29

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм млад меринджей и ще гласувам само и единствено за Пеевски. Няма друга алтернатива. Той е най-умен и най-красив и най-евроатлантически.

28

Анонимен

преди 1 месец

Няма никакъв смисъл.Няма такъв преход 34 години ! Няма никъде такава държава . Не трябва да ме чакат да гласувам за евродепутат. Резултата от евродепутатсването на хора като Андрей Слабаков го видяхме на евровизия .

27

Бай Дрън

преди 1 месец

За тая еврейската партия Величие ли говориш? Всичко хубаво, вамо да не бяха намесени еврейските пари. По тоя начин минаваме в четвърта зависимост-САЩ, Русия, Турция и сега еврейското лоби по света. Не, благодаря. Аконтрябва да избирам зависимост, предпочитам Русия.

26

Анонимен

преди 1 месец

Поредното безсмислено проучване, не казващо нищо.

25

свинята

преди 1 месец

не вярвам--нямат време

24

Анонимен

преди 1 месец

До 22 Избирател. За кого да гласувам.Всички от едно котило. . . . Лоботомирай се, по-лесно!

23

Край на джендърите

преди 1 месец

Да, ще гласувам, за да не гледам такива изрращения като тези по Евровизия. На това трябва да се сложи край!

22

митко

преди 1 месец

Спасението за България е партия Величие.Всички запознати знаят за какво става въпрос.Не случайно популярността им нараства лавинообразно.Престъпното статукво пък ги атакува ежедневно.Всичко е ясно като бял ден.Апатията,отчаянието и бездействието не водят до никъде.Време е за пробуждане.

21

Избирател

преди 1 месец

За кого да гласувам.Всички от едно котило .

20

Анонимен

преди 1 месец

И 11 % от тях са впечатлени от победителя(-ката) на Евровизия ! Затова ще гласуват за Европата ...

19

Анонимен

преди 1 месец

ЕС ту за 30 години ще ги опрай ,,младите,, Само след 30 години въобще няма да има млади хора в България . Само членството ши ва опрай . На запад винаги ще живеят по добре като прз 90 те години когато западните стоки заляха пазара ни . В това верват цели посткомунистически поколения . Никой не пита тогава как китайците изкупиха толкова много скъпи имоти на зелено и без ипотека ??? Нали запада щеше да е вечен ? Защо тогава запада е все по бездомен ??? и фалирал ??? Честито членство .

18

От мен да не мине

преди 1 месец

Аз също бих гласувал (в Англия на разстояние 120 мили до най-близката избирателна секция), но няма финансова възможност със собствени средства да покрия пътните разходи от около £100 на човек. Ако има фонд или желаещи, които да поемат разходите, тогава можем (група от 5 души) да организираме пътуване и да дадем гласа си за, според нас, най-правилната партия.

17

Анонимен

преди 1 месец

Глуписти 54 от тези които ще гласуват

16

Soli Invicto

преди 1 месец

Махнете нацистките сини знамена с голямата кръгла месечина по средата и украинските парцали! Само знамето с Непобедимото Слънце на Македония ще ви спаси от войната и мобилизацията! Гласувайте за Непобедимото Слънце и сложете знамето със Слънцето пред парламента и президентството!

15

Ха-ха

преди 1 месец

Искат да гласуват,ама не гласуват.После дъртите им криви.

14

Дали ще

преди 1 месец

Гласуват или не,работата е ясна.Файда няма

13

Чичо

преди 1 месец

Няма никаква файда от гласуването се убедих за 30+ години. И келепир няма, та вече съм пас от тия глупости.

12

Анонимен

преди 1 месец

Как да гласуват младите , след като се евакуират от резервата

11

Еврозона, 2023

преди 1 месец

Сигурно тези млади българи, които ще гласуват, разчитат на пенсиите на бабите и дядовцитег си. Не знам как стоят нещата с младите българки. Те и мутрата от Банкя и подобните на него, разчитат на пенсии. За това и ги увеличават. А пък, то пари в бюджетите им на тези от НОИ, НЗОК и другите като на сметната им палата или на тези от НАП, все не им стигат. Да искат от облигациония заем на Владиславчото си Горанов. Той нали ще е се кандидатра за евродепутат. Той евра не е виждал, но иска да е депутат.

10

Какво?!

преди 1 месец

"Проучването е извършено онлайн между 4 и 12 април. Отговори са дали 26 189 граждани на ЕС на възраст между 15 и 30 години." Вие честно ли?! От кога непълнолетните имат право да гласуват?