72

НЕГРАМОТЕН НЕЗНАЙКО

преди 4 месеца

А СПОМНЯТЕ ЛИ СИ РЕКЛАМАТА НА КИРЧО ХАРВАРДСКИ КАК ОТИВАЛ В ПАРЛАМЕНТА ПЕША И ПОЗДРАВЯВАЛ ВСЕКИ ШОП ПО ПЪТЯ??!!!.. ТЕ ТИ БУЛКА СПАСОВ ДЕН... АМА КОГА Е СПАСОВ ДЕН БЕ ГРАМОТНИ ЗНАЙКОВЦИ???!!!...

71

Анонимен

преди 4 месеца

Ако нещо трябва да се разследва,то то е,има ли конфликт на интереси когато дадено лице е в отпуск и се възползва от държавните екстри за да провежда своята предизборна кампания?И най лошото в случая е,следствие на това неправомерно действие е възникнало ПТП при което имаме загинал човек и друг с опасност за живота!

70

Анонимен

преди 4 месеца

До Сега: Абе нали Киртака и сборището му имат субсидия, да се возят с нея, за какво да плащаме двойно за да може една никому непотребна биоединица да се шляе като муха без глава? Нали уж във Варна имат кандидат депутати, Киртака да не е кандидат от него регион, че да е там? Да си оставят кандидатите да си водят кампанията, тая партия да не е само Киртака? Или и това са прихванали от интимният им партньор Герб?

69

Анонимен

преди 4 месеца

ще изчакат изборите и евентуално новото правителство, за да се "произнесат" както трябва, той и гешев така правеше, прикриваше и се съобразяваше, сега се бори за субсидия, че не е свикнал да работи, същото и с божков, пушеше пури в кабинета на премиера борисов и му отпускаха по един милиард за магистрала "Хемус", която го позлати

68

Цеци

преди 4 месеца

Някаква нова мерна единица за скорост:милометра в час

67

Сега

преди 4 месеца

Да запитам драскачите на глупости,толкова ли ви бърка Кирето дълбоко у г..о че толкова злоба и небивалици драскате.

66

.....

преди 4 месеца

Сега когато някой се движи с над 100км/ч.,което предполага се е движело НСО ,човека на стопа докато се огледа и тръгне и те са вече до него.Пише че при удара лекия автомобил отхвръкнал в канавката,НСО са с джипове.А сега ми обяснете как ако си карал с 60км./ч. и се удариш и имаш и спирачен път,ще хвърлиш леката кола в канавката.То по смачканите ламарини се вижда,че тия от НСО са карали като бесни и с повече от 100км./ч.Сега ще изкарат че починалия шофъор на лекия автомобил е виновен.

65

Много интересно

преди 4 месеца

Ние плащаме данъци, с които се издържа служба, която политиците ползват за да се разхождат безплатно по предизборната си кампания, та да се набутат в парламента и да се нагушат с още власт и пари....

64

До До55

преди 4 месеца

По Закона за национална служба за охрана. Прочети го. Направи си малко труд сам и ще видиш. Или питай някой преподавател. Охраняваното лице е такова не само в работно време.

63

Столичанин

преди 4 месеца

До до незнаещитеТой прави предизборна кампания с държавни пари(с нашите пари) има разлика нали!

62

Алекс

преди 4 месеца

До до незнаещите Една година след оставката.Айде,ти да се ограмотиш.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Милометра? , даже телефона не ми позволява да се издъня като джунджарята. Нехрието отново демонстрира, че в България за да станеш джунджаря не е необходимо да знаеш български, важното е да бутнеш на правилните хора отзад.

60

Анонимен

преди 4 месеца

Милиметра? Нехрието отново демонстрира, че в България за да станеш джунджаря не е необходимо да знаеш български, важното е да бутнеш на правилните хора отзад.

59

Анонимен

преди 4 месеца

Човека най-вероятно е спрял и потеглил на стопа. Просто е бил пезпардонно помлян с бясно летящата в насрещното кола след завоя. Нямал е никакъв шанс при удар с трицифрена скорост...

58

До55

преди 4 месеца

Ако обичаш,цитирай според КОЙ з/Закон,член и алинея,лице което е в отпуск във връзка предстоящите парламентарни избори и провежда своята предизборна кампания има право да ползва служебен автомобил на НСО и охрана?

57

до незнаещите

преди 4 месеца

Пиша до всички незнаещи и спекулиращи по-долу. Да ви ограмотя. ДА. Кирил Петков има право да ползва транспорт на НСО. Като бивш министър председател, той има право на това до 4 години след оставката му. И също така има право да вози пътници. Това е по закон. Като не знаете престанете да пишете глупости. Ограмотете се малко.

56

bb

преди 4 месеца

Ето така се спазват законите в БГ! Скоростта била "ОКОЛО" 60! Ако някой е виждал знак за ограничение на скорост "около 60" да пише, защото аз не съм! Знак STOP, придружен с ограничение 60 по главния път е малко спорен, ако превозното среддство по главния път кара със 100 и нагоре! Куките ще кажат. Те са умни, въпреки, че им е труддно да сметнат 1,32+2.32!!!

55

този

преди 4 месеца

освен че е *** и много нагъл тип -щял да им помогне ??? слуяайно ще го съживи човека -с тояги трябва да бъде изгонен .........

54

До Софийски

преди 4 месеца

Точно по закон Кирил Петков има право да се вози в кола на НСО. Точно по закон, той може да си качва пътници след консултация с охраната му. В закона ясно е казано, че има право.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Имат ли право всички 5600 кандидати за депутати да ползват служебен автомобил на НСО и охрана?С какво по различен от тях е въпросният индивид Киро,че си позволява подобен лукс и привилегия?