18

Анонимен

преди 4 месеца

Положението е критично, след като започват да просят и от "приятелите" на Москва...

17

до сърбето

преди 4 месеца

имах един преподавател, който в зората на демокрацията казваше. Проблемите на България ще дойдат от Западните съседи. И двата ни западни съседа не могат да ни понасят. Сърбите имат влияние в Македония и това се усеща. А в момента Сърбия е кремълското прокси на Балканите. И онзи ден го слушам Вучич осъждал бил. Абе ако реши деменцията пак ще Ви боторляса за 1 седмица. Някога ни заплашвахте, че ще има удари по София след като дадохме коридор на съюзниците. Помним! Ама удари нямаше. Бяхме с чичоБил

16

Анонимен

преди 4 месеца

Тая бая виснала. Папане, кокич, водка и оргии тала правят.

15

Анонимен

преди 4 месеца

"Haй-roлeмият вpar нa Бълrapия e Cъpбия." Mycтaфa Keмaл Aтaтюpk

14

Анонимен

преди 4 месеца

Тамара Вучич ще прави точки пред Брюксел, да ги пуснат в ЕС. А Олена и Дмитрий, никъв Дмитро не е, ще врънка за оръжие, че србите имат много от съветските времена. С две думи - разходка си спретнаха. Иначе, който пита Украйна е във война с Русия, но Гражданката Олена и Гражданинът Кулеба си ходет където си искат. Украинците нямат нито легитимен Парламент, нито легитимен Президент и Правителство. Тези двамката си Никои.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Taм щo нe вpяkaт u ce зъбят, kakтo тyka? Xeм npи тoвa, cъpбeлuтe xenтeн ниk'вo opъжиe и gжenaньe нe им gaвaт...

12

Анонимен

преди 4 месеца

Оленка много сърдито гледа да не са й спрели паричките за купуване на бижута.

11

Анонимен

преди 4 месеца

На връщане,оленка да мине през Париж "Картие"пусна новата си колекция,от бижута.

10

сърбето

преди 4 месеца

сърбето от време оНо са ни най-върлия душманин на нас. А и са най-голямата мотика-лопата. Сега се прехласват по Си Дзинпин и Путин, тайничко желаят Урсула да ги вземе в ЕС, и се молят дедо Джо да не превърти и да не ги избомби. Има клипчета как дедо Джо призовава да се бомби Белград преди няколко десетития. Сръбето са коварни и ако стане световна война ще са първите дето ще тръгнат да ни нападат. А България е София. А до коя държава е най-близко София ??! Тоя филм сме го играли. Никакъв ЕС затия

9

Анонимен

преди 4 месеца

Да не се окаже, че Сърбия е единствената държава на континента с все още пълни оръжейни складове?

8

Анонимен

преди 4 месеца

Тия да не искат останките от храната от вечерята с Кси?

7

пияница мистик

преди 4 месеца

Един съвет към булгарикус пyтинопитекус. Понеже до 1989 година бяхте атеисти, така повеляваше партийната линия, после изпаднахте в безвремие до 2014 година, когато таксиметровия шофьор от Кремъл ви каза какви да бъдете, та тогава станахте православни християни, носители на семейни ценности и славяни, та погледнете снимката. После себе си в огледалото. Видяхте ли си биреното шкембе? А тъмната кожа? Тъмните очи? Ето тази на снимката е славянка, не вие дрогаре :)))

6

Анонимен

преди 4 месеца

Ха ха. Тая па злоба оленская за каква се мисли? Ав щатите готвят готвачката на барак обама за президент. Света се побърка, честно.

5

Анонимен

преди 4 месеца

До Ха-ха...Сърбите да им харижат една кофа пръст със сиромашки уран дар от краварите.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Мисля,че са сбъркали държавата.Там са фенове на Путин.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Каква е тая "война", в която всеки си ходи където си иска. В начолото играха театрото на "тайните" посещения. Сега вече дори не се крият. А Гражданинът Зеленски пуска сирените за ПВО при всяко "височайшо" посещение. Големи актьори са семейство Зеленски.

2

Алекса

преди 4 месеца

Ще ги посрещне някой портиер хо хо

1

Ха-ха

преди 4 месеца

Парички ли ще просите милички, парички или оръжие?