177

Анонимен

преди 1 месец

Към "Евроатлантика" Само да кажа, че директорът на народния театър е много талантлив режисьор. Поставил е постановки "Лице", "Човекът от Подолск", "Боинг, Боинг" са режисирани от него, а някои от тях са и с международни награди и добре отличени по фестивали извън България. Преди да бъде директор на Народния и бил директор на Ловешкия и на Плевенския театър. Директорът на Народния си е театрал.

176

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 169 С пропаганда сте за никъде. А най-впечатляващото е, че никога не си ходил там за "култура", и въпреки всичко драпаш със зъби и нокти. Каква мотивация стои зад такива меко казани изсмукани от пръстите напъни?

175

Анонимен

преди 1 месец

Само да кажа, че директорът на народния театър е много талантлив режисьор. Поставил е постановки "Лице", "Човекът от Подолск", "Боинг, Боинг" са режисирани от него, а някои от тях са и с международни награди и добре отличени по фестивали извън България. Преди да бъде директор на Народния и бил директор на Ловешкия и на Плевенския театър. Директорът на Народния си е театрал.

174

Анонимен

преди 1 месец

Въпрос на късмет,ако си се родил в семейство на хора които нямат усет към културата...как да стане.От друга страна погледнато, като извадите 62 от 100,се получава горе долу процента на гласуващите ,което не означава ,че тези 62 % са простаците и некултурните ;)

173

Анонимен

преди 1 месец

Бойко Борисов колко пъти е ходил на театър, опеда и балет през живота си?

172

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

ДИРЕКТОРЪТ НА НАРОДНИЯ ТЕАТЪР КОЛКО ПЪТИ ПРЕЗ ЖИВОТА И Е ХОДИЛ НА ТЕАТЪР, ОПЕРА ИЛИ БАЛЕТ ПРЕДИ ДА ГО НАПРАВЯТ ДИРЕКТОР НА НАРОДНИЯ ТЕАТЪР?

171

Анонимен

преди 1 месец

Я НИ ДАЙТЕ КОЛКО КРАВАРИСТАНЦИ НЕ СА ПОСЕТИЛИ НИТО ЕДИН ПЪТ ТЕАТЪР,ОПЕРА ИЛИ БАЛЕТ!!!...

170

Анонимен

преди 1 месец

За какво ми е да ходя на такива места като има други подобни. Отивам на пазара - става панаир. Пускам телевизора да гледам парламентарен контрол и гледам цирк...

169

Анонимен

преди 1 месец

Не са "елитарни" изкуства :-) В театърът може да се види всичко. Исторически си е плебейско развлечение, т.е. за всички нас. И сега има стендъп комеди, играят я разкошни актьори и не е за "разбиране", а за наслада. Има и още стотици други жанрове, някои от които са наистина елитарни. Но театърът си е за всеки.

168

Анонимен

преди 1 месец

В Обединеното кралство, във Франция, Италия, Испания, Русия, Чехия залите са обикновено пълни, театърът е на почит. Държави също с голям интерес са Сърбия, Германия, Полша. Малко по-зле е у нас, но има и по-зле от нас.

167

163

преди 1 месец

Незнам..не съм ходил на опера много години..навремето раздаваха либрето,написано горе долу какво ше се случи в постановката,така че,и да не разбираш кво пеят,горе долу да си в час...сега незнам дали е така.

166

Анонимен

преди 1 месец

ще го постна колкото си искам пъти, защото ме кефи да ви дразня: За какво ти е театър или опера когато има първи канал на путинската телевизия !

165

Анонимен

преди 1 месец

Културе точка ру, локация Москва. Там могат да се видят със снимките 180 ПРОФЕСИОНАЛНИ ТЕАТЪРА в Москва. И това пак не са всички. Нека не спекулираме. Театърът в България е разкошен, но нямаме този зрителски интерес какъвто е в Русия.

164

Анонимен

преди 1 месец

На мачлета не съм ходил. Не съм чел Винету и много "обичам" Българските ни политици!

163

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 165. Колко пъти ще постнеш тая глупост ?

162

Анонимен

преди 1 месец

Сигурен съм, че статистиката е подобна като нашата и в Западна Европа и в Русия! Театър, опера, балет никъде не са масова култура!

161

Анонимен

преди 1 месец

За какво ти е театър или опера когато има първи канал на путинската телевизия

160

Анонимен

преди 1 месец

В края на миналата година в България изнесе концерт Вадим Репин заедно с някакъв пак известен западен диригент. Вадим Репин е съпруг на Светлана Захарова, и странно е че са го опуснали, след като Светлана Захарова беше депутат в Думата от партията на Путин, и дори открито подкрепяше връщането на Крим в Русия по това време.

159

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 161. Балета не го разбирам, операта не мога да разбера какво пеят. Общо взето излиза, че съм некултурен.

158

Анонимен

преди 1 месец

Джен зи не ходят на театър или кино понеже не могаг да се фокусират за повече от 10 минути.