34

Сата НАТО

преди 1 месец

Тоест, и тука правителството на комунистическата тиква - путинист се е проявило. Тогава здравна министерка беше оная гримирана бабичка, дето Ту лу па я беше забърсал на някаква бензиностанция в Делиормана.

33

Бай Ганьо

преди 1 месец

На Бай ти *** пак ще му слагат чипове и ще правят генетични експерименти с безценните му гени на ***. Целта е да го набодат и после да го затворят по къщити , но преди това ще го пръскат от самолети.

32

Анонимен

преди 1 месец

Навремето слагаха тройна ваксина ДТК (Дифтерит-Тетанус-Коклюш) и сигурно 99,99% от населението над 12 годишна възраст е ваксинирано с нея.

31

Опа

преди 1 месец

2012 г. министърка на здравеопазването беше Десислава Атанасова.

30

Копираме ЕС, а?

преди 1 месец

До Мче - и какво точно си копирал от Европа? Най-русофилската нация в ЕС, последна по всички параграфи, най крадените еврофондове, най-разбитите пътища, най-лошото здравеопазване, масово неваксинирани, няма Евро, няма Шенген, съдебна система по руски модел, политика подобна на Беларус и Унгария. Кое си копирал, я кажи?

29

Я

преди 1 месец

Какви странични ефекти има? Не съм чул, някой да се е разболял от старата ваксина.

28

Мче

преди 1 месец

Като копираме всичко от Европа и ще боледуваме като тях. Полша продължава да произвежда старата ваксина.

27

Всеобхватни ваксини

преди 1 месец

Ваксиниран съм всеобхватно, защото съм живял и работил на различни континенти - Азия, Сев.-Южна Америка, Африка с изключение ковид измамата! Да и го знам, че е така защото съм доктор и не вярвам на новоизмислените ваксини. Защо се прави нещо ново във фармацевтиката, ако е много по-добро от старото или ако е по евтино от старото!

26

Анонимен

преди 1 месец

Сега от днес.бг трябва да направят раздел "Коклюш". Коронавирус вече не е актуален.

25

Анонимен

преди 1 месец

Факт е, че през последните години млади хора масово имат болести, които навремето бяха характерни за хора в напреднала възраст. А уж ваксините направили хората по-здрави.

24

Хаха

преди 1 месец

Пак ли тестова на Урсулата

23

Бяхме здрава нация

преди 1 месец

Преди да ни налазят разни *** от цял свят.

22

Анонимен

преди 1 месец

Ваксина със странични ефекти? Не може да бъде!!!! Веднага да се намеси българския ваксърски комитет и да ги съди тези!

21

Не вярвайте

преди 1 месец

Не се подлагайте на измислени ваксини. Това са търговци! Разбиха ни с ваксини за Ковида, за да печелят такива като Урсула и всички престъпницо от ЕС.

20

Анонимен

преди 1 месец

Първо започнаха случаите на коклюш. Казаха, че било така, защото не сме се ваксинирали и че ваксината предпазвала от заразяване. После се оказа, че повечето заразени са ваксинирани против коклюш както и 85% от населението. Промениха си версията и почнаха да обясняват как ефектът от ваксината бил краткотраен. Продължават да заобикалят основния въпрос- откъде дойде коклюша, след като твърдяха, че отдавна бил изчезнал заради ваксинацията.

19

АнонимеН

преди 1 месец

ацелуларната ваксина против коклюш С ТРАЙНОСТ 5 ГОДИНИ И ТРЯБВА ДА СЕ СЛАГА ОТНОВО И ОТНОВО ТАКА СЕ ПРАВЯТ ПАРИ :D А ПРЕДИШНАТА ВАКСИНА Е ПРАКТИЧЕСКИ ДО ЖИВОТ И ГО КАРАШ ЛЕКО :)

18

Анонимен

преди 1 месец

"и се показа във времето, че има по-кратък ефект за имунитета след поставянето."-------------Тоест, пак сте експериментирали върху населението без да знаете какъв ще е ефектът от новата ваксина.

17

Анонимен

преди 1 месец

На имен ден ли сте?

16

Хм, странно.

преди 1 месец

Как те няма, пък пишеш в същото време.

15

Айляк

преди 1 месец

Няма как да продължат с ковид ваксините, че ги разкриха. И започнаха с ваксини против други зарази. А характеристиките и на другите ваксини ще са точно като на ковид ваксината - чипчета, наночастици и т.н...И после що някои ваксани ненадейно от нищото гътнали...