9

@@@

преди 1 месец

Местата в Университетите са двойни на завършващите, така че спират се парите, докато Висшето стане пак престижно, нали е капитализъм, стига с тия държавни помощи срещу нула качество.

8

Анонимен

преди 1 месец

Заплати на преподавателите да се повишават ако се работи повече и по-добре. Ама то нито едното , нито другото. Напротив , има пълно неглежиране на образователната услуга и подаряване на дипломи на студентите.

7

Анонимен

преди 1 месец

Университетите в България НЕ заслужават увеличение, а им трябва съкращаване на щата. Това го казвам като завършил и СУ и УНСС. Т.нар. преподаватели, са над 90 процента пияни некадърници и нямат и една авторска статия написана, всичко им е нескопосано преведено и окрадено от чужди колеги. Особено Биологическия факултет на СУ трябва спешно да се закрие, защото клоуните които стоят там са срам за целия академичен състав. Ако мога да определя с 3 думи над 90% от академичен състав: нагли, алчни и пия

6

Анонимен

преди 1 месец

а ко общо има снимката с образование :))))))

5

Анонимен

преди 1 месец

От къде ги вади тоя кабинет тия пари.Раздават докато свършат и после нов заем.Така е най лесно.

4

до 2

преди 1 месец

Той и Тиквата, така правеше - с чужда пита помен.

3

Доктор Сър Пичук

преди 1 месец

Няма никаква причина за увеличение на заплатите в университетите у нас. Тяхното качество е толкова зле, че сме по-назад от университети в ЮАР, Египет или Мароко. Българските университети са най-зле в цяла Европа защо да се дават още пари за тях?

2

Анонимен

преди 1 месец

А бе то хубаво, ама те тези пари на Главчев и ГЕРБ ли са или на БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ?!

1

Анонимен

преди 1 месец

Защо не затвори входовете и изходите на Парламента, а пътищата ще затваря?!