116

Фен на Левски

преди 1 месец

И на двете лелки им се показа, че няма какво да вършат на екрана. Тъжно че си изгубихме времето с това на финал да останат най-ненужните лелки в държавата. Едната с дете, което каквата е добра майка го е оставила да си пере пешкира в предаване, другата почти на 40 леля карана от дядо и сега чака нещо младо. Най-накрая дойде разума в лицето на майката и вкара реалността в реалитито. Браво.

115

Анонимен

преди 1 месец

Абе,какво да ви кажа.Тежка задача.Той да се прави,че ги харесва,а те да се правят на влюбени.Мисля,че Алек по-добре се справи.Става за актьор.

114

Народен тъеатър

преди 1 месец

"това някакво нов риалити шоу с пластмасови маз***мантии и богати мамини синчета ли е?" - Ракламират го за реалити шоу, но всеки с IQ над средното вижда плоския им сценарий. Всичко е предварително обмислено и режисирано, а тези са ги обучили на актьорско майсторство. Макар, че има още какво да научат от театралните артисти.

113

Анонимен

преди 1 месец

Всяка следваща участничка трябва да разбере,че това е преди всичко шоу за забавление на публиката.Ако е добра актриса,ще си изиграе ролята добре,ако е слаба,ще хвърли много емоции и напразни очаквания и накрая ще си тръгне разочарована.А ако е достатъчно умна,ще изгледа предишните три епизода,за да разбере как не трябва да се държи.

112

Анонимен

преди 1 месец

Не съм,не гледам,и не бих гледал това нещо!Не знам как жените допускат това унижение!Но...като видях снимките на двете "финалистки"-о,боже ,как не е избягал веднага ,ако и другите са такива!Пари,пари,ама...?

111

Хи хи

преди 1 месец

Малеее къв буламач ! Даже повече, буламач на буламачите ! Кво ме интересува некой си ква харесвал или не харесвал, пфу ! Още повече, че тва изобщо не е истинско, а всичко е за пари !

110

Анонимен

преди 1 месец

Е то беше ясно. Като са му подбрали все такива, няма избор човека. Всичките бяха за гонене.

109

Анонимен

преди 1 месец

Най-умна беше пълничката Дупнишка Мадона,макар и доста груба,която беше отишла да се забавлява,но взе,че прекали и я изгониха без време.Останалите имаха нереалистични очаквания и затова всички си тръгваха разочаровани.

108

Анонимен

преди 1 месец

Финалистките стават за реклама на "вагииналната сухота". Хоп и овулите са вътре.

107

Анонимен

преди 1 месец

Всяко чудо за 3 дни.Алек вече е намерил любовта си,но не каза коя е,а застаряващите мадами също ще се уредят някой ден с каквото дойде.Да са живи и здрави.

106

Анонимен

преди 1 месец

Нали щяха да забраняват 20 годишни "нов внос". Тия са точно такива - превъртяни километражи, дрънкат ръждиви тенекии, мотора за смянам скорости и диференциали разлуфтени. С малко тунинг и детайлинг искат да ги пробутат на ергено. Умно момче излезе. Покара, покара и ги остави на втория завой.

105

Анонимен

преди 1 месец

Не го гльодам

104

Анонимен

преди 1 месец

Тия две увехнали рози с пресъхнали извори стават само за ***. Не мога си представя друго с тях да правя.

103

Ножица

преди 1 месец

На вино и ножица после и ще им мине

102

Баба вуна

преди 1 месец

Няма ли да има предаване "Момата"?Да се запиша и да покажа на мъжете кон боб яде ли.Макар че,не знам какво значи това.

101

Анонимен

преди 1 месец

понеже съм в чужбина, ще попитам: това някакво нов риалити шоу с пластмасови маз***мантии и богати мамини синчета ли е? дето гонят последния влак?

100

Фен

преди 1 месец

В Китай сама жена над 30 е вече бабичка, Алек е разумен и е избрал правилно.Да не говорим, че едната има дете - ужас, да си гледа детето и да не се занимава с мъже повече.

99

Олек Ергенски

преди 1 месец

Не можа да избере между Усмивката на Терминатора и Неженени с Багаж и Деца :D Мъка!

98

Дон Т Лаф

преди 1 месец

А оная къдравате дето я трича по плажа изчисти ли си пясъците от ремаркето или още я сърби?

97

До 95

преди 1 месец

Прав си.Според Маги ние сме президентска република.Ботев бил написал "Опълченците на шипка",а другите и изцепки вече ги забравих.А това била класната дама.Ха,ха,ха!Класна е под юргана,може би.