71

Анонимен

преди 1 месец

Я кАфевата копейка изпълзя от вилата за милиони. Нинова няма ли и тя нещо да каже?

70

1@

преди 1 месец

Варненския тари кат се взема много насериозно, отсега почна да командва кой да се оттегли и кой не.Колко гл упа в трябва да е човек за да гласува за тоз мъни мъни пулатор, който ще вади България от ЕС и НАТО и иска да ни набута някъде към бреговете на Волга.

69

Ооо

преди 1 месец

Предизборната надпревара започна да взема човешки жертви! И тук веднага се сещам за цитата - ще ги смачкаме на следващите избори!

68

Анонимен

преди 1 месец

Koпейка, разбирам те, не ти е лесно, собствените ви гласоподаватели ви разбраха че сте кукли на конци, и вече започнаха да ви намират заместник в лицето на Величие! Особено ако минат 4% - тната бариера, а по всичко изглежда че ще го направят, с политическата ти кариера е свършено много бързо!

67

Анонимен

преди 1 месец

Божанков що нищо не казваш, много си се разпищолил и седна до канадчето дето само лъже!

66

Анонимен

преди 1 месец

До 64. Килър Крадливич Капутерасковски е новото ЕГН на Робовладелския строй в БеГе. Наврял ханъмата и майка на децата си в некаква шекерджийница от сутрин до вечер да пече тулумби и зарибява на диабетно иглена инсолинизация на населението, утре ще си нарами парапета с два простора Елени и дим да га нема

65

истински мъж

преди 1 месец

Ти ли БЕ, ще кажеш?И за какво да се оттеглят?Ами ти като беше следствен и подсъдим,защо въобще не напусна депутатството?Логореята е нещо много интересно.

64

Анонимен

преди 1 месец

Костадинов, какво стана с вота на недоверие срещу правителството на Гладчев?

63

Анонимен

преди 1 месец

Той Килър Петков, ако не е депутат ще един най-обикновен пациент с диагноза СДВХ

62

Анонимен

преди 1 месец

Като чета неграмотно написаните коментари, явно че са писани от един и същи човек - гласоподавател на ППДБ.

61

Анонимен

преди 1 месец

Брао на Коцето! Само дето ако тия двамцата плесенясали памперса ги разкарат от ПросрататаПормяна ПП ще им се дигне АйКюто и ще смажат ГЕРБ в изборите. Една робиня, ШекерХанъм, майаката на децата й, с вехти дрехи и продрани опинци, приседнала на църковно стълбище и проси долари за дацата си-те искат да учат за да сполучат

60

Дръндьо

преди 1 месец

Искам само да ми покажете кога НСО са карали според правилника?

59

Лудото Ленче

преди 1 месец

То е ясно ,че пасажерите в колата на НСО са *** но Тицин е абсолютна нелепост и неадекватник !!! Той е върха на нелепостта и неадекватността ....Киро дори на моменти е по- адекватен ......

58

Цомчо

преди 1 месец

До Анонимен 59 - Беше си пробит още преди да стане копейка, аз знам най-добре!

57

Анонимен

преди 1 месец

Преди беше копейка. Сега вече е една пробита копейка.

56

бачкотещ бачкер

преди 1 месец

ас ште гласувам за коста заштото е достоен балгарин и ште заштитава истрадалиат нарот

55

Анонимен

преди 1 месец

Съсела излиза само от дупката да поплюе по ППДБ иначе за господарите си от ДПС и ГЕРБ отдавна не говори нищо, само мълчаливо гласува всичко кво му кажат.

54

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 54....в болница с голяма уплаха нали. Другия просто е умрял.

53

Анонимен

преди 1 месец

До 51, причинителите на катастрофата са двама - единия е загиналия шофьор, другия е шофьора на НСО, който е в болница! Как по-точно очакваш "да ги задържат"??? И Копейкин бих го попитал същото, ама знам че коефициента му на интелигентност под 30, няма да му позволи да осмисли казаното

52

Ганьо Цончев

преди 1 месец

Абе Костаки, та *** в копанара ***. Пак ли ще сте първа политическа сила, както бяхте на местните избори? Да те питам по тоя повод къщата на езерото с парите от субсидията ли я купи? Изплати ли си всичките борчове? Нископаднал ром и профан си ти!