48

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 45. Ти отде знайш кво знам и кво не знам бе след кат не ме познаваш лично бе тролченцене ?

47

Уо-уо

преди 1 месец

Бюро по труда това бяха държавните освидетелствани кръгли ***-о ,които нистина смятат ,че вършат някаква работа. България представлява една кофа, контейнер с мало умни.

46

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 43. Наближаваш към етапа с псуването нали ? Не издържа нервозната система на тролингенчето а ?

45

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 42, това ти е проблема, зе си с низък интелект, арогантен, незнаещ и мрънклив :) Отивай сипвай едно, че няма кой да набие жена ти тази вечер. Мързел!

44

Анонимен

преди 1 месец

Toва са глупости.

43

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 39, мухъл, това с мениджъра сам си го съчини, явно другите, които не понасяш са мениджъри, защтото бързо надушват що за от падък си :) *** :)

42

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 40. Кво съм доказъл след кат не сме говорили по работа бе фантазе ? Вече си напълно разпознаваем тролинген.

41

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 37. Ти ше кайш де да одя.

40

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 34, няма как да се върнеш, ако нищо не знаеш. До сега доказа само това :) Пък и си неграмотен ;) Това също го установихме преди малко :)

39

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 35. Обясни го на виртуалния меринджей дето се вихри тука. Разбира се ИТ сферата е за младите, но за изпълнение на задачи на парче както работят у нас като гаражни бизнесмени с мания за величие. За проектиране на система не е точно за младите.

38

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 5Прикачаш си към св-то линкове на проекти към гитхъб и ще видят какво умееш да пишеш като код. Има фирми които предлагат ниско заплащане и си търсят дивелапъри и точно към такива фирми трябва да се стреми един начинаещ понеже тези с високото заплащне не правят компромиси.

37

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 34, бягяай ти бе мухал! Не аз ти писах. Щот си *** без грам знания, ама си арогантен и за това се разпозна в думите ми :) И си низък интелект. ДОказа го. Хайде марш. Отивай да учиш, че. и още 3 години никой няма да те иска. Подлизуркко0!

36

Да де ама ...

преди 1 месец

Не виждам какъв е спора ,но компютърно грамотния човек винаги ще стой по високо от мотико грамотния -- макар че скоро мотико грамотните ще са много търсени !

35

Анонимен

преди 1 месец

Занимавам се с компютри и програмиране от 90-те години но трудно мога да се впиша в сегашната работна среда независимо от това че имам голям опит. Знам много неща но те вече не са приложими и не се търсят от индустрията. След определена възраст вече не можеш да учиш нови неща. Бързо се изморяваш, не помниш, нямаш тази концентрация каквато имат 20 годишните. ИТ сферата е за младите. Затова ви казвам че не е нужно да имаш дългогодишен опит а по скоро умение да учиш бързо и да помниш.

34

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 31. Фантазе отдавна те разбрахме бе ай стига плещи глупости. Клавиатурен ИТ меринджей ха ха ха ха ха ха ха. Нема нужда да та стигам щот трябва да се връщам наобратно.

33

Dev

преди 1 месец

Няма кaк с кухи де-билки в HR, koито под IT разбират Onlyfan акаунта си вкойто прост0туират да наберат опитни кадри. HR отдавна е яма с и-ди-0ти , Въпрос на време е да бъдат закрити ChatGPT върши стократно повече работа от де-билкарkите в HR

32

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 9Работил съм в HR сферата и много от хората не знаят ит термините или термините свързани с програмиране. Получава се така, че всеки иска да рекрутва ит-та, но малко даже имат основни познания в ит сферата.

31

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 27, газирка, не зная и не ме интересува. Толкова неграмотни и ниско интелектуални не познавам в живия живот. НО обичам да ги гъзиркам онлайн. Имаш много хляб да ядеш, мойто момче, преди да ми стигнеш нивото :) Правец 16 си начинаещ :)

30

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 26, опитаха се бюрата по труда преди години да я направят тази работа, но ИТ компаниите нямат интерес :) Можем сами да си търсим хора. Не ни трябват държавни търкачи на столове.

29

Анонимен

преди 1 месец

До Да де ама ... Че то във всичко е така.