70

мак

преди 1 месец

Затова драпат за еврозона, а не защото еврака е някакво чудо.

69

Четете!!!

преди 1 месец

Ето, ква била далавератаа...., бързат да завъртят последната "Мега Финансова Пирамида" наречена "Евро" преди Еврото да девалвира и изчезне заедно с ЕС. Долара и Еврото в близко бъдеще са к::::***! Въвеждат Цифровата валута и обнуляват всичко, край на Кешовото общество (пари в наличност)! Въвеждат Технокрацията (Цифровия Неофеодализъм), 15 минутните градове и краят на частната собственост! Феодали и крепостни се...!!!! И бедни, и богати ще загубят всичко, шъ нъ превънат в биомаса!!!!

68

Анонимен

преди 1 месец

Явно по тази причина ушевите склоняват на финикийски армагани в евро , при това доста изгодно. Ако даровете са в размер на триста кинта,в евро е между седемдесет и сто.

67

Шебек

преди 1 месец

Тоест искат да извадим и малкото което ни е останало за да си напълнят те гушите.....

66

Анонимен

преди 1 месец

Аз имам нула лева "по дюшека". Да не вдигат още данъците и осигуровките? Очевидно липсват 80 милиарда от българските политици.

65

Анонимен

преди 1 месец

Като прочетох глупостите на тоя от обеля се сетих, как преди двайсетина години чичо ми викаше на баба ми, да продава земята , защото нямало после кой да и даде и 100 лева.И така баба ми си продаде 130 декара за цели 13 хиляди лева , а в момента вървят между 2 и 2500 лева декара. Жалко , че тогава бях ученик и бях далеч от случващото се , ама сега яко ме е яд на глупоста на родата.

64

Анонимен

преди 1 месец

Да си дойдем на думата! Кой е против еврото!

63

Анонимен

преди 1 месец

Аз пък купих два острова и небостъргач в София. Като се спука балона няма да имам лъжи и опорки.

62

морски

преди 1 месец

Сезона почна добре. С повече туристи, но по-бедни. Тази криза в Европа ще ни засегне. Селските тарикати ще пият една студена вода.

61

Анонимен

преди 1 месец

Вярно е аз си купих тази пролет двустаен в Обеля за 430 000 евро много съм доволен .Като влезем в еврозоната ще го продам за 670 000 евро и ще сгъна тлъста печалба .Такива апартаменти до десетина години ще вървят по милион евро

60

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Може би са Мууххлясали....Кой нормален ги държи в дюшека........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

59

Шумкарино

преди 1 месец

58 Звучиш като Андрешко

58

Анонимен

преди 1 месец

Каква еврозона, такава щета ще понесе ЕС след изборите и като дойде Тръмп че всичко ще отпадне, иначе който може да минава в сивия сектор, тези спекуланти и рекетьори не заслужават да им внасяте нищо!

57

Смарт пералня

преди 1 месец

Андрешко започва ударно да се образова в сектора на криптовалутите. Обръща от "дюшек с банкноти" на "облак с крипто". Остава риска от сериозни курсови разлики, които в даден момент могат да се окажат болезнени за IT версията на Андрешко.

56

Нямам пари бе

преди 1 месец

Мутри

55

Доцент Лъжльо

преди 1 месец

Подвеждаща статия, започва как щи да изгорят парите под дюшека и без да го аргументира започва с имотна пазар как нямало балон, негодник доцент получаваш заплата от нашите данъци обслужва сивата ( бетонната ) мафия!

54

пияница мистик

преди 1 месец

Да му мислят тези, дето са под наем. Аз дълго време си държах наемите по 500 лева на месец за двустайните ми апартаменти по 66 квадрата и то в широкия център на София. Сега съм ги качил на 800лв. Ако приемем еврото и тарикатите направят хляб от 2лв на 2, сирене от 15лв на 15, а видя, че заплатите от 2000лв не станат на 2000, а ги направят по курса на 1000, веднага правя и аз наемите по 800. И да избягат сегашните, желаещи за двустайни в центъра винаги ще има. Или ще ги пусна в Airbnb :)))

53

Анонимен

преди 1 месец

Украйна върви към унищожение по-бързо, отколкото Западът очакваше. Тя губи своите крепости все по-бързо и по-бързо. И през последните 24 часа Русия е взела повече територия в района на Харков, отколкото украинците за четири месеца контранастъпление.

52

Смарт пералня

преди 1 месец

Андрешко се впуска в търговия с диаманти ... това ако е наистина здраво крал през годините и има сериозен ресурс. Никой в света не е наясно каква част от търговията с диаманти в световен мащаб е светла и каква е тъмна, но разни разбирачи казват, че 95% е тъмна. И ето как нашия Андрешко има потенциал на всеки 100 парички да изпере 95, което си джакпот.

51

Анонимен

преди 1 месец

Стигнах до "под дюшеците" и спрях да чета. Къде ги намирате тия бе. Доцент ми бил...ццццц