9

Анонимен

преди 1 месец

И какво като е предизборно? Ако се забрани рекламата на хазарта, това ще е добре. Още по-добре ще е да се забранят всички казина. А това, че има онлайн хазарт, не значи, че офлайн хазарта пак е добър. Да не говорим, че по закон казината плащат много по-малко данъци от сайтовете. Защото сайтовете са чужди, а казината са местни наркодилари и трафиканти. То за това и почти всички, ако не и абсолютно всички, казина даже нямат и лиценз и нищо не плащат. Да ги затворят всичките.

8

Анонимен

преди 1 месец

язък за стоичков и рачков, сега трябва да станат крупиета в някое казино.

7

Анонимен

преди 1 месец

щяло да навреди на бюджета, ама като вреди на хората тях кучета ги яли гледаме само кинтите....

6

Анонимен

преди 1 месец

Най-неефективната мярка на света, ама Копейкин я използва за да маже очите на бройлерите. Никой не рекламира трева и кокаин ама хората си знаят от къде да се снабдят като са заеисими. Същото ще е и тук.

5

Забранете хазарта!

преди 1 месец

Единственото смислено нещо, предложено от този парламент е забраната за реклама на хазарт! Този е професионален лъжец и мошеник, някой някога някъде да е чувал за честен хазарт????

4

ицу кюрда

преди 1 месец

рачков, май скоро няма да сме в рекламите на ефбет :)))

3

Анонимен

преди 1 месец

Въйййй ако забранят рекламата бай Ристьо без тези няколко стотин хиляди ще умре от глад. Да не говорим за ония смеееешници Рачков и Криско. :)))

2

Нова ревнаха

преди 1 месец

Нова ТВ и отрочетата им голям рев от два дена, че се забранява. В Румъния я забраниха, защото е вредно, освен кредити и хазард друго няма. Нормално е да се забрани.

1

Анонимен

преди 1 месец

Бабаит Кама ще ми липсва.