229

ГЕРБ-ДПС

преди 1 месец

ПОСТНАТА ПИЦА СЕ ЗАВРЪЩА

228

Анонимен

преди 1 месец

Възраждане са патерица на ГЕРБ и ДПС те не искат да управляват а са там за да обират гласовете на псевдо патриотите

227

Анонимен

преди 1 месец

Аз пък ще гласувам за ПП щото обичам да гледам как мизерниците се пенят от злоба

226

Анонимен

преди 1 месец

Проблемът на България са краварофилите, които трябва да ги изтикаме от обществото и България да започне да води политика в интерес на България, а не като колония на САЩ както е от 35 години.

225

Анонимен

преди 1 месец

Проблемът на България са русофилите, по сериозно трябва да ги изтикаме от обществото. България да продължава с Европа, а русодупките да мълчат, че са зараза.

224

Анонимен

преди 1 месец

ХА ха

223

Kicko Tupoto

преди 1 месец

За по - нагласени и удобни резултати от пластик пъ дъ бастик ви призоваваме да гласувате на машинките. Пък галка ни е обещала санитарен минимум. Тенк ю

222

леле

преди 1 месец

Както върви ГЕРБ ще имат двойно повече от Възраждане и ДПС заедно,които ще се борят за второто място.

221

BONZO

преди 1 месец

Да гласуваме за "Възраждане". Нека да дадем шанс на нещо по-различно (поне по думите на Костадинов) за последните мрачни години, а ако се окаже, че и те са в политиката за собствено обогатяване, както всички останали до сега, закриваме територията.

220

BONZO

преди 1 месец

Както каза най-достойният ни и ерудиран политик за последните 35 г., "ще се справим и с тази шарлатания". И ето започна се.

219

Банкянският

преди 1 месец

Пак гази БСП и Възраждане

218

Анонимен

преди 1 месец

Просто киро показа на хората , че винаги може да е по зле. Боко трябва да ги черпи шарлатаните всеки ден, че го върнаха на бял кон. Само за 2 години се видя, че са истински носители на промяната в посока на алчност, безочие, пудели, пачки и арогантност.С други думи Лена и баджанаците трябва да отидат при Волен и НДСВ

217

Анонимен

преди 1 месец

До ПРОСТО Е- КИРЕ, ТИ ЛИ СИ?!

216

Анонимен

преди 1 месец

БОГАТ СВОБОДЕН НАРОД В БОГАТА СИЛНА ДЪРЖАВА : НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 12 ПАРТИИ, ОРИЕНТИРАНИ КЪМ НАЦИОНАЛНАТА ИКОНОМИКА, ПРИЛОЖНО ОБРАЗОВАНИЕ И ПРИЛОЖНА НАУКА ! ПАРТИЯ, КОЯТО НЕ ИЗПЪЛНЯВА ОБЕЩАНИЯТА СИ СЕ ЗАКРИВА ОТ СЪДА ! СИЛНА, ДУХОВНО ОБУЧЕНА ПРОФЕСИОНАЛНА АРМИЯ ! СЕМЕЙСТВОТО ДУХОВЕН ВЪЗПИТАНИК НА ЛИЧНОСТТА, ПАЗИТЕЛ НА ТРАДИЦИИТЕ И ОПОРА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА !

215

Анонимен

преди 1 месец

КАК да очистим България ! 130 регистрирани партии ! Има ли 3 от тях, които да подкрепят българското частно селско стопанство, или да инвестират в българска приложна наука, или да инвестират в българска частна индустрия! Или да очистят държавата ни от чужди агенти саботьори, които унищожават български производства! Или да очистят държавата ни от бандити по късата процедура, както се изрязва ракова тъкан! 600 000 на държавни служби, 8 пъти повече на глава от населението, отколкото през 1899 г. !

214

Хмм...

преди 1 месец

Стига сте облъчвали този и без това заблуден народ! Ако благоволят да излезнат и да гласуват над 60% от имащите право, резултатите може и да са други. Обаче се съмнявам, така че се гответе за сглобка 2 съставена от чекмеджанци, шарлатани и турци начело с прасето на Доган!

213

Боби

преди 1 месец

Те са ясни нещата, пак няма даима правителство или ако има, то ще е пак за не повече от 2 години. Нищо не може да се сглоби с ГЕРБ и ПП. Просто всякакви комбинации с тях са обречение на провал и предсрочни избори.

212

Наздраве

преди 1 месец

Така като се замисля са прави римляните и селяците където отиват да гласуват заради финансова изгода, за някой лев не заради обещания и популистки призиви. След като изборите са бизнес за тия които драпат да се намърдат в политиката аз също искам дивидент. Очаквам предложения и оферти, иначе в избоения ден не ме търсете. Отивам за гъби.

211

Радослав

преди 1 месец

До 212: че си Бойково, а колко има Бойка калдаръм кадъна бе? 8%!Това беше колко са им реалните проценти ако се смята на база всички възможни гласове!Цялото НС с клизма събира 30% бе герберокадъно!За това ставаше смисъл и това с еговори от години, ама на вас не ви стига семето в тиквите да смятате до 100! Нали все викаш 650000 българи били гласували за Гроб, е колко % са това от 6.5 милиона бе? Към 10%! Толкова!Това е постижението на гроб на последните избори!С 10% власт иска да има, че ПП и те!

210

Анонимен

преди 1 месец

Те си знаеха, че са имали 7% заедно с ДБ. В записа на Радостин Василев, в частта където Кирил казва: "Истината е, че цялата схема, която направихме, през всички тези години, интелектуалците са 7%. Направихме ала-бала през президента. Ако пуснеш народа да се презентира, ние трябва да сме 10% с ДБ и с всичко, дори процентите са 7%. Ала-бала, шменди капели, тези са професионални измамници.