125

Анонимен

преди 1 месец

Христо Ботевич Петков. Стихотворенията му са превод от руски, нали?!

124

Анонимен

преди 1 месец

до сега се унищожени 82640 руски самолета, 781321 руски танка и около 4 милиарда руски войника.... поне така твърдят пияните урки....

123

Анонимен

преди 1 месец

Василий Левский, товарищи!

122

Анонимен

преди 1 месец

Zelенски на колко дози е бил когато се е хвалил? От носа излизаше ли прах? оSSраайна се превърна в колония на САЩ и като такава беше жертвана за интереса на Дедо Байдън! Шпиц командите на НАТО ловят млади мъже за да ги пратят на сигурна смърт а могилизацията върви с пълна пара а Русия подготвя калени и опитни ветерани, които ЕвроДебилнитеМекокитковиНатоДжендерЛиберали като видят ще напълнят памперсите! Руснаците с минимум жертви правят на миш-маш цялата НАТО освирепяла Наци-Орда!

121

Агент Купър

преди 1 месец

Като малките деца,радва се.Свалил един брой изтребител и Русия вдига бялото знаме.***.Дано не пропусне да гледа парада по укротелевизията на 09.05.от 10;00часа.

120

Анонимен

преди 1 месец

СУ25 е изтребител, колкото аз съм Мая Плисецкая! Иначе СУ25 не са трудни мишени за "правилните" ПВО. А самолета на снимката си прилича със СУ25 единствено по това, че и двата използват гориво за да летят. Аз разбирам неграмотноста, но мързела да напишеш в някоя търсачка "СУ25", и след това да натиснеш "снимки" - Немога да го разбера! Лъжи и пропаганда!

119

Анонимен

преди 1 месец

Свалили на върба,пак се и презобил с кока и. У се присъждат руски самолети )))гад наркоманска

118

До Укро феновете

преди 1 месец

То ако е за въпрос Зеленски миналата година обеща че това лято (говорим за лято 2023г) щял да се къпе на плажа в Крим. А всъщност в момента Укро Вермахта яде як пердах на Източния фронт който се движи стабилно на Запад

117

Горящ Байдън

преди 1 месец

Фейк нюз. Няма как да са ползвали ракети от 8 различни типа, защото ракетите на руснаците свършиха още март 2022. Най-много да има е останала някоя безаналогова лопата с чипове от украински тоалетни чинии.

116

Анонимен

преди 1 месец

Тоя сe скъса да лъже,и му верват ЕС НАТО и сащ и от партия ПП ,но лъже,сваля с голи ръце ракети ,самолети ,въртолети и потапя кораби ,тоя е като магьосник ,гаси лъжеца фашист

115

someone

преди 1 месец

Що фашагите да не би да признават Великден?

114

Тиква

преди 1 месец

Смях,ха ха ха,свалил на бабата хвърчилото, колко нагъл, лъжлив наркоман,бяхте такива преди,а сега още по нахални, фашаги.

113

Zeле

преди 1 месец

утре да не риве за патрони ,стига се хвали

112

Правдата

преди 1 месец

Слава на Украйна!!!! Престъпникът ще бъде наказан! Наглата руZка държавна върхушка рано или късно ще бъде свалена!

111

Анонимен

преди 1 месец

До СПАС: ей това наркотиците не прощават дори на путлерофашистите, Путлерландия за 3 години напредна в Украйна почти толкова колкото и строежа на магистрала Хемус, с други думи още са на границата и даже самолетите им бъркат крайграничните селища и бомбят собствените си путлерофашистки села и ги денацифицират.

110

КИРО

преди 1 месец

Великденски е прекалил с белото.

109

Никой

преди 1 месец

... не може да свали руски самолет! Най- много пилотът да е запалил някоя цигара! Много пушат тия , Бе ?

108

Анонимен

преди 1 месец

Една шушумига,един клоун,един наркоман,това двуного трябва да бъде обесен на първия ел. стълб.Народа на фашистка Украйна,търпи като стар вол и гледа колко украинци си отиват от този свят,само за един ден.Кокалест народ,който ще страда,след като все още държат жив клоуна...

107

Анонимен

преди 1 месец

Наред е Зеленски да бъде Свален!-:)

106

w

преди 1 месец

Това, че е изтребител дали е единствената лъжа?