53

Напълно естествено

преди 1 месец

От предателската и3мет друго не сме и очаквали!

52

Анонимен

преди 1 месец

какво са 200 депутата на дъното на Черно море? Едно добро начало

51

Анонимен

преди 1 месец

детско парти с 45 калибър..до де стигнахме.........поне да беше нацелило Боа=жанкин в кратуната

50

ловец

преди 1 месец

ужасна трагедия, но детето е живо и ще оздравее. Колко деца, а и възрастни бяха убити, но наказание няма?

49

Анонимен

преди 1 месец

Сега 10г. ще разследват оставено оръжие на пейка, след това ще се окаже, че виновния е излежал вкъщи наказанието. Браво на БГ правосъдната система.

48

Предприемач

преди 1 месец

Явката Божанков го познавам от малък. Баща му, почина преди няколко години. Беше най силния в ВТ област - търговия и изкупуване на скраб. Беше близък на убития Петър Христов. Явката от малък е ***, не е работил нищо, баша му го издържаше, а сега харчи наследството. Депутатстването реално му е първата работа. Такива си ги избирайте - синчета на баща си.

47

Свобода

преди 1 месец

В желанието си да уязвят ПП-ДБ, ОПГ ГЕРБ и ДПС посегнаха и на децата!Подкрепа за Божанков и ПП-ДБ!!!! 14!

46

Анонимен

преди 1 месец

бизнесмени и депутати ходят заедно на партита, в VIP вили.

45

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютно мутренско парти. С подарени пари и бизнес и мислят че всичко им е позволено

44

Анонимен

преди 1 месец

Подписи, пистолети, контрабанда, пране на пари - ОПГ ППДБ

43

Анонимен

преди 1 месец

Продължаваме промяната

42

Анонимен

преди 1 месец

Модерастчето заработващо трохички при подобни"бизнесмени"се събуди и започна да се заиграва с гумата!

41

Анонимен

преди 1 месец

В началото на статията пише, че пистолетът е бил на пейка, а след няколко изречения - че е бил на масата... Изчитайте ги тия "новини" след като ги попрепишете оттук-оттам, бе, преди да ги пускате. Или вашата работа е "чукча не читатель, чукча - писатель"...

40

Анонимен

преди 1 месец

Представям си един ден и това няма да е далеч, когато това хлапе ще се появи някъде по медии и ще кажат за него, че е Божанков младши.Ще иска да влиза в политиката в поредния измислен проект на ДС и мафията.Ще го пита някоя кифла, а как започнахте, а порасналия Божанков младши ще каже колко е бил изстрадал , как е страдал като е застрелял леля си.Всички ще кажат:добро е момчето и иска да бори мафията.

39

Анонимен

преди 1 месец

по арбанаси да не са пуснали мечки-гризли, та носат такива оръдия...

38

Да кажем истината?

преди 1 месец

Поредното доказателство, че депутатите са пълни комплесари, показващи с гордост своята привързаност със силните на деня, мутри, бизнесмени, скъпи часовници или покана на частно парти. Ко прай там Божанков с бизнесмен? Показваме си часовниците, мерим си пистолетите? Ние чакаме от тях да ни оправят, а те желаят мутренски живот, на милионери, без да бачкат, само с крадене. Случая ще се покрие до няколко дена, както всичко либерално-ппедалско на ПП. То от таз партия не спряха, една удуши мъжа си!!!!

37

IQ 3.14

преди 1 месец

2 дена бяха необходими да намерят доброволец да е негов пистолета

36

Анонимен

преди 1 месец

От малък, малкия Божанко като баща си - Престъпник.ППДБ Политическо представителство на далавераджии и бандити!Лошото за всички нормални и честни хора е , че те стават все повече в Бг и по света, а ние намаляваме.

35

да ама не

преди 1 месец

БЪЛГАРИНО ,ВСЕКИ ДЕН ДАВАМЕ ЖЕРТВИ НЕ СЕ НАУЧИНА ДВЕ ПРОСТИ НЕЩА.1. ДА КАРАШ СЪС РАЗРЕШЕНАТА СКОРОСТ.2. ДА СЪХРАНЯВАШ ОРЪЖИЕ БЕЗОПАСНО. ТОЛКОВА ЛИ СИ ***! КАТО СИ *** МРИ! ДАВАЙ ОРЪЖИЕ НА ДЕЦАТА ДА СЕ СТРЕЛЯТ НА ВОЛЯ Е КАРАЙ С 200КМ/Ч ПРЕЗ ГРАДА!

34

баба мара

преди 1 месец

и за какво ходи с пистолет какъв му е бизнеса ето защо срещу името на кандидатдепутатите от всички партии трябва да се изписва бизнеса им за да знаем с когоси имаме работа ето един знак от господ внукът му прострелял дъщеря му тоибългаринът като се види в пари и сменя веднага жената и колата