14

Z

преди 1 месец

RUSIA E NEPOBEDIMA.

13

Анонимен

преди 1 месец

Педро Санчес е социалист и марксист, който освободи сепаратистите от затвора, за получи гласовете на каталунците и да управлява Испания. Това е все едно прогресивните ППДБ да се коалират с ББ и Великия везир с наднормено тегло, за да управляват България. А като чета коментари на заклети "антикомунисти", които защитават испанския марксист - смех.

12

Русия е Велика

преди 1 месец

Истината е на 9ти Май,Ден Победа.10:00 часа московско време.1 HD.

11

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

10

Крепостни селяни

преди 1 месец

Седнали да ръсят мозък го гейропа, Раша ала бала, а всеки ден реват искат западни заплати, ниски цени на храните ала бала. Последно какво искате шизофреници???? Оня ден хората за енти път ви казаха в частност Испания да вземем (заради снимката) 1360 евро минимална заплата, 22% по - ниски цени на хранителните продукти. В Испания на Минимална пълниш кошницата 26 пъти в шизофренното гето 8пъти!!!!! Така, че тази статия ще си замине, а ви си оставате крепостни бедняци

9

Анонимен

преди 1 месец

Пpoмeнaтa e фakт...

8

Чекмеджан

преди 1 месец

Лашкмам панелите с Шиши, добре, че могат да се пишат коментари да избиват орkute комплекси

7

Европа е Русия

преди 1 месец

Русия заема почти половината територия на Европа. Русия е най-голямата европейскя държава. Русия и Белорусия заедно заемат толкова площ от Европа колкото и ЕС. Европа - това е Русия, а не педерастическото ЕС.

6

Политиката

преди 1 месец

Е *** игра-щом си се захванал играеш

5

Кукунела Снайпера

преди 1 месец

прИзентс, баце... Поредни значими ЮроGейски драми,малко гугъл транслейт,копи-пейст и 200 гривни за пасквилчето! ДжурнаГлистка БеГе :)

4

Анонимен

преди 1 месец

До 2 : И центристи като Макарон са от НИХ, това са безскрупулни лъжци и имитатори. "A nation of liars, shapeshifters and frauds." Black - Goldкоето прилича на Blue - Greenама не е.

3

Бря,бря

преди 1 месец

Пуделът у нас не е фалшив,а е голата истина,че умее да носи пачки евро.

2

Анонимен

преди 1 месец

Крайнодестните - фашистите, и крайнолевите - комунистите, са всъщност едно и също нещо. Политическия спектър не е права линия а затворен кръг: там където двата му тероретични "края" се съединяват" идеологиите само на теория са различни. На практика се реализират по един и същи начин в реалността.

1

Анонимен

преди 1 месец

у рассия шо нема обиди, заплахи, инфлация и 'глобално' затопляне :)))