65

Анонимен

преди 4 месеца

Видях, че се писа за Япония, Южна Корея, Русия. С намаление на населението е вече за втора година и Китай - население 1.409 милиарда за 2023; минус 2.08 милиона в сравнение с 2022. Въпреки насърчителните политики от страна на държавата за повече деца младите хора в големите градове изтъкват пречки като високата цена на живот и кариерното развитие. Има натиск върху пенсионната и здравна системи поради увеличение на пенсионерите, които се очаква да са около 400 млн. до 2035 г.

64

Анонимен

преди 4 месеца

За това са виновни САЩ , прочистват колонията.

63

Анонимен

преди 4 месеца

докато българинът се бута в софия с непосилни ипотеки за панелки и гипсокартонки,ромските бизнесмени изкупуват на безценица родните им буренясали домове в провинцията...видяхме каква ни е армията на 6 май-50-на гвардейци за парлама и три руски изтребителя,а иначе добре храним американските войници край сливен-кейтъринг с 10 вида месо,10 вида салати,гарнитури и още толкова десерти и питиета...а пък нашия клет български сержант,получи 100 ваучери да си купи агнешко и яйца великден!!!

62

За Велико Търново не

преди 4 месеца

се косете! Само в Крефелд (20 км до холандската храница) има само 4 села от окръга! Там вече има български гостилници (не ресторант) и български магазини! Къде в Германия ще го видите освен в Берлин? Етноса (не разбирам езика им, но български паспорти) купува в един руски магазин (въпрос на пари) по 20-25 патешки бутчета! Не са по *** ц и, но максимално пигментирани и със стригани глави въпреки, че имат коса!

61

Щъркел

преди 4 месеца

Има не повече от 4.8 милиона души - граждани реално. Предполагам, че се лъже за 7 -8 милиона за да могат да се играе с гласовете. Ползват се гласовете на мъртви или несъществуващи хора. Това е единствената логика за да се лъже ,че сме повече а реално да се топим по 150 000 -200 000+ на година....

60

до 58

преди 4 месеца

Мъжки, (видимо това е единственната форма на жаргон, който разбираш) защо не прочетеш БАВНО и ВНИМАТЕЛНО това, което съм написал, както за Япония, така и за Бг??????? Ако и тогава нищо не разбереш, попитай отново, ще ти обясня каква е разликата между население от 120 Милиона и 6 Милиона!!!!!!!!!!!!!!!!!

59

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименПрестани да обвиняваш комунистите за ТКЗС-та, ТКЗС-тата работеха и селата бяха живи и пълни с живот и хора, ТКЗС-тата са програми, създадени от немците, за да се изхранят в гладните години, които и други държави са копирали по-късно, а не са "комунистически". Проблема е, че държавите бяха смазани и ограбени, след падането на Берлинската стена, загубихме и пазараите си в Русия, Азия и по света.

58

българина

преди 4 месеца

дилемата е следната, имаш деца, 1 2 3, сърце не ми дава да ги отгледам с ясното съзнание , че ако не станат доктори тук, лично ще ги натиря в чужбина. Някои казват, е все едното ще остане. Добре де да прецакам едното за сметка на другото?!? всичките ще ги емигрирам лично. Който се е родил тук е наказан от Бог, да се родиш сред проззтаци избиращи 15 г поред човека, който им гони децата, за БМБ говоря

57

селянин

преди 4 месеца

ами най просто сравнете изкупната цена на гроздето у нас и във франция при нас е такава че се обезмисля въобще да се занимаваш с лозя защото трябва да субсидираш

56

Анонимен

преди 4 месеца

Къщата от снимката е сигурно 100 000 евро , в екологично чист район с красива природа , тишина и спокойсвие с мирис на борова гора .Както се вижда от снимката , имота е за освежаване .

55

Статистик

преди 4 месеца

И общините, и областите са прекалено много предвид разпределението на населението. Реалните цифри ще покажат още по-големи дисбаланси.

54

Анонимен

преди 4 месеца

"Най-малкият район в Столична община продължава да е "Банкя"" Редакцията да вземе да си оправи съдържанието. В Банкя минава геометричната ос на въртене на Земята. По-точно в двора на тройно помилвания от папи.

53

Анонимен

преди 4 месеца

само българин може да продаде двуетажна къща в близката на софия провинция,за да си купи двустайна панелка в люлин...целта е ясна:да набутат българите в апартаменти с доживотни ипотеки,за да изкупят земята на безценица...

52

Кувалда

преди 4 месеца

2023 година населените места, където е нямало нито един жител са 201......Браво, евала! Егаси тържество на демократия...мирно небе над главата си, сит и не гладен живот, на управляващи предатели.

51

До 58

преди 4 месеца

Би ли ми дал книгата (източника си), защото моят източник е повече от перфектен.

50

До 53

преди 4 месеца

Ае ти въобще някога чел ли си една книга през живота си бе ??Япония е с най застаряващото население в света а България е с най високата раждаемост в Европа 1.78 на жена.Прочети преди да пишеш

49

Цървули

преди 4 месеца

Лъжат че сме 6,5 милиона.Около 5,5 милиона сме.България пропада.София стана България.

48

Анонимен

преди 4 месеца

До До 13Точно преди няколко дена, гледах подобно видео за Прибалтика, там западните фирми им унищожават местното селско стопанство и заводите, не е било само при нас, конкретния случай беше за млечната промишленост, един от хората не е искал да си продаде кравите и бизнеса, предложили са му пари първоначално, но той е отказал, тогава са му пратили санитарните служби и са го смазали, хем без краварник, мандра, хем и глоба да плаща!

47

Факт

преди 4 месеца

За зо години демокрацията и евроатлантическите ценности приключиха България!!!

46

Анонимен

преди 4 месеца

"без значение на произхода им, но ще израстнат с българско самосъзнание" -Познавам 2 семейства, които си осиновиха римлянчета още от бебета и сега са пропищели, защото кръвта вода не става и чаветата само на бой и кражби налитат, независимо от примера в семейството и частното училище.