420

народ без родина!

преди 5 месеца

Тези българи, които с радост емигрират на Запад, трябва да знаят, че това вероятно ще бъде еднопосочен билет. Защото! Ако решат да се върнат тук след 20-30 години може това завръщане да се окаче невъзможно! Просто те ще се завърнат (ако им позволят!), но вече ще се върнат в Турция или Гърция или Сърбия и Румъния. Тук вече няма да я има България, а ще има както писах Турция, Гърция, Румъния или Сърбия. И фактически тези българи ще станат като евреите преди Израел-1948 година. Народ без родина!

419

Анонимен

преди 5 месеца

Имам едно дете и съжалявам за това с тези управляващи, и с тези работодатели никакви деца не трябва да се раждат

418

мне!

преди 5 месеца

Почти никога не се стига до демографската катастрофа и пустиня. Мнооого преди това, бившето мнозинство е брутално прогонено и подложено на насилие и терор от дотогавашните малцинства. То няма друг изход и друг избор освен да изостави територията си, населявана от векове.

417

мне!

преди 5 месеца

Не ни очаква демографска пустиня! Очаква ни нещо много по-лошо! Опита в бивша Югославия и някои други държави показа, че когато малцинства станат 20 % от населението или повече, започват много остри етнически конфликти. Започва едно брутално прогонване на коренното население от земите му, извършвано от по-младите (младежи!) членове на нарасналото по брой малцинство. Стига се до етнически чистки на бившето мнозинство, до насилия над него и накрая насилственото му изгонване извън страната му.

416

Ерген

преди 5 месеца

Вече съм на 43г.Това,което аз преживях в работните места,няма да позволя на децата ми те да преживеят.Най-кратко казано "Деца никога няма да създам".

415

Анормален

преди 5 месеца

До Анонимен Явно програмираш вратата на автоматичната тоалетна на гарата, а дамата строи кучешки колиби че се оплакваш , а си бил програмист , а тя аррхитект в Германия. Но реално си некоя охрана в СОТ в склад край Факултета и само драсскаш тука колко зле били германците и как руски супермени спасявали децата ти в училише -смех.

414

пловдив

преди 5 месеца

А сега част от една истина ... за размисъл. Едно време 47г. по време на инцидента в Розуел другарят Дуайт Айзенхауер е подписал договор с онези отгоре, "технологии срещу генетични експерименти" а след това Алън Дълес се е изказал "тълкувателно". Та ето дотук са ви довели с генетичните експерименти и технологиите. Та това е светлата демокрация за която толкова много скачахте.

413

Анонимен

преди 5 месеца

Избягахме еднопосочно още 2009 към Франкфурт с жената и детето.Аз съм програмист тя е архитект.2 деца ни се родиха тук.Училището само ние и още две семейства Поляци и Руснаци децата ни са бели хора.Всичко е негрохараб,индийци и каква ли не ханумани Запознахме се трите семейства ходим си на гости и си помагаме по график децата си прибирахме.Ако се наложи.Плащаме на Руски групировки в спешни случаи докато бяха малки да ни спасяват децата от насилие и тормоз.Трябва счетоводител инак огромни данъц

412

SHEFA

преди 5 месеца

50 ЛВ.ДЕТСКИ НА МЕСЕЦ-ОБУВКИ НЕМОЖЕ ДА МУ КУПИШ-И С ТАЗИ ИНФЛАЦИЯ ДЕТО Я НАПРАВИХА-ЧОВЕК САМ НЕМОЖЕ ДА СЕ ИЗДЪРЖАПРЕСТАНЕТЕ ДА МИ ГОВОРИТЕ ЗА СРЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТА!!!

411

История даге

преди 5 месеца

До Абсолютна гллупост Вземи се ожени за тоя ИИ да ти народи тамагочита.

410

Комунизъм 2.0

преди 5 месеца

То и сега сме в комунизъм тука. Чистачката взема 2000 лв , доцента 1800лв....Общ работник в строежа 3 хиляди на месец , стажант в АЕЦ козлудуй 900 лв...

409

ДЯДО КОЛЕДА

преди 5 месеца

Пълна ликвидация на ВСИЧКИ Министерства и ведомства .. ПРовеждат жесток ликвидационен терор срещу Децата на БЪлгария..Всички деца са тежко трайно НЕЛЕЧИМО УВРЕЖДАНИ от нагло престъпна видео терористична техника закупена с ограбени милиарди от народа НЕЗАКОННО/Вижте терористи начело с Борисов Бойко на власт от 2008. Видео терора е ЗАБРАНЕН ОТ КОНСТИТУЦИЯТА чл.32.

408

Назарет

преди 5 месеца

Имам вотоволтаици на покрива, купуват ми тока на 0,035лв , а ми го продават на 0,26 лв. Така е със всичко зелена салатка на едро 10 ст. в магазина левче. Млякото го вземат за 0,70 лв вземат му маслото добявят водица слагат го в кутийка и хоп 3,5 лв. Вън търговците от храма-надценки от над 1000% са престъпление не търговия.

407

Груйо Михалов

преди 5 месеца

Те и без това от едно време с мини и автомати ни държаха в тоя рай на комунизъма. Като падна бодливата тел 4 милиона избегаха при белите хора.

406

Няма преспектива тук

преди 5 месеца

Имототе скочиха с над 100% за 3 години , а заплатите останаха на нива 2019г. Всеки дига цени на всичко на макс с обяснението за поскъпване на всичко , а заплатите същите. Конкретно в моята фирма са на нива 2020г. нови не вземат съкращавт даже отдели , заменят ги с ИИ.

405

Реалност

преди 5 месеца

Колкото повече намалява населението толкова по-скъп става живота в Бг. Панелка в Банишора на цената на мезонет Майорка при работа дистанционно избора е ясен... Постригване в Барбър шоп в Подуяне от некъв мишок дето завършил *** оня ден 50 лв. в 200 годишен Барбършоп в Ливърпул 24 лири. Кило Бг. кашкавал в Германия 8 евро същия в Бг 31 лв. За качеството на въздуха нема да говорим... 12 хиляди еца без детска градина , парко места -само след дуел с 7-8 съседа...

404

Анонимен

преди 5 месеца

вижте клипа подаряват реакторите на украинската мафия "Възраждане" атакуваха украинска делегация в АЕЦ "Белене"Партията гордо показа клипче от инцидентаПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2024/05/14/vyzrajdane-atakuvaha-ukrainska-delegaciia-v-aec-belene.607365#comment-newest

403

Здрасти

преди 5 месеца

Еврото отдаааавна е въведено, профил. Левът умря 1997.

402

Анонимен

преди 5 месеца

За да има повече деца, след втората световна война, жените придобиват големи права, а държавите приемат социално ориентирани закони.

401

Анонимен

преди 5 месеца

Чкайте да въведат еврото, тогава ще видите Моисеево преселение.