116

Христо Христов

преди 1 месец

До 115 "У нас два милиона българи не са гласували за тези продажници..." - па да са гласували бе! Пък щом не им пука кой ще ги управлява - нямат право да реват.

115

Христо Христов

преди 1 месец

До 117 "... а ние понеже имаме йесмени " - даже йесмени не СТЕ. Поне 80% са неграмотни про'с'таци дет гласуват за ЕС без да знаят думата йес.

114

Алекса

преди 1 месец

Унгарците въртят бизнес с Русия ЕС и Китай а ние понеже имаме йесмени ще лапаме мухите !

113

Анонимен

преди 1 месец

Си иска са залее Европа с китайските *** еднодневки имам си хоби от години не купуват китайски стоки но е много трудно да си намериш нещо за домакинството не произведено в Китай Русия е ресурси а Китай е фабриката на света това е най голямата грешка на Запада и затова ще има влияние и войни Евтиното винаги излиза много скъпо

112

До Христо Христов

преди 1 месец

У нас два милиона българи не са гласували за тези продажници, които ни подариха на ЕС и НАТО. Включително и аз. Който си е гласувал - да им се радва.

111

Христо Христов

преди 1 месец

До 111 "Нашите продажници..." - кои са те? Двата милиона про'с'така дето гласувате за ЕС да ви командва, пък сетне се жалвате из форумите, нали!

110

Еврогей натовец

преди 1 месец

Никога не бих отишъл в страна където няма прайдове...

109

До Айде, ходи в Унга

преди 1 месец

Ходих наскоро. И не само там. Скъп и непосилен живот има на първо място у нас - осигуриха ви го гроб с дпс и патериците им ПП и ДБ. В Унгария си е добре и бизнесът върви. Земеделието им - също.

108

Анонимен

преди 1 месец

Друго е когато управляващите мислят първо за собствената си държава и народ. Нашите продажници ни доведоха до най-ниското дъно в цяла Европа и от 2007-*** всъщност за обикновените хора не се появи нищо по-добро. Единствено илюзорната свобода да пътуват - ако имат средства или да робуват за ниски възнаграждения из останалите държави.

107

мак

преди 1 месец

Щом Орбан води авторитарна политика, ес води авторитарна умножена по 100.

106

Анонимен

преди 1 месец

В природата няма празни пространства Китай в момента запълва руското пространство това постигна путин великия " геостратег " другаря Си тихомълком превзема Русия без един патрон

105

Анонимен

преди 1 месец

Унгария беше част от една от най-големите империи, сега го лигавят на китайци. Кой както си го направи.

104

Анонимен

преди 1 месец

Шут в мусурата на цоросоидното статукво.

103

Анонимен

преди 1 месец

До СТРАНДЖАТАСАКЪН СТРАНДЖА, БИТАКА НА ИЛИЕНЦИ Е РОДНОТО МЯСТО НА БАТЕ ВИ БОЙКО... ТАМ Е ПЛУВАЛ ТОЙ В ИКОНОМИЧЕСКИ ОРГАЗМИ ПРЕД ПОРТРЕТА НА КИТАЙСКИЯ ВОЖД

102

Анонимен

преди 1 месец

Унгария пое на златно пътешествие, България пое към западен стандарт и само бойко отиде на майната си.

101

УНГАРИЯ И ПРИ СОЦА..

преди 1 месец

....винаги са били " МЕЖДУ АДА И РАЯ , НА ПАЛАТКА"---БАМ- БАШКА ДЪРЖАВА...ХАХАХА.....

100

Айде, ходи в Унгария

преди 1 месец

....ВИЖ СКЪПИЯ ЖИВОТ ТАМ И ТОГАВА МИ ГОВОРИ ЗА ОРБАН.....ХАХАХАААА

99

Христо Христов

преди 1 месец

До 103 "Си не дойде в България защото.?." - бе те и африканците даже не идват в София, а ходят директно в Брюксел да преговарят с "началниците". Факт.

98

СМЕХ....

преди 1 месец

....НЕ ми фалете китайската стока---КУПИХ СИ ЪГЛОШЛАЙФ НА РАЙДЕР, И ТОЙ "ТАНЦУВА САМО ЕДНО ЛЯТО"....ХАХАХА ....

97

Анонимен

преди 1 месец

абе главоци - някой смее ли да спре газа и петрола на унгария дето минават през украйна и българия- тука едни вашингтонски под9логи се опитаха и получиха дебелия- баре един като орбан да имахме - щяхме да сме държава - а не територия управлявана от второ поколение комунисти като банкянското