53

eeeee,ama

преди 15 години

za6to ne pi6ete doslovno,a podlogi,iadete dumi,e kakav e toia forum,bokluzi

52

преди 15 години

Подръжниците на костов-какво ще кажете за БГА Балкан,Варненска корабостроителница,Плама Плевен,Агрополихим,БДЖ и т.н......???

51

prosto,mnooogo e pra

преди 15 години

JALKOTO E,4E ZARADI TAKIVA KATO VAS,ZELIA NAROD GO OPRAVIHA,I TO MNOOOOGO DOBRE

50

colobur

преди 15 години

няма да дочакам утрото,и веднага тръгвам за консерви!!!егати балъците трябва да сме за да си мислим че така се става мултимилионер!!!!с нашите парички се става милионер ама минали през СТАНИШКАТА,ГОЦЕ,ДОГАН,КОБУРГА,И ОЩЕ МНОГО ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ЕВРЕО-МАСОНСКИ ГЕРОИ НА НАШЕТО ВРЕМЕ НАРЕЧЕНО ПРЕХОД!!!

49

неграмотен

преди 15 години

То.......докато се разради таз империя........все ние "простите" си страдаме.....а другарчета "станишев".......ще му вземат и неговите "парички"..........спокоооооооооо

48

edin

преди 15 години

Ааа, затова световната криза бяга от бг.А е дошла у нас а сме я свършили.

47

мело

преди 15 години

Според ЕНП:Българското правителство начело със социалистическата партия е неспособно да се справи с незаконните действия с фондовете на ЕС, според Антонио де Блазио, докладчик по борбата с измамите и член на ЕНП в Европарламента. Критиката му бе насочена към липсата на финансов контрол от страна на кабинета. A KOВАЧКИ Е СЪВЕТНИК НА РУСНАКА,ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА АГЕНТА И ДАЛАВЕРА С ТУРСКИЯ ***....ПРАВЕТЕ СМЕТКА,КОЙ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ!

46

преди 15 години

вземи се скрий бе. през 1944 сигурно България беше цъфнала та трябваше комунистите да я спасяват. а след 1989 г. нали имаше пак демократични промени, но пък няма комунисти вече. и виждаме колко сме успели вече с външен дълг от 40 милиарда евро, емиграция на 2 милиона души и частни фирми на наркомафията

45

калин

преди 15 години

Ае консумол,що не си еб* мамата комунисти долни!опоскали и сасипали страна и след 44 и след 89,!Ковачки е човек на Доган ,метреса на Гоце Първанов ,как се става толкова състоятелен в България ,какви приказки разпространявате за "лошия чичко" И.Костов все той ви е в ръцете и устите *** долна и безбожна!Ковачки си е за затвор ама докато такива,като вас мърсят тази страна оправия няма да има!Скапани комунисти!

44

наблюдател

преди 15 години

СерГей се учи от ***/к/ин . На призива на ***/к/ин олигарсите да не се месят в политиката Ходорковски не излезе от най- послушните или не е чул по радиото и за няколко месеца Най-богатия руснак замина за 10 год. на топло и му заграбиха бизнеса

43

cv

преди 15 години

Ковачки-слуга на много господари..., който лавирайки между тях, достигна днешните ФИНАНСОВИ върхове, но... стана поредната жертва в битката за между Станишев и Първанов. С този удар, нанесен с помоща на политическата полиция-ДАНС, Станишев смята че е хванал "бика за рогата" - ГОЛЕМИТЕ ПАРИ НА ПАРТЯТА!!!Плана му е - държейки парите, да затвърди поста си в БСП, а от тази позиция да се бори за Парламента..., а Първанов ще остане обикновен партиен чиновник...С делото "Лиани" и "самоубийството на Емин и "Атака", Станишев смятя, че държи и А.Доган за гушата..., но това щеше да е вярно за всеки друг, само не за този човек... А.Доган е от "стара коза яре" и да видим какъв ишмар, ще извърти на Станишев...С НАБЛИЖАВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО-ИНТЕРЕСНО!!!

42

преди 15 години

последната голяма сделка на Ковачки е Общинска застрахователна компания в София. Ковачки има вече блокираща квота в Общинска банка и така я контролира. следваща цел вероятно ще бъдат някои апетитни имоти на Софийска община чрез пълна "приватизация" на Общинска банка и/или "застраховане" на имотите чрез неговата вече Общинска застрахователна компания. в София община мнозинство имат ГЕРБ и СДС. коментарът е излишен.

41

Умини сме

преди 15 години

ABE 22. Що не одиш на село да разбереш какво е унищожил Костов. България остана празна! Не непразна! Някои ги заплодиха в Европата! Всичко се разпродаде (подари) за 1 долар. Държавата се разби - зашото е комунистическа! Да ама не! Не остана кой и как да я оправлява! Една държава когато не се управлява я оправляват разбойници!

40

преди 15 години

и какво очакваш. Ковачки да тръгне да търси връзки от Лостов, който едвам влезе в сегашния парламент. трябва да си много наивен че Ковачки ще разчита на Лостов отсега нататък. той търси политически чадър от тия които са на власт сега и това че те му отказват може да значи много неща. но бизнесът на Ковачки в България процъфтява именно при Иван Костов

39

до оги

преди 15 години

"30. - 18:57 - Много ми е интересноОт: огистатията е за мафиоза Ковачки,а не за политика Костов. Голями простаци има в България.Стойте си на тоя хал - да ви дойде акъла в тъпите промити мозъци.Нещастници!"С цел пишат против Костов за да отвлекат вниманието от темата за некадърното сегашно управление, за това, че Ковачки е съветник на Станишев, че играе заедно с Доган и още какво ли не...Важно е да се вмени, че Костов е Виновен за всичко, а другите са ангели небести. *** народ, слаба държава!!!

38

Даола

преди 15 години

На всички е известно, че един от стълбовете на сравнително стабилната днес италианска икономика е мафията.Не може ли да стане така, че г-н Христо Ковачки като се съобрази съ с законите и вместо да започне тоталното му оплюване да му се даде възожност да направи нещо сериозно за българската енергетика.Защото, съгласете се, нито аз нито вие, които пишете тук, имате подобна възможност. И защо да идват разни чуждоземни мафиози - по-добре доморасли, но поставени под императива на закона.Нима ЕНЕЛ - Италия, която менажира ТЕЦ Марица-Изток 3 или АЛСТОМ-Италия, която прави преустройство на ТЕЦ Марица-Изток 1 са по-добри или по-честни? Някой съобщава ли ни как те укриват данъци? Или откъде идват парите, които те влагат в България.?

37

преди 15 години

Stiga ste namesvali Kostov, Parvanov i t.n. toi ako beshe chovek na vlastta tezi raboti niamashe da stavat sega, a dogodina i niamashe da izliza predi dva meseca i da pliue pravitelstvoto! Ne se zablujdavaite v niakakvi jurnalisticheski podstrekatelstva v edin dokazan draskacheski sait, koito dori copira statii ot drugi iztochnici bukvalno! Istinata ne e nito pri Kostov, nito pri Parvanov, vapreki che te vsichki znaiat za kakvo stava vapros, no si malchat!

36

преди 15 години

ТКЗС се ликвидираха именно при Филип Димитров, Догановото правителство на Беров и после при Костов и Лучников. да припомням ли кой гласува за закона за реституцията и земята. не комунистите, а мафията на частниците и реститутките на Костов ограби народа

35

kova4ki

преди 15 години

tozi biznesmen krie mnogo ot sobstvenosti te, koito pritejava.Edno ot postavenite mu lica e VALENTIN TERZIISKI sobstvennik naGALAKS OIL SILISTRA. za TERZIISKI e novoto lice na toplofikacionnite drujestva.

34

Стар

преди 15 години

Анонимен, понеже питаш. и аз питам - да си видял в САЩ комунисти да разграбват заводи и ТКЗС-та,не си ,нали.А тук аз съм го видял през 90-та и 91 година,при това масово.А тогава нямаше министър председател Иван Костов доколкото си спомням,така че грабенето основно се извърши от другарите до 1997г.- заводите окрадени,за нищо ни стават,ТКЗС-тата ограбени,за нищо ни стават.А собствеността "добре" се е сменяла вижда се от горната статия.