44

LZ

преди 1 месец

Z са добре повечето са по един два наследника на няколко фамилии и ще имат по минимум 4 имота нсаледство от родители, баби , чичовци. Нема нужда да се напъват , нека се наслаждават на живото, не им завиждайте...

43

Анонимен

преди 1 месец

Поколението Z не можеш да го разбереш кой от къв пол е ходят с еднакви дрехи и прически, а и милениалите още не са достигнали върха на потенциала си. Ти Z ще са поколение лузepи, те вече са на 23 а се държат все едно са на 15

42

Ха ха!!!

преди 1 месец

Отдолу пак намесиха Русия, Америка, ЕС и тн... Айде да вземете да говорите по същество! Младежите са зле и израснаха с много промити мозъци. И това не е наложена ценност от Запада, просто нещата така се стекоха. Хората с пари показват лукс навсякъде по света. Да не е само в Америка... Просто младите свикнаха от много дреболии да правят добри пари или с каране на курсове по година-две да стават ИТ специалисти и да вземат пари, в които другите сектори са мираж...

41

Ново 20

преди 1 месец

*,Има изявление на настоящия президент на VMRO-DPMNE преди месец относно отворените български клубове. Казва: Имаме проблем с откриването на български клуб, наречен цар Борис, ние сме против, той трябва да бъде преименуван. Но ние нямаме срещу българския клуб, който носи името Ванчо Михайлов . Защо? Защото пише: Ние като политическа партия сме наследници на историческата VMRO . Което означава, че Кристиан Микоски е политически наследник на Ванчо Михайлов , каза Пендаровски.....*

40

Анонимен

преди 1 месец

Доста нескопосан превод и изречения без смисъл.

39

Феминистът.

преди 1 месец

Ама няма страшно, лекарите иначе ни спасиха от Коко 19 със страшно "далновидните" си мерки на затваряния и икономическо социални ограничения. Резонансът в икономиката на това медицинско безумие още не е заглъхнал. Този побъркал се медицински клъстер от класата на държавните чиновници, вместо да ни спасява, ни унищожава. А учителите - другият основен клъстер от класата на държавните чиновници осакати и децата ни с дистанционните форми на обучение. Държавни чиновници - уродки сплескани!

38

slayer

преди 1 месец

живея в щатските гета след Живково време, и много се изненадва, че в Българския език има сега много менте думи като "фрустрирани"...Жалко , езика бе чист до скоро, освен турските думи, сега пък с новото време..

37

Аз

преди 1 месец

Лигава работа... не можели да имат жилище, щото видиш ли, лихвите им били 7%...Само да отбележа, че когато си купих моето жилище, взех 25-годишна ипотека, лихвата беше 7.9%, за около половин година, после дойде кризата (2008), и лихвата ми скочи на 12.75%... карах така около 6-7 години, след което нещата малко се пооправиха, и рефинансирах с потребителски кредит с лихва 7.7%... на 10-тата година приключих с кредитите, и апартамента беше чисто мой! Въпрос на желание!

36

Териториален

преди 1 месец

Разделяй и владей...... поколенията......

35

Анонимен

преди 1 месец

"Те са принудени да плащат високи наеми и на практика са лишени от възможността да притежават жилище поради 7% лихви по ипотечните кредити" - Ама 80 години, когато беше 18%?

34

Българин

преди 1 месец

Поколението Z са просто един експеримент.

33

Само да вметна

преди 1 месец

До 30. В Русия Путин дава възможност за Избор! Нещо което в Укрия Няма!-:) Хващат те на Улицата в Украйна и те Пращат на " фронта"! В Русия имаш Право на Избор! В Украйна цели 2 години вече,Редовна Руска Армия НЯМА!!-:)И каже ли Путин че това вече е " Война"! С Украйна е СВЪРШЕНО за Часове!

32

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 28 - Има, ако е наследил. Може, ако или с много висока ИТ заплата ... или в някоя забравена от правителсвтото махала на 8 км от най-близкто село.

31

Анонимен

преди 1 месец

До Клаус Шваб - Христянството не насърчава ли подобно нещо?

30

Анонимен

преди 1 месец

"тази за хората с работа, жилища и портфейли от акции и тази за всички останали." Неомарксистка пропаганда не ми се чете! Лека!

29

Анонимен

преди 1 месец

В Русия Путин ги праща на фронта и проблемът е решен.

28

Клаус Шваб

преди 1 месец

Няма да имате нищо и ще бъдете щастливи!

27

Анонимен

преди 1 месец

"Те са принудени да плащат високи наеми и на практика са лишени от възможността да притежават жилище"-------В САЩ може би. В "недемократична" България всеки има жилище или може да се сдобие с такова.

26

Анонимен

преди 1 месец

Разполагат с по-добри условия от нас когато сме били на тяхната възраст. Ако не могат да се справят, значи са пълни некадърници.

25

Пфф

преди 1 месец

А, те българското поколение z пък са супер. Излизат на пазара на труда с 2000 бруто заплата, а имотите междувременно започват от 250 хиляди евро. Това са 480 работни заплати, при положение, че аз си купих апартамент за 48 брутни заплати преди 10 години. Успех на поколението, което едва ли ще има възможност да си купи жилище.