58

Далновидност

преди 1 месец

Ако вп беше нормален човек и отговорен политик със съвест нямаше да прави от студен конфликт с 20000 жертви за 7 години (3000 на година) ПЪЛНОМАЩАБНА ВОЙНА със стотици хиляди жертви и милиони имигранти десетки разрушени градове села за две години..само че той НЕ е човек а е (морално)джудже психопат !!

57

Анонимен

преди 1 месец

Путлерастите грамофонят че фащ нато сорос и тн УНИЩОЖИХА УКРАЙНА!?!?Аз лично виждам ру ракети и снаряди да сриват цели градове !!!НоНеутрални от край време в Финландия и Швеция им се налага да влизат в НАТО???

56

Берке хан

преди 1 месец

От Златната орда, остана само злата орда!

55

Анонимен

преди 1 месец

Да бе в блато стояло не би НАТО видяло

54

Анонимен

преди 1 месец

Това са пари на Путин и на олигарси заграбени от руския народ! Военния министър Шойгу ходил на уикенд в Алтай и масрафа му за 2 дни излязал 13 годишни заплати на среден руснак! Да ги вземат, малко им е!

53

Свят без рф

преди 1 месец

Един по добър и сигурен свят!

52

до50 Страх тресе Евр

преди 1 месец

на гладни шматки като теб няма какво да вземат, но много западни компании има в Русия които ако ги приберат ще са на печалба

51

Х

преди 1 месец

и какви ще са? Ще спрете газа? :D Ще изгоните фирмите от Русия? Това ще е ново! Как ще го преживее светът, незнам!

50

Дарк

преди 1 месец

Ко стаа с 400 самолета на лизинг на стойност над 10 милиарда долара,които Русия гепи като ответна мярка за нейните 30 самолета причинени принудително в западни страни Платиха ли ги застрахователите на производителите,че са си летят доволни руснаците на тях по вътрешни линии?

49

Анонимен

преди 1 месец

Ще бъдат извзети. Ае стига сте мрънкали.

48

Анонимен

преди 1 месец

Недейте за бога, ще затворят Берйозката.

47

Анонимен

преди 1 месец

Страх тресе Европа, Русия ще спре доставките на борш, пелмени и водка.

46

По-информиран

преди 1 месец

Путин е мъртъв от 26 -ти Октомври. А дясната му ръка Патрушев едва удържа властта. В момента в Русия тече насилствена експроприация на едрата собственост и въвеждане на феодални порядки. А властовите кланове са се хванали за гушите.

45

Анонимен

преди 1 месец

В ДНР и ЛНР никой никога не е воювал с Украйна. Дойдоха войски от Русия и започнаха война с Украйна. Преди да дойдат войски от Русия, никой не е воювал с никого.

44

Анонимен

преди 1 месец

Едва ли хората от ДНР и ЛНР бивши,тъй като са вече в Русия мечтаят да се върнат под украинска власт,с която воюваха осем годин.

43

Анонимен

преди 1 месец

Русия ни е обявила за вражеска държава, а българския неграмотен селянин още смята Русия за братска държава. Защо българския селянин винаги последен разбира ?

42

Анонимен

преди 1 месец

ако случайно почнете да извземате апартаментите им във Варна - пу тоз до моя за мен. Ще бутна стената и ще си удвоя моя. В блокчето сме 9 апартамента и 6 от тях са на руснаци.

41

Анонимен

преди 1 месец

В ДНР и ЛНР вече хора на Пу трепели наред войници от рускоговорящите. Надигало се недоволство сред рускоговорящите, защото откакто Русия управлява в Донецк и Луганск нищо хубаво не е направено. Всичко е в ръцете на хора на Пу и реално е пълна мизерия. Доходите са мизерни и народа страда. Искат да се върнат пак под украинска власт хората. "Русский мир" не им хареса.

40

Анонимен

преди 1 месец

Ако беше раздал парите похарчени за тази безсмислена война на руснаците, сега всеки руснак щеше да е милионер в долари. А не да се чудят хората какво да правят с тази помощ от 200 долара за потънала къща. Русия можеше да просперира с парите, които се дават за тази война. А сега какво е положението? Инфлацията расте, рублата пада, хората нямат пари, цените на всичко скачат. И какво прави Пу? Нищо не прави. Хората се давят заради некачествени дамби, заради кражби на пари от хора на Пу.

39

Нане говнане

преди 1 месец

тая вечер с БАНко и Христо Христов ще си правиме човешка гъсеница :D това е всеки си слага устана на Путин на другия и консумира каквото излиза от Путин :D