14

Ееееее

преди 4 месеца

Аре ве, секи айдук има оръжие, а на данъкоплатеца не се позволява да защити себе си и имуществото си с оръжие, защо така ве, защо?

13

Анонимен

преди 4 месеца

Ами, аз ви казвам, това, което те ми споделиха. Хората от 2013 година живеят в САЩ, казаха, че социалната им система е много добра за млади семейства. Получават надбавки и освен това къща са им дали при трето дете. Сега мислят и за четвърто. Три момичета си имат. Обаче второто не знае български, а говори на английски. Първото им е на 19 години, ама също не може да говори хубаво български, с един американски акцент. Ами, беше на 8 години като заминаха. Това са 11 години живот в САЩ. Ама са добре

12

Анонимен

преди 4 месеца

"Забранено е влизането с оръжие в заведения" - само че нашето мафиотче без проблем си влиза в Арбанаси в ресторанта нали? И даже вече е пуснат, а защо не е в затвора не ме питайте мен. Мафията си има държава в която законите са само за робите.

11

до лумпена от фащ

преди 4 месеца

А, да, сега виждам, ще и къща им подарили. Къщи се подаряваха само по соца, затова и побързаха да го премахнат този строй.

10

Германец

преди 4 месеца

"Топим се като нация..." -- Пишете го, сякаш е нещо лошо :)

9

Хмм

преди 4 месеца

И, броят на автомобилите расте. Има ли статистика на пътните произшествия и, какво се прави по този въпрос? А, като има загинали от намушкване с нож, дали да не се въведе и разрешителен режим за продажбата на ножове, брадви и винкели?

8

Абе лумпен

преди 4 месеца

Кого лъжеш, е САЩ детски надбавки няма. Има само помощи за бедните ако се регистрираш по SSN, но тогава минаваш в графата лоша кредитна история и приключваш с развитието си.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Оръжието за всекислучай не са виновни, че ги използват хора без сиво вещество. Ми то от автомобилите загиват в пъти повече хора тук, ама не са ги забранили нали.

6

Анонимен

преди 4 месеца

БУМ-БУМ!!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Мои приятели живеят в САЩ, в щата Калифорния. Наистина, че родителите работят много! Отидоха с едно дете обаче, преди 11 години, 2013 решиха да емигрират в САЩ. Тази година им се роди трето дете и им подариха къща в Калифорния! Освен това пукат от детски надбавки! Миналата година бяха за няколко дни тук и казват- зариват ни с пари! Сега и четвърто дете плануват. Ама на това се казва държава! В България едно дете едвам се гледа, камо ли три, четири.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Когато нямаш вяра на полиция и съд, търсиш план Б за да се защитаваш.

3

Рендето

преди 4 месеца

Аха.., демек, ускоряват "Процесъ"!

2

Държавен служител

преди 4 месеца

Аз съм на 48 години, ерген съм си, държавен служител. Много си ми е добре. Нямам жена, деца, приключих работа за днес. Парите са си за мен. Много е тежко да гледаш собствено семейство в несигурния 21 век. Това не ви е едно време, да ги задоволиш децата с филия хляб и яке от осма употреба. Сега се преглеждат за една бебешка количка от по 4-5 бона, камо ли за нещо друго. Просто настъпиха ужасни години за създаване на семейство в БГ.

1

Т

преди 4 месеца

Както се вика : На гол тумбак чивте пищови.. отивам на пазар