33

Анонимен

преди 3 седмици

Защо никой не реве сега че това недоразумение Главчев под командата на мафията ГЕРБ-ДПС извършва повсеместно чистка и назначава калинки навсякъде?!

32

Да ви кажа честно

преди 3 седмици

щях да гласувам,но щом този заговори за честни избори ОТКАЗВАМ СЕ,просто няма смисъл от моя глас, така или иначе ГЕРБ/ДПС няма кой да ги бутне,след като сме разделени на "стотици" шайки на шарлатани от ДС,твърде проссто племе сме за да не можем да разберем, че "разделяй и владей" няма как да ги съборим...без тояга тези червени измамници ще ни управляват вечно и вечно ще ни уверяват как трябва да гласуваме масово,което е само за пред света за да види колко сме добре и с корумпирани по "Магнитски"

31

Анонимен

преди 3 седмици

Смеш ник , аватар на ГЕРБ-ДПС, което е равно на мафия.Господи пази България и дай разум на българския народ да направим правилния избор!

30

Ивза

преди 3 седмици

Честни,че и прозрачни. То и децата са наясно какво правителство сте.Това с ГЕРБ и ДПС няма как да стане.Срам.

29

До 31 - Л.дьо Финес

преди 3 седмици

Наистина сме станали дребнави, започнахме да плюем и по човешкото НИЩО !

28

Безгласников

преди 3 седмици

Няма да гласувам! Има ли смисъл,като гласуваш за ППДБ получаваш мутрата Буцан и дебелото Шиши! Дано въпреки нашите политици,България да получи нещо по добро! Защо пък един Орбан,Путин или Ердоган да вкара тези кофелета в затвора

27

Бай...

преди 3 седмици

Ако можете да намерите една книга на големият турски писател Азис Несин, прочетете я! Казва се "Един луд избяга" . Сигурно после ще ви е неудобно .

26

Луи дьо Фюнес

преди 3 седмици

Не плюйте по Г-н Главчев. Твърде дребнави ставате, неудачници

25

.?.

преди 3 седмици

Ето я най-усърдната калинка и с най-голямата глава.

24

Гъбар

преди 3 седмици

Никой вече не ви вярва. Интелигентните българи разбраха,че от тях не зависи нищо! Правете си избори сами,да знаете,ще дойде време да отговаряте!!!

23

До-харесвам го главч

преди 3 седмици

Всеки харесва себеподобните си, малоYмната овца също си харесва агнетата и червеите си харесват червейчетата.....така, че нищо йе ти пречи и на теб да харесваш зависими проsтаци !

22

Абе Главун

преди 3 седмици

Естествено, че ще се душиш с ЦИК, то без тях нищо не става, камо ли пък честни избори. Те вече са готови с резултатите.

21

Емигрант

преди 3 седмици

Майкооо не им ли омръзна на тези измамници преди всеки вот да повтарят едно и също - ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ? Има една поговорка много верна и много истинска за България - "една лъжа повторена 100 пъти, става истина" ! Особенно пък когато тази лъжа излиза от устата на това силно зависимо НЕЩО от Тиквуний и "Магнитски" ! България е единствената държава в света в която се купуват гласове,което означава - МНОГО ПРОST СУВЕРЕН ! Дори в Ботсвана отдавна не се говори за покупка на гласове ! Имате ли срам в Бг ?

20

Анонимен

преди 3 седмици

Не ни трябва да "работиш тясно с ЦИК".

19

Шегобиец

преди 3 седмици

вЕрваме! Особено верваме, че Баце, Шиши и Кирчо отново ще са на власт.

18

Анонимен

преди 3 седмици

Това колко са го обещавали преди Главчев и колко още ще го обещават след него. Иначе като интелигентност Главчев е дори едно ниво под Денков. А Денков не беше от най-умните. Та общо взето нямам големи очаквания,че ще се справи с каквото и да е

17

Подарявам ти

преди 3 седмици

До Харесвам го ГлавчевМоята част от него. За нищо не става.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Този е бушон срещу нещо!

15

Мусайбе

преди 3 седмици

Човека обещава

14

Федосова

преди 3 седмици

Най добрия лек срещу дyдyцu и шapлaтанu е тоpбu пълнu с фekaлuu.