93

61

преди 4 месеца

Тая Урсула била голяма майтапчийка! А сега сериозно: Да, преговорите ще се състоят на другия ден след като Путин спре бомбардировките, но само той ще реши кога точно целити са постигнати и кога да спре бомбардировките.

92

идва Видов ден

преди 4 месеца

Украйна ще се освободи от руския агресор. Руснаците ще бягат със свински тръс, както са бягали пред българската кавалерия през 1916 !

91

Шмyц

преди 4 месеца

Aм' нeмa raз, нekoй gyмнa naтoцuтe...?

90

ъ

преди 4 месеца

Коя е тази Урсула фон Лайден? Името звучи аристократично, но като чета какво е казала, все едно е говорила онази Урсула фон дер ***. Тази, дето окраде ЕС и ни набутва във война. Сещате ли се за коя говоря?

89

Истината

преди 4 месеца

Ако същата по горе Госпожа и кажат, че е никой и не решава нищо и прати дипломати за обяснение, и ги изгорят живи, и има 2 милиона ракети няма ли първо да ги изстреля и после да попита кои бяхте Вие които ме определяте? Я.то няма такива на картата сигурно и никога не са съществували.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Кой е тоя Урсула, имеше един травестит с такова име навремето, той ли е

87

долу ес

преди 4 месеца

Меркел призна, че лично тя е подписала Минските, за да спечелят време за това, което искаха да се случи и то се случва! запада са лъжци и мошеници и никакви преговори до падането на Киев!

86

Анонимен

преди 4 месеца

Е да, но ако Путин спре бомбардировките, къде отива гигантското му его, къде отиват всичките цинични и изсмукани от пръстите мотиви на Кремъл да нападне Украйна ?! Просто блесват на показ пред света всичките им скалъпени лъжи. А...оттук до съдебния процес срещу Путин има една крачка, понеже преговорите ще завършат с поражението му.

85

“Фон Лайден”

преди 4 месеца

Хи, хиииии, гледам заглавието и не вярвам на ушите си.Научете се поне имената да преписвате правилно, драскачи. Не че за тази има някакво значение името й, но има значение за вас като писачи, че всички ви четат резила.

84

СЛЕДВАЩИЯТ УВОЛНЕН

преди 4 месеца

СЛЕД ШОЙГУ, ОСТАНА САМО ПУТИН ДА БЪДЕ УВОЛНЕН ОТ АРАБСКИТЕ АЯТОЛАСИ..... ВЕЧЕ З - ТА ГОДИНА ИСЛЯМИСТИТЕ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ПРОБИВ...

83

Къде се е чуло

преди 4 месеца

и видяло мишката да казва на котката? Който държи тоягата, той казва как ще става. Някой пита ли иракчаните когато ги налазиха американците?

82

Анонимен

преди 4 месеца

Искат да вкарат в *** Путин, но няма да успеят.

81

Другаря Путин

преди 4 месеца

От лидер с който се съобразяваше целия свят , до обявен от международен съд престъпник.

80

ако спрете да

преди 4 месеца

въоръжавате украинците те сами ще молят за преговори а вие задкулисно си ги напъвате да воюват, какво ми се ослушва фондерлайненката.

79

Имп Маврикий

преди 4 месеца

Вижте само Запада от кого се управлява и от кого Русия. При едните някви сенилни дъртаци и бездетни или многодетни бабки, геронтофили, крипто. п .си. А при другите полковник кагебист с генерали за чиито умения западняците могат само да си мечтаят. Кой щатски генерал може се мери с генерал Армагедон или с Герасимов. Вижте Евровизията, еманация на упадъка на запада. На днешната европейска олигофренщина би завидял даже откачалката Калигула.

78

Гай Монтег

преди 4 месеца

"Тя отбелязва, че световният ред е установен след Втората световна война". И сега какво ? Според нея трябва Германия да се раздели, Украйна да се присъедини към СССР и т.н.? Кой ги избира тия "хора със специални потребности" да управляват Европа ?

77

Няма да има

преди 4 месеца

Преговори? Глупости. Единствено капитулация.

76

голям КЕФ

преди 4 месеца

Как само груххтят и се пенят от злоба във форума българските мужици със жигосаните петолъчки на челата ! По-готино от всяко телевизионно шоу ! Давайте все така другарЕ копейкаджии !!!!

75

Мишо

преди 4 месеца

Опа, почна се. Ама не им е ясно, че скоро ще се молят за преговори.....

74

Хи хи

преди 4 месеца

Да не се бърза с преговорите, Путин е казал след 3 години като влезем в Киев ! Някои евроатлантици им се е чуло 3 дена, ама тва си е техен проблем !