132

Анонимен

преди 4 месеца

Много интелигентни хора пишем тук на добра воля. Стараем се да не , да не обръщаме внимание на сорросоидните трролове.

131

Анонимен

преди 4 месеца

Не са равни че да говорят така Руснаците са велика нация и велика страна и не можете да ги слагате под общ знаменател. Излагате се украинците излагате се.

130

Анонимен

преди 4 месеца

Материал продиктуван от посолството .

129

Анонимен

преди 4 месеца

Защо никой не ме подкрепя за "руската компания биолаборатория"? Копирайте го в гугъла и ще получите информацията!

128

Анонимен

преди 4 месеца

Войната я запали Зелю, айде стига пропаганда и сервилност като и на малките деца им беше ясно какво ще стане като клекнеш на американците да си правят военни бази в съседна на Русия страна и то не коя да е, а точно Украйна. Зелю като президент и държавник дори направи невъзможното - удари в земята пословичните с некадърността си в Европа наши политици от последните години, те поне само крадат не са ни навличали гнева на друга държава(засега).

127

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците винаги се примиряват, а украинците имат дух, затуй руснаците ша ядат лобут без почивки!

126

Анонимен

преди 4 месеца

Руската компания "Биолаборатория" започна да прави хляб, съдържащ ларви на т. нар. черна муха войник, която е вид тропическа муха. Компанията самосноятелно отглежда насекомите в предприятия в Архангелска област. Факт!

125

Слава Путину !

преди 4 месеца

Хората в Русия вярват на Путин, Медведев и руските медии собственост на олигарсите на Путинопитека, а ако случайно си позволят да се усъмнят затвора е от 3 до 15 години, зависи колко голямо е съмнението, а ако въобще не вярват отиват на гости при червеите !

124

Анонимен

преди 4 месеца

И пропуснах, голямата корупция на СО2 и плащания по тях, кога ще я премахнат, та тя оскъпява енергията и убива производствата и държавите в ЕС!

123

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам колко "нормални" са ни Брюкселските управляващи, да искат да се хранят с насекоми, че ние да не сме гущери или пък им пречили пръъдните на кравите или да не сме се хранили с месо, напоследък са луднали да заменят всякаква енергия със "зелената" енергия на перки и други, която е поне 50 пъти по-скъпа и оставя след себе си токсични замърсявания; чипиране на колите, хората и т.н.? И всеки път някоя нова лудост им щука из кабинетите, които обикновените хора, са длъжни да понасят!

122

Путински Рашистан

преди 4 месеца

Болната държава на Европа, за която всички се чудят, дали да и уредят евтаназия или да я оставят да се мъчи до край

121

Анонимен

преди 4 месеца

Поредната западна пропагандистка приумица. Примирявали се руснаците, дрън дрън. Със запада никога не са се примирявали.

120

Морски

преди 4 месеца

Окупираха нашето черноморие, демонстрират нагло поведение жените им се омъжваха за бг копанари, изключително долни са ми още преди инвазията в Украйна,Марш в Сибир орляци

119

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Войната още не е стигнала до Москва ама е добре, че се подготвят от сега.

118

Анонимен

преди 4 месеца

До роби в ХХI векКое му е "цивилизованото" на масовите убийци и психопати, да ти пусна ли кадри какви са ги вършили в бившите си колонии или през нацизма, кадри от които могат да се изправят косите на всеки от ужас? Ако са толкова "цивилизовани", защо крадат дори руските исторически личности, учени, архитектура, история и си ги присвояват? Виждаме и какво правят в момента с цивилното населени и славяните!

117

Анонимен

преди 4 месеца

До роби в ХХI векНяма значение какъв строй е в Русия, царство, социализъм, демокрация, капитализъм, запада и конкретно една много малка клика от една-две държави, не иска да възприеме Русия като реален равноправен партньор и я унижава, но грешката си е тяхна, а не на Русия, която провокират непрекъснато, удивлявам се на търпението на руснаците, на труда им и им се възхищавам! Пожелавам им много здраве и просперитет в бъдеще!

116

Анонимен

преди 4 месеца

До Грозната истина Който не си познава историята и миналото е обречен да си повтори грешките!

115

Анонимен

преди 4 месеца

Не Путин запали войната, но така трябва да се знае. И като цяло материалът е изключително лъжлuв.

114

Анонимен

преди 4 месеца

Десет години се нагледахме на нацизъм, лъжи и насилие в Украйна! Обичаме Русия, Украйна да се прибира в родината си Русия и да приключва драмата!

113

Грозната истина

преди 4 месеца

Хората без бъдеще и със скапано настояще - живеят в миналото.