84

ВАЖНО!!!! ПРОЧЕТИ!!!

преди 1 месец

ЕЙ ХОРА, НЕ ИСКАМ ДА ВИ ПЛАША, НО ТОКУ ЩО затворих телефона с доктор Костадин Костадинов, с който си поговорихме изключително сериозни неща. След обичайната размяна на комплименти, тип "върви ли Кайена/ще си купуваш ли яхта" - с доктора обсъдихме много наболели теми за България, анализирахме болежките, след което доктора даде своята категорична анамнеза - Мигновено излизане на България от НАТО и ЕС и моментално влизане на Възраждане в Европейския Парламент.

83

Анонимен

преди 1 месец

Няма ли революция и строй подобен на социализма , хората няма да бъдат нито спокойни , нито щастливи ! Капитализма екполатира масите и ги прави роби .

82

Глупави IT-та

преди 1 месец

IT-тата ще носят кафенцата на умните деца, симпатизанти на Възраждане, когато доктор Костадинов вземе властта - демек никога.

81

РаботатаДаваСвобода

преди 1 месец

Бойко Борисов го е казал - на мантинелата на един мост. Помним! Ето го и клипчето: https://youtu.be/kOmCLeDuVy4

80

Анонимен

преди 1 месец

Аз ви казах , че не могат дори да докоснат социализма като система .

79

Не са само до пари!

преди 1 месец

Бачкаторите отидоха в Германия. Осигуряват ги, като няма работа - помощи и тук не останаха хора за такава работа. Квалифицираният труд ще се плаща все по-добре у нас, но друг е въпросът ще има ли кой да го върши. От завършващите нямат желание за квалификация, излизат неграмотни висшисти. А да се върне от чужбина някой зависи не само от заплата. Ако детето ти в Германия е на безплатна детска, ходиш с градския на работа, как ще те накарат да плащаш в София 1000 лв частна и да висиш в трафик по 2ч

78

Дъртий селинджер

преди 1 месец

Да си дойдем на думата. Това е реалната картина а не каквото пропагандират по мъедиите на трелевизора. Европа е в рецесия . А ние сме вързани за европа. И ние сме от месец в същото гуьино . Няма на кого да продавате. Освен морафетите си на нас простите чиляци.

77

Анонимен

преди 1 месец

За какво да работим ,за пенсия на 70 години - 500 лева ли ? Аре у лево

76

Заслужено

преди 1 месец

Скоро няма да има IT-та а само младежи ГЕРБ и умните деца от Възраждане. ИТ-тата ще им носят кафенцата.

75

Е да ама при

преди 1 месец

Тодор Живков нямаше банане и тоалетна хартия. Сега имате и банане и т.хартия - апропо , наслаждавайте се на демокрацията ....

74

Анонимен

преди 1 месец

Е да де .Трябва да спрат да търсят магиструтаура с два западни езика , за нормалните работи и ще има работници .Сега хората със средно се подтискат и често дори не кандидатстват ,заради безумия .

73

Анонимен

преди 1 месец

Тези където дават по 7К за курс по Java в прогрес са много зле, скоро няма да има работа за ИТ-тата!

72

Работа Работа Работа

преди 1 месец

"Бойко го е казал: Толупи такива! Станали ми в 12 часа и ми пишат статуси! Аз ставам в 6:00 за мен е добър ден!!! Нещacтници такива!" - вика, блъска, тропа нервно с крак, стиска юмрук

71

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да си луд за да почнеш работа за хиляда лева или толкова колкото предлагат във въпросните градове!

70

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимния с чат джипиди- айде дайте ги тия ИИ-та вече, че ми писна да гледам стар софтуер. Не съм видял един ИИ дето да го пльосна в съществуваща код база и да не се о се ре мигновено. 99% от съществуващия код не е писан по никакви правила, не следва никакви стандарти и е правен безумно в продължение на десетилетия. Пробвах да пусна Copilot да пробва да разреши 1 мижав бъг и след 50 опита не изкара нищо близо до решение. Ако не пишеш от 0 софтуер ИИ никога няма да ти вземе хляба.

69

гз

преди 1 месец

Демокрацията е най добрата система. Жалко , че има само 2,3 държави в света практикуващи демокрация като Швейцария. Да си бръкнеш у носа е регламентирано от държавата, къв частен бизнес бе ? Нещо като частно училище с държавен изпит по държавна програма.

68

Анонимен

преди 1 месец

Баце каза на времето : Студенти и вишисти да копат компир !

67

Беден IT 3000лв кеш

преди 1 месец

Скоро ще ровим по кофите. Трябваше да послушам Бойко и да стана овчар. Сега ChatGPT ми изяде хлаба.

66

Диктаторо из Банкя

преди 1 месец

Работете, работете, работете! Работата ще ви даде свобода.

65

Анонимен

преди 1 месец

ChatGPT, Gemini, Claude и Devin вече изяждат хляба на ай-титата, скоро ще просят по улиците!