270

klod_si

преди 1 месец

Не знам, Как се пишат глупости по медиите. Загиват на ден 1000 души руски войници. Това да не ви е Втората световна война. То ако беше така конфликта щеше да е свършил, поради липса на войници. Пишат се глупости на килограм.

269

дяконЪ

преди 1 месец

....както казах и точка ....утилизацията е изпълнена.2335:58Скоро Одесаот 6 в гнездото - 4-*** свише, 1 малкият мук и 1-на за гарнизона при мъжете, нали се прави на пич, сега ще се разпичи.....27 годишна малко без зъби, че приклада не прощава, ама за момчетата ще е одма....после ще довършваме....

268

Беткаджия

преди 1 месец

Блатото и зомбитата няма да победят. Заложил съм доста пари за това Украйна да спечели войната и скоро ще бъда милионер. Мерси Дедо Путин хехе

267

Анонимен

преди 1 месец

Не трябваше да ръчкате руската мечка...Искахте да превърнете Велика Русия в Ирак,Либия,Сирия,само че руснаците са друга бира.

266

СМЕХ...

преди 1 месец

...ИЗОБЩО НЕ "НАПРЕДВА"......ПЪРЗАЛЯТ ВИ ПО НЕТА С РУСКИ НАДУВКИ!

265

Анонимен

преди 1 месец

бившата псевдо държава усраина май вече я няма

264

Анонимен

преди 1 месец

Абе как така става,хохълите всеки ден казват че убиват по няколко хиляди руснака,а сега казвате че в укровермахта няма войници.Някой лъже,кой ли?Урките не лъжат,не крадат,жените им не се продават,пфуууууууу.....загубеняци лъжливи

263

Анонимен

преди 1 месец

Да извикаме евреите да помогнат на Украйна. Те побеждават в Газа.

262

82-ОМБР

преди 1 месец

Тази руска тактика ни предлага по-широки хоризонти за онождане на овдовели и осиротели рускини! Аз я приветствам и подкрепям!

261

Анонимен

преди 1 месец

Днес в Одесса удариха база на ВСУ. Ликвидираха румънската отановска помощ.

260

Анонимен

преди 1 месец

Тъжно е да гледаш как брат брата убива, но живота си продължава.

259

Предаване имаше

преди 1 месец

Украинец вика, ако влезе цяла дивизия при нас със същата униформа, ние не можем да ги различим. Говорят руски като нас облечени са като нас - не можем да ги различим. Интересното е ,че хората дори се познават от двете страни на фронта. Те до вчера са живеели без проблеми, от скоро стана разделяй и владей. Дано свърши всичко бързо. Интересно как с тази война изчезна изведнъж! Ковида и прилепа. Излекува се всичко изведнъж. За една вечер.

258

82-ОМБР

преди 1 месец

Хиляди тонове скрап,ръце,крака,и пушещи навред тела. Бягащи солдати. Май колета е пристигнал в Часов Яр

257

ГОЛ ПОД КРЪСТА

преди 1 месец

От самото ничало беше ясно, че тази война ще завърши, като унижение за Запада и трагедия за Украйна. А Русия не искаше много, за да не я започва, а само малко уважение - да не репресират рускоезичните, руския език и култура в Украйна и да не превръщат Украйна в натовски меч опрян в гърлото на Москва. Пробваха да са нагли, ама забравиха да прочетат малко история и си получиха унижението, а други смъртта!

256

Анонимен

преди 1 месец

Нашите русофоби да бързат за фронта да помагат и да имат щастието да се борят за идеите си. Май няма нито един истински русофоб из Софийско.

255

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Интересно, а украинската армия напредваше с тактиката на сеене на бели рози ли?" ----- е как бе, немските куратори им казваха да заобикалят минните полета, ама беларусите нещо не бяха навити на идеята.. хохалите пък не искаха да се учат да плуват и така се роди площад брадли.

254

Ха-ха

преди 1 месец

Ако хохлите казваха истината,то руската армия трябваше да е свършила вече,а украинската да е непокътната,защото се състои от безсмъртни(хохлендъри).Само че виждаме точно обратното-остър недостиг на укровойници.Защо така,след като уж имат само 30хил. убити,а руснаците-300хил.?

253

Анонимен

преди 1 месец

Интересно, а украинската армия напредваше с тактиката на сеене на бели рози ли?

252

Анонимен

преди 1 месец

Да припомня, че преди няма и половин година нагласакските спонсори признаха за между 50 и 70000 погинали ръснака. Тия дни краварите се изцепиха за 150 000 руски жертви (погинали и ранени), а пък моорсулата няма и година след началото на сво призна за над 100 000 ЗАГИНАЛИ краински офицера.. всеки сам да си прави изводите кой върти месомелачката хахаха

251

Анонимен

преди 1 месец

Три серии с удари по Харков: Горят заводи и складове на ВСУ.