38

Без цензура

преди 1 месец

Няма такива мажоретки като сърбежите. Китайския Мечо Пух ги купи с върбите за жълти стотинки,а те му целуваха копчето под пъпа пред целия свят. Сега бачкат за 300 лв на чайниците.

37

Анонимен

преди 1 месец

Няма такива *** като сърбежите. Китайския Мечо Пух ги купи с върбите за жълти стотинки,а те му целуваха копчето под пъпа пред целия свят. Сега бачкат за 300 лв на чайниците.

36

Анонимен

преди 1 месец

Радио "Београд" (Никола Караклаич), заедно с Лаксемберг и Еуропа Либера бяха нашите източници да слушаме рок-музика. И след това се само-скопиха. До това води фалшивият "патриотизъм" и "национализъм". А да не ви говоря какви бяха магазините на Белград в сравнение с нашите в София през 1988 година. От пиле - мляко. Ама когато човек сам си причини нещо - никой не може да го спаси.

35

Анонимен

преди 1 месец

Какъв Рамщайн вее?!?!Кой АИ губи времето с такива Никой?!Да ги дерът щом им е тилкова акъл.Психясал народ.На всичкото отгоре пък и се жалват?!Какви аграри сте просто не е истина!!Тая демокрация изобщо не ви понесе

34

Анонимен

преди 1 месец

Бившият директор на ЦРУ Уилям Колби определя като най-важна програма[1] операцията Гладио, подозирана в тероризъм, политически убийства, изработване в рамките американския план Demagnetize на фалшива информация и доказателства и налагане на обществено мнение, че извършените атентати са дело на леви екстремисти свързани с Източна Европа и въвеждане от управляващия елит на Стратегията на напрежението за манипулиране на общественото съзнание.[5]

33

Анонимен

преди 1 месец

Сърби да лъжат? Тези хрисими православни християни

32

Анонимен

преди 1 месец

Ако искате да си спомните какво беше в България 90-те,отидете в Сърбия. Мутри,мизерия,мръсотия,безнадеждност.София им е като Париж.

31

Анонимен

преди 1 месец

Операция Гладио (Operation Gladio Операция Гладиус) е кодовото име на италианската тайна паравоенна организация на НАТО, замесена в терористични атаки под фалшив флаг Съществуването на Гладио, отричано в продължение на десетилетия, днес официално е признато от правителствата на въвлечените западни страни. Структурата е осъдена и забранена от Европейския парламент през 1990 г.

30

Анонимен

преди 1 месец

Има ли още ***,които да ходят в китайски Сърбостан?

29

Реалист

преди 1 месец

До Анонимен 25: Но кои точно - на тези в Белград или на онези в Копенхаген?

28

Анонимен

преди 1 месец

24 видяхме ти я "свободната воля" ЕС осъди Нато за операция Гладио. Знаеш ли какво е операция Гладио?

27

Костяя Педерасткин

преди 1 месец

Възмутен съм да бъда в подкрепа на кандидатурата на Варна.

26

Анонимен

преди 1 месец

Понеже съм на доста години, ще ви кажа следното: Сърбите бяха страхотни рокаджии допреди 25 - 30 години. Не само тяхните групи, но и всички големи банди гостуваха в Белград, докато тука концерта на Омега беше най-голямото събитие. Плочи на сносни цени идваха от там. И после ядоха бой от американсците, защото не слушаха. И смениха плочата: "Ой, калинка мая". Затова, скъпи родители, не бийте децата си. Има обратен ефект.

25

Анонимен

преди 1 месец

имаше нещо свързано с върба и сърбин ми се върти

24

Анонимен

преди 1 месец

А има много българи, които симпатизират на тези го***на по руска линия.

23

Анонимен

преди 1 месец

До НАТО Няма такова нещо! Това е поредната измислена руска хибридна опорка! НАТО винаги е заявявало, че членството в него е въпрос на свободна воля на всеки един Народ!!!

22

НАТО

преди 1 месец

До Анонимен 20 То и Хелмут Кол и Джордж Буш-старши са казвали на Горбачов: НАТО НЯМА СЕ РАЗШИРЯВА НА ИЗТОК БЕ! НЯМА СЕ РАЗШИРЯВА! ВеРВАЙ НИ! Е, руснаците им повЕрваха. Ние сега в НАТО ли сме или не сме? Щото нали обещаха на Горби, никакво разширяване на изток?

21

Анонимен

преди 1 месец

Сърбина колкото и да ти се мазни винаги ще гледа да ти забие ножа в гърба.

20

Анонимен

преди 1 месец

ОК, ама не знам какво да им гледам повече на Рамщайн. Един път ми стига. Не са Цепелин или Стоунс.

19

Анонимен

преди 1 месец

Абе що не ме измамиха в Амстердам, Копенхаген, Берлин и дори в Рим. Казвам "дори в Рим", щото и те си падат малко "мексиканци". Западът си е Запад. Там, където владеят путиноподобни - има измама. Няма да нападам, бе - що да нападам? И след това бум - разрушаваш суверенна държава посред тъмни доби. Тези хоа са ИЗВЪН ЦИВИЛИЗАЦИЯТА. Не ходете там.