62

Анонимен

преди 1 месец

Тези цинцириминцири ги слушам от 1971!

61

Хан Татарин

преди 1 месец

Колко български земли завезла Русия, в поречието на река Болга. Другари май че взимат Това на сериозно.

60

Анонимен

преди 1 месец

И да подчертая за мики мауса, най големият пазар на Китай е самият Китай, вътрешният пазар. Опорки от тип ако не изнася еди си кво щяло да стане са абсурдни Ти нямаш, те имат.

59

Хи хи

преди 1 месец

Добре, че е комунистически Китай да произвежда компютри, на които пишат даже евроатлантиците, плюейки по Русия и Китай !

58

Анонимен

преди 1 месец

Защо не пишат Русия, колко китайска територия е завзела? Например, Якутия!

57

Анонимен

преди 1 месец

Лешперче,ама и твоята не е лесна,може ли да си обладано с толкова злоба та цяла вечер да търчиш след мен и да ми цензурираш постовете?

56

Факт

преди 1 месец

Промишлено производство е едно,а БВП-друго.БВП на Китай е 70% от тоя на САЩ и приблизително толкова от тоя на ЕС.Обаче делът на производството в БВП на САЩ и ЕС е само 30%,а на услугите-70%.При Китай е точно обратното-70% производство,30% услуги.Направете си сами сметката кой колко произвежда.

55

Анонимен

преди 1 месец

50 ходи на психиатър. Китай държи повече технологични патенти от ес сащ корея и япония взети заедно. Кали нищо не произвежда. В сащ е останал само сектора на услугите който е напълно и изцяло зависим от производстово на Китай. Черния даже няма да може да се подстриже ако китаеца не произведе инструмента. Камо ли за технолгиите. Още Обама наложи вето на решението на съда при спора епъл самсунг за да може китайско производство на епъл да се внася

54

Анонимен

преди 1 месец

Китай е световно зло, както и Русия.

53

Смех

преди 1 месец

Един истински лидер отиде при Макарона и г3йовете от правителството на Франция. Меките китки могат само да му завиждат на чичо Си. Единственото, което могат да измислят са икономически санкции и мита, иначе производството им е чао.

52

Анонимен

преди 1 месец

49 аз даже не виждам опорки вече от типа че китай правил само чехли и подобни. Преди няколко години на мики маусите още това им спускаха.

51

До факт

преди 1 месец

Радвам се, че не разбираш от икономика :)

50

ХиХи

преди 1 месец

Чичо Вова не е толкова луд да прави спре дорде му вкарват оръжия под носа

49

До 49

преди 1 месец

Китай произвежда колкото Калифорния и Флорида. Иначе мечтите са безплатни. А, ако САЩ и ЕС ги няма, Китай фалира на момента, защото икономиката му зависи на 90% именно от богатите. Схвана ли или да обясня по-подрижбо?

48

Факт

преди 1 месец

Китай произвежда колкото ЕС и САЩ взети заедно,а има и още свободен капацитет,просто няма достатъчно световен пазар.А Макарончо предлага на Китай да се предаде и откаже от собствените си цели...Като как ще стане това?

47

Анонимен

преди 1 месец

Вчера един приятел се върна от Китай! Каза, че са над 1 милиард!

46

Анонимен

преди 1 месец

Обемът на търговията между Русия и Китай през 2023 г. достигна исторически рекорд от 240,11 милиарда долара, което е увеличение от 26,3% спрямо 2022 година. Това съобщи ТАСС, като се позова на данни от Главното митническо управление на Китай.През 2023 година износът от Китай за Руската федерация е нараснал с 46,9%, до почти 111 млрд. долара. Вносът на руски стоки в Китай също се е увеличил - с 12,7%, до почти 129,2 млрд. долара

45

Дарк

преди 1 месец

Макрон ще си направи пиар за Украйна, а Си ще разбере,че няма нагласа за мир все още при руски условия,но няма да звъни на Путин поради речите на Макрон.А и за оплаквачите на Газпром -Преди пет години сключиха договор за доставка на руски газ за пет пъти повече отколкото Русия снабдяваше ЕС преди войната и тръбите са пред завършване.

44

Анонимен

преди 1 месец

36 пълни глупости. Средна класа има но в ЕС е на изчезване и то заради сащ. В сащ е гето и 1% имат останалото. ЕС е вече гето и даже няма и 1% . Процентите отидоха в Китай. Средната класа в Китай е вече повече от населението на цяла Европа и три пъти повече от американското население. Осен това в Китай има повече милиардери и милионери от сащ.

43

Хм

преди 1 месец

Ако Микрон смята да убеждава Си колко велика е Франция и как всичко в ЕС зависи лично от него-едва ли ще му се получи.Нито пък ще намери подкрепа за войната срещу Русия.Логиката е проста-китайците са пределно наясно,че падне ли Русия,падат и те!Поне в близките 10 години ще е така,докато Китай натрупа и военна мощ.