец

Не ги знам тези от НСО, но когато аз бях ефрейтор от УБО, ме караха да карам въпреки знаците и ограниченията им. Казвах им на полковника командира и партийния им секретар, че ДЖИПКАТА, тази жълтата УАЗ-ката си няма крила. Само аз си я знам, как се управлява. С демултипликатора. Както и с прекъсвача на токовете. АМИ, с хайде Сибиле ги поздравявам шофьорите и шофьорките ни. Специалните ми са за тези от 42 820. С манивелите. Бяхме и още сме си от най-елитните. Защото сме си от обикновените.

77

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 76 - "20 м преди мястото на ПТП-то има стационарни камери. Интересно ми е, дали ще кажат с каква скорост се е движил Петков.." Камерите на АПИ ,за сега не отчитат скорост ,така ,че не очаквай да кажат такава информация .Силно се съмнявам ,че и експертизите ,ще са обективни и ще кажат реалната скорост с която са се движили ,предполагам ,че ще я занижат значително .

76

Емигрант

преди 1 месец

Кой е с предимство на пътя на този инцидент бе чалга-плювалници ? От къде излиза колата на НСО и от какъв път излиза аудито ? Автомобилът на НСО има ли спирачен път, от снимката се вижда, че няма, ако е превишил скоростта без спирачен път аудито щеше да бъде разцепено на две и жертвите щяха да бъдат също две,нали сте "специалисти" бе каруцари, защо шофьорът е жив след като ударът е при него, високата скорост трябваше да го сплеска ? Само магарешки каручки можете да управлявате вие с този акъл !

75

Четете всички

преди 1 месец

До 75 - Оттам откъдето е идвало Аудито нема никакъв знак СТОП! От страната на Аудито, на 150 м. след мястото - има бензиностанция. Джипа е искал да изпревари някой и е започнал изпреварването след изхода на бензиностанцията, за да не тресне някой там, ама е треснал пък това Ауди, щото вече не е имало метри да се прибере обратно в своето платно (((

74

Принципал на

преди 1 месец

НСО е Радев.Той отказа,да сменят шефа им,защото му е приятел.Така,че той трябва да каже за всички золуми на НСО,а също за липсващите застраховки и технически прегледи.Или.с тях си пълни чекмеджето?

73

Май, 2024

преди 1 месец

Хайде Деяне. Ти си бургазлия. Аз пък съм си българин. Половината БЪЛГАРИЯ МЕ ПОЗНАВА. За това и изобщо не ми дреме за политиците и техните избори. Аман от куки и децата им. Те я провалиха Българията ни. А пък, тя си е нашата, родната и единстевната. Ще им ги *** на мисирките и мисирите им. ЗАЩОТО изобщо не не дреме за изборите им.

72

aa1820

преди 1 месец

И знак Стоп да е имало, и дори да бе спрял -тези убийци от НСО винаги карат със скорост 2 пъти над допустимата. Да не говорим, че скоростта винаги трябва да е такава че да може да спреш Неща....стници! Отделен е въпроса защо Петков използва кола на НСО и то през изборна кампания.

71

ИВАН

преди 1 месец

НСО СА БАНДА ХРАН-ТУТНИЦИ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАКРИТИ ОТДАВНА! ОХРАНА ТРЯБВА ДА ИМА ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕМИЕРА, ВСЕКИ ДРУГ ДА СИ ПЛАЩА ЗА ОХРАНА! ДЕ-БИЛНА ДЪРЖАВА

70

Анонимен

преди 1 месец

колата на НСО е без ГО и техн.преглед,така пише във вестник Афера.

69

Анонимен

преди 1 месец

Ей така преди 20г.си карам AUDI 80-ката, от София до Бургас,ама тогава магистралата стигаше до Чирпан и оттам до морето се караше в двупосочен път!!! Около Сливен два джипа ми влизат в насрещното и добре че нямаше мантинела и банкета беше широк, та успях да отбия, иначе щеше да има челен удар... По лошо от преcтъпник е само пpeстъпник с пагон!!! А тия от HCO са точно такива-джиrити със "специален режим на движение"...Съд и затвор за yбийците с пагон! Лека му пpъcт на човека и съболезнования!!!!

68

Анонимен

преди 1 месец

ДО ръководството на НСО :) Със "спекулативни, непроверени и необективни тези и хипотези" първи започнаха разни полицейски началници ,- загиналия не бил спрял на Стоп ,ограничението било около 60 км/ч и т.н.

67

Сега

преди 1 месец

До63 прав си но манталитетът ни е такъв.Малко ни дойде 500год. и 45 още и сега пак по пързалката хубаво да ни се отворят бузките.