12

Ти да видиш..

преди 1 месец

И Нинова вкара децата в политиката .

11

Василев

преди 1 месец

Най-гадното е че сме имали комунизъм, и сега сме в капитализъм, защото всички държавни служители още карат по комунистически!Те лъжат държавните институции че работят,а пък държавните институции ги лъжат, че им плащат!Това е омагьосан кръг от който губим всички!Така е и със здравеопазването, и всичко друго!По добре хищни хиени капиталисти да завладеят държавата, отколкото мързеливи и корумпирани държавни служители да изсмукват ресурс!Вече се обърках кое е по-гадно!Загиваме!Агент Винс Тейлър!ЦРУ!

10

Анонимен

преди 1 месец

Баси главнята, тоя е по-просто и от Кирцата. Посолството как ги намира все едни такива, спрели..

9

Йордан

преди 1 месец

А Нинова да каже защо иска да няма детска болница в София.

8

Анонимен

преди 1 месец

ДАНС да арестува Главчу Тиквата и С.ланинова :)))

7

Майорс

преди 1 месец

Нинче ,а по голяма пародия от вашето дългогодишно управление , довело до три фалита страната има ли?Да не би вашите кадри да бяха подготвени?Много ти се иска да управляваш , но под твоето мъдро ръководство БСП клони към 4%!

6

Анонимен

преди 1 месец

на главчев не му пука от общественото недоволство, а на този който вече няколко дни не се чува и вижда

5

Анонимен

преди 1 месец

Май да.Човека се е оплел като пиле в кълчища.Чуди се на кого да угоди-дали на вожда или на общественото недоволство.

4

Анонимен

преди 1 месец

нинова също участва активно в ограничаване пълномощията на президента, какво е очаквала, че кандидатите за служебни премиери ще бъдат от БСП, Радев е единственият президент който води независима политика, въпреки че проявява лоялност към БСП, досега президентите редяха служебни правителства зависими от партиите на които бяха представители

3

Анонимен

преди 1 месец

До хаха....Ниновица може да е всякаква, но в случая е права. Добре че се разлаяха кучетата та празноглавчев сега се прави на интересен.

2

Тенгри кан

преди 1 месец

Това е така. Глъфффчеввв сам гласува това решение и сам се отмята от него! На заседание на МС, той заедно с целият му екип го гласуват! Но, нали се обади Пеевски и Глъфчефф го заболе дупету;))) И сега, ДАНС да разследва заседанието на неговото правителство, заседание, което той председателства, за да вземе това решение?;))) Всъщност решението за тази детска болница е бавено, защото отколе е имало лобизъм да е частна! Това е Истината!

1

хаха

преди 1 месец

на нинова много и се управлява но и много я боли щото това нема как да стане