165

Анонимен

преди 1 месец

Ако България се счита за запад, аз определено ги искам, и то повече от хората от близкия изток!!!

164

До 253 БОГ

преди 1 месец

Абе ти заколи ли ягне за здравето на бай Вова?

163

Броени дни

преди 1 месец

Броени дни ни делят от началото на масирана офанзива. Всичко от левия бряг на Днепър минава в Руски ръце. После следва Одеса и Транснистрия.

162

Анонимен

преди 1 месец

В Газа от Ноември насам се изчислява че има 35,000 убити цивилни, мнозинството от които са жени и деца. Това прави по около 230 души на ден средно. Новини за това няма. Като му казаха това на бившия ни премиер плазмодий, извъртя глава. ГЛЕДАШЕ ВСТРАНИ.

161

Сто Ягнета за Вова

преди 1 месец

Сто Ягнита подготвихме подготвили, отбрани родолюбци! И хиляда литра вино. И по Гергьовден вдигнахме мощен курбан. Пихме за здравето на бай Вова и на Червената Армия! Дордето свят светува, да порят нациста! Амин!

160

До лудите от ППдБ

преди 1 месец

Внесете предложение. Ако всички Български граждани минат на диета два картофа на ден и се лишат от здравни грижи и онразование за децата, за няколко години ще можем да купим 1000 Абрамс танка и да ги стоварим на морската ни граница с дула насочени към Русия! На Всеки 500 метра по един танк! Така ще изплашим Путин, а от Козяк ще получим стикерче за награда.

159

Анонимен

преди 1 месец

Абе хора, пийте ги тия апове бе ! Само руснаци, русофили и комунисти ви се привиждат навсякъде.

158

До 236

преди 1 месец

Така ни съсипаха че стигнахме до 27мо място в индекса на човешкото развитие. Малка България имаше АЕЦ. А да ви припомня, че Турция чак сега строи. И то не партньорите и от Запада, а точно Русия и го строи. А Полша и до ден днешен няма АЕЦ. Съсипа ни таз Русия ей. Сега сме къде къде по-добре. Нищо не произвеждаме, децата ни са в чужбина. Скоро Няма да има и ток.

157

Анонимен

преди 1 месец

До Зозо 243. Верни ли тей ши стани ?

156

Зозо

преди 1 месец

Хахаааа, какви богати руснаци?!? *** ще ги занули всички. Трябва да са бедни и гладни всички и да слушкат. Повечето още ходят по нужда в дупката на двора :)))))))))))

155

Анонимен

преди 1 месец

До Батко Кеца239. Апчетата...апчетата...може да не помогнат но поне ще успокоят процеса донякъде...Секи ден те предупреждаваме да ги пиеш и все пропускаш.

154

Ванга е казала

преди 1 месец

В интервю през 1979 г. Ванга заявява, че Русия ще доминира над света, а президентът Владимир Путин ще стане Господарят на света.Тогава тя каза: Всичко ще се стопи като лед, само едно нещо ще остане непоклатимо - славата на Владимир, славата на Русия. Всичко ще бъде премахнато от пътя от нея, а самата тя не само ще бъде запазена, но и ще стане господарка на света.

153

Анонимен

преди 1 месец

До 236. Верно ли тей тряаа да е. Пий аповете че си много зле чуек... Нашляпундрил си сума ти коментари с дивотии.

152

Анонимен

преди 1 месец

Знаех си, че не си тъмън в мозъка.

151

Анонимен

преди 1 месец

Батко Кеца, какви въпроси задаваш само. Тогава и аз да питам: как се получи така, че след 1989 г бивши куриери в ДС със СПТУ-образование изградиха собствени газстанции и станаха капиталисти? Нали заплатите им по татово време бяха като нашите - 150-200 лв/месец?

150

Анонимен

преди 1 месец

До Батко Кеца 229. Аповете...аповете бе...

149

Анонимен

преди 1 месец

До Батко Кеца 227. Глупостите са твоя специалност.

148

Анонимен

преди 1 месец

До Батко Кеца 224. А ти щеше ли да оцелееш ? Та в РОмъния не са чак много по-напред от нас даже с гърменето. Явно са се гърмели по други причини.

147

Анонимен

преди 1 месец

През 90-те години имал среща с представители на едни такива руснаци дошли да приватизират наш завод. Приватизацията започна при Драгалевския. Той допусна крадците на народна собственост. Спомнете си Гад Зееви, жълтите стотинми за БТК и още стотици, хиляди.

146

Евроатлантик съм

преди 1 месец

Всяка сутрин като се събудя удрям силно главата си в тухлената стена за да усетя силата на Майка Русия. На 9ти мисля да гласувам за ППДБЛГБТ. Призовавам и вас.