29

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е три класи над Макрон. Но да не се заблуждаваме-те си комуникират помежду си. Да не мислите, че въобще не са си хортували през това време? Всичко е бизнес, таварищи, ако ще да ви харесва.

28

Фют

преди 1 месец

До 27. По твоята логика да кажем на света да внимава, че да не се повтори 681 година:))))) Л***хман.

27

Дарк

преди 1 месец

Да не се повтори началото на 1814 след гибелта през 1812 на 600000 франсета тръгнали да завладяват Русия,че Наполеон да стане Господар на света?Негови са думите :"Остава само една Русия и аз ще я смажа!".Вместо това казаците 1814 са променили значително гените на поколения парижани ухажвайки френските дами е Париж на всяко място,където ги видят.

26

Анализатор

преди 1 месец

Руснячетата плашат гаргите.И Франция и Великобритания са ядрени сили.Руснячетатта са страхливи,нападат само слаби съседи в гръб.Обаче с украинците сбъркаха.Вече трета година могилизират млади руснаци в украйна и обещетяват семействата им с чувал картофи.Жалка картинка.

25

82-ОМБР

преди 1 месец

Ако искаш вярвай;)))

24

Анонимен

преди 1 месец

До 82-ОМБР 23. Верно ли знайш кво го интересува Макроня и кой ше срещне или няма да срещне из Елисейските поля ?

23

82-ОМБР

преди 1 месец

Ей откаченяк,на Макрон му е прес макарона за някакви наемници,които и 5 живота да живее няма да ги срещне никаде в Елисейския! Интереса само и единствено на Франция го валнува,а наемници милиони!

22

Анонимен

преди 1 месец

И същите азовци кракени и айдари и десни сектори сега ги водят ВСУ плюс "чуждестранният легион" и даже лгбт легион. Отне поне 30 инкогнито полета на шефа на Цру до Киев за да ги маскира под такава форма и все още се избиват различните фашугери от азов и кракен помежду си. Най си личи като попаднат в плен как самите те се целят с ракети.

21

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 19. "Луков марш" спрямо украинските факелни шествия е все едно махленска седянка спрямо Парада на 9-ти май. Не успяха понеже българина може и да е глупав, но не е луд.

20

Анонимен

преди 1 месец

Макаронката е бесен, че му изпепелиха тайните наемници и непрекъснато подскача някоя държава в Европа да се върже и да изпрати тя.

19

Анонимен

преди 1 месец

Фашугер спри да мениш никове, един и същ си. Руското ръководство отдавна каза че крайна е била промивана от запада с цел да се създаде неофашизъм нацизъм и антирусия. Бандерските фалкелнии шествия се пробваха и тук да ги натресат твоите спонсори с луков марш . Нацистки батальончета като азов айдар кракен десен сектор са формирани от мутри охрани на олигарски същите като тук. С тая разлика че на ония запада им даде право да се правят на неонацисти продвщаваше им дрога и наци литература.

18

Рендето

преди 1 месец

Пак ли този, бе, дето разправяше, че не познавал "отблизо" заместника на Шойгу "Тимур Иванов и неговата команда" -))), а след това "изказване" руснаците веднага пуснаха снимки на Песков в "Телеграм Канал" и присъствието му на едно от Партитата в Имението на Тимур Иванов - заместник министър на Шойгу??? -)))) Чудно нещо, дали Шойгу е знаел колко "беден човек" е неговият заместник???

17

82-ОМБР

преди 1 месец

Беляев,Беляев! Френския войник можеш да го наречеш всякак,но не и страхливец!

16

82-ОМБР

преди 1 месец

Щу църка тоя мужик бре? Това беше онзи руски клоун който твърдеше,че иска неиска България ще плаща гаста в рубли. "Опасно"било!?Да не ходи в гората тогава.

15

Фют

преди 1 месец

До 13. Е как ада е в Украйна? Там бият само "нацисти", "освобождават" народа, не рушат инфраструктурата, посрещат ги с пита и цветя "освободителите" .

14

Анонимен

преди 1 месец

12 че то нали имаше ве фашугер. Потрошенко и Турчинов нали затова искаха Мински споразимения, за да се измъкнат като попаднаха в котел. Даже Меркел си призна

13

Беляев

преди 1 месец

Натовски войници? Не знам дали ще се съгласи някой натовки войник да иска да умре.Те не знаят какаво е война.Ирак и Либия ще им се види почивка на Малдивите.Украйна ,там е ада,и ужилили се заради пари американски наемници го признават.Ако е за защита на Родината,това е друг въпрос.

12

БГ сме с Украйна

преди 1 месец

Няма да е лошо НАТО да спретне една специална военна операция на територията на Европейска Украйна.

11

Анонимен

преди 1 месец

Британците дават оръжия и значи сте във война с тях, еми айде де защо не ги нападнете, а само дрънкате по ТВ ЕФИРА КОЛКО БИЛО ЛОШО?

10

Анонимен

преди 1 месец

Камеран и макарона са фашисти ))и южноафриканците че ги оправят с големите мукари гадове