27

1111

преди 1 месец

Все тая дали го признават или не . В крайна сметка няма да го срещнат никъде по белия свят защото той ( путин ) приживе е погребан на дълбоко и не смее да си покаже носа от страх.Историята гъмжи от примери за делата и края на подобни нищо жества . Русия въпреки огромният си потенциал не е била , не е и няма да бъде световен лидер по една много проста причина - още си живеят с феодалния манталитет в периферията на цивилизацията , което е жалко както за руския народ , така и за останалият свят.

26

абе

преди 1 месец

Какви са тия простотии, бе? Руснаците са си избрали държавен глава. На кого му пука, какво "мислят" по въпроса марионетките из ЕС? Колкото някой се интересува от мнението им за президента на Венецуела. И като не "признаят" новия президен на Русия, кого ще считат за такъв, стария ли? Много големи кухари!

25

Червонец

преди 1 месец

Преди две години колективният запад точно като едно бясно куче искаше да разкъса руската икономика на парчета. Излезе ли му сметката? Не. Руската икономика вървеше все нагоре и днес е на 5-то място в света и на 1-во място в Европа. Преди една година Еесовската Зона се закани да принуди Русия да страда. Излезе ли й сметката? Не. Днес не искали да признават Путин за президент. Пука му на Путин. Днес руснаците най-малко се интересуват от мнението на лидерите на колективния запад.

24

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Разбира се,че не е президент! Президент на какво и на що? На нищо. Ще бъда супер конкретен! Функцията "ПРЕЗИДЕНТ" е наша Институция,гарантираща Свободата на Народа и Неговият просперитет. Хайде някой да ми обясни кога в Русия е имало Свобода,че да има такава,както биха се изразили самите роми руснаци,една Западна институция? ЗАПОВЯДВАМ НА КРЕМЪЛ ДА СЕ ГРЪМНАТ,ЗАЩОТО МРАЗЯТ НАШИЯТ ЗАПАД,НО ИЗПОЛЗУВАТ НАША ЗАПАДНА ИНСТИТУЦИЯ. РУСНАЦИТЕ НЯМАТ ДОРИ СОБСТВЕНА ИНСТИТУЦИЯ.КАТО ТУРЦИТЕ.

23

Хари

преди 1 месец

Пука му пуловера на другаря Путин какво,как и изобщо за ЕС и неговото бъдеще!Обречен на мизерия и разпадане!За нови шест години и без Европа на хамериканците!

22

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците поне направиха избори , докато в Украйна такива не се предвиждат в скоро време, но "демократичният свят" услужливо си затваря очите. Всичко е въпрос на интереси и много пари!

21

VladTepes

преди 1 месец

ЕС търси ученик и последовател на Елцин, готов да пропие Русия докрай по стъпките на своя учител, но руснаците не искат президент алкаш.

20

Анонимен

преди 1 месец

Путин е постигнал мечтата на милиони интроверти по света - стои си затворен в един бункер, не ходи никъде, никой не го заговаря без неговото съгласие, по цял ден яде, тренира и чете книги. От време на време се показва да размаха заплашително пръст да не го притесняват, и това е. Живее си живота. Ако не беше психопат с мания за величия, по чиято вина загинала милиони, даже щеше да ми е симпатичен. Не че преди не ме беше де, но през последните години ме отврати.

19

Ха ха ха

преди 1 месец

И какво от това?!?

18

господаря призна

преди 1 месец

за евро-колонията е се тая! С нея никой не преговаря!

17

Анонимен

преди 1 месец

Дедко с гримирани очи, вежди, с топки на скулите, боядисано олесяло теме- нескопосан и жалък бандит и убиец!

16

Евро-логика

преди 1 месец

Като гълъба до котката: "Странно! Като си затворя очите - и няма котка!"

15

Анонимен

преди 1 месец

Щом е така, значи има някаква надеждица. Освен безмозъчни, намират се и такива с мозъци в ЕС.

14

Ес няма значение,

преди 1 месец

САЩ вече признаха Путин за президент на РФ. Всеки, който не го направи от тук насетне ще изглежда като кpeтeн.

13

не им трябва

преди 1 месец

нито признание, нито газ, нито уран, нито титан! За средновековна европа не трябват такива неща!

12

Хъ хъ хъъъ!

преди 1 месец

Путин отдавна им го каза: Надменното ви поведение не води до никъде! Не сте ни интересни, дами и господа "европейски лидери" ! Кратко и ясно.

11

Кък стаа таа работа

преди 1 месец

Важното е, че водят мирни преговори , но ..............без Русия. Смешковци, ха ха ха

10

краварите признаха

преди 1 месец

и ПАК прецакаха европейските инфантилни недораслячета. Икономиката на ЕС ЕС явно е основна цел на краварите! НЕ Е Русия ще знаете! Яко клатят европейските политици!

9

Анонимен

преди 1 месец

Неслучайно Зеленски го обявиха за издирване.

8

баба мара

преди 1 месец

аз признавам избора гласували са милиони руски граждани така че успех нагн путин господ да е с него