107

Анонимен

преди 4 месеца

"Едно червено джудже по малко. Евала на словаците! Там също пропагандата от изток е голяма и търпението се изчерпва. Стрелеца е национален герой ! :)" - Според теб убийството на политик с различно от твоето мнение се нарича демократични ценности, така ли? Ето заради такива като теб думата демокрация е толкова изцапана и вече се приема като *** дума от много хора. Вие сте вредни за демокрацията.Демокрацията е споделяне на различни мнения и налагането на едно от тях чрез избори,а не с убийства!

106

Анонимен

преди 4 месеца

Фицо врач, гадач ли е? Или Путин му е пошушнал?

105

Анонимен

преди 4 месеца

Дано се оправи човекът. Ако ще правят атентати срещу политиците, то по добре да няма политици, ще си функционира някаква администрация и толкова. Да тръгнеш да стреляш по политик е отричане от цивилизацията. Хубавото е, че стават рядко. Още помня как застреляха шведа и половината западен свят говореше, че бил съветски агент. Грозна работа.

104

Анонимен

преди 4 месеца

Покушението е брюкселска секретна операция под фалшив руски флаг. На Урсула и Макрон им трябва добра причина да обявят война на Русия. Така и Хитлер навремето е започнал войната с операция под фалшив полски флаг срещу германците

103

Анонимен

преди 4 месеца

Е как няма да предскаже, нали са му звъннали кога ще е представлението. Сега ще има разправяне с неудобните с повод и без повод. Така започват диктатурите и така се поробва населението - със съчинения как диктаторът е жертва на "лошите"

102

Анонимен

преди 4 месеца

Войната е решение на политиката когато политици не могат да намерат решения други. Кой е по-силен ше оцелее. Но нали това иска западната демокрация конкуренция и кой е слаб ще умре.

101

анонимен келеш

преди 4 месеца

Кво стана с православния Кадир Кадир от братска Чечня?:):):)Жив ли е,че в Тик Ток нещо спряха клипчетата:):):)

100

КРАЙ С ЕС

преди 4 месеца

ЕС УМРЕ, а СССР цъвти.

99

Влакче

преди 4 месеца

Шойгу и Лавров са плътно зад Путин! А, Си зад тях!

98

Анонимен

преди 4 месеца

До До Путин 90% Си става, закусва, и минава покрай една дъска с проценти между 35 и 90 и на което число му попадне погледа, с толкова по-евтина от официалния курс е рублата :))))

97

Анонимен

преди 4 месеца

Юрай е стар кадър на КГБ!

96

Анонимен

преди 4 месеца

Как е контрата? Крим върнаха ли?

95

До Путин 90%

преди 4 месеца

Как си определят курса?

94

Анонимен

преди 4 месеца

Шойгу е плътно до Путин на посещението в Китай. Заедно с Лавров.

93

Анонимен

преди 4 месеца

Естествено, че Путин няма да избива матрьошките си! Но може да инсценира покушение, за да очерни ЕС и да вдигне рейтинга на хибридите си, преди изборите!

92

Шаши

преди 4 месеца

В MI-6 и ЦРУ имало яки уволнения днес. Пълна излагация сътворили.

91

Чунга-Чанга

преди 4 месеца

"США предчувствовали российское наступление в Харьковской области" - пресс-секретарь Белого дома "В пятницу мы предупредили, что предвидим, у нас было предчувствие, что Россия начнет наступление на Харьков. И мы спрогнозировали и то, что Россия усилит атаки, чтобы установить небольшую буферную зону по украинской границе. Мы были в тесной координации с Украиной, чтобы помочь им подготовиться" заявила Екатерина Ивановна-Петровна.

90

Анонимен

преди 4 месеца

Кой ще извлече изгода от това нападение? Я си помислете добре? Че на ЕС такова нещо не му трябва. Не помага с нищо, даже напротив.

89

Анонимен

преди 4 месеца

Не е виновен Путин. Ако бяха руснаците, със сигурност щеше да е успешно покушението. Путин не е мулти-култи аматьор.

88

ХОРА, ВИДЯХТЕ ЛИ?

преди 4 месеца

Севда написала вчера от на Буци профила, че осъжда акта, а отдолу в коментарите го направиха на 2 стотинки. Отидете да четете за каква омраза става въпрос. И после тоя излиза и се бие в гърдите, че хората го обичали... ходете да видите за каква любов говорим.